- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
seni severim ben yaAy ben cok mu cahilim. Kocaman kadinim guya, en yasliniz da benim.poncik ne yav
Kiz madem elmali kurabiye yazsana, poncik yazip meraklandiriyosunseni severim ben ya
Yok aslında şöyle elmalı kurabiyenin büyüğünü dusun
Okuduğum da dolu yazıyo kimseye kilo mu söylemedim zaten kontenjan dolu yazısını görünce çıktım hemen blogdanBirçok kişininde yok benim de pek kullandığım söylenemez
Bi fincanda ben ben ben
Brokoli
Supersin
Canim geçmiş olsun Rabbim huzura kavuşturan herşey boş değil biz bu dünyaya bi boşluk için gönderilmiş olamayız evet bazı insanlar umursamaz katlanılmaz oluyor bazen hepsini poşete koyup çöpe arasında gelsede onların çevrede olmasının bile bir amacı bir sınavı var
İlaç konusunu şöyle deyim grubun yarısı kullan yarısı kullanma demiş ben gitsem kendimi anlatsam bana belki daha ağrılarını verir ana ben kendimi suya anlatıyorum su akıp götürüyor
Rabbim bu canı bu bedene nasıl sigdirmissa bu sıkıntıyı da öyle çıkarır
Cunku ankara donuyor şapka orcem Ankaraya usudukce bizi usutuyor
Tus derken drumuz mu var hemde bu Dr bi tabak pilav bide cikolatami yiyor hala dün ne demiştik lütfen bir daha bu şekilde menü girmek istemiyorum zira bu tarz menüler aklına düşüyor ve kacamaga teşfik ediyor
Dersu dinle kız
Ahh gelebilse kircakta gelemiyo yarın yine gel diyerek ugurlandim
Hosgeldin canım kontenjandan değildir o vereceğim kilo az olduğu için almak istemiyorlardir ilk sayfada kurallarını var 2hafta deneme üçüncü cuma listelere gidiyorsun ama tmm dersen bugün başlıyor üyeliğin
uyuma gelin kalk kahve yap
Kismrtin bizdeymisYok baş sayfa sa
Okuduğum da dolu yazıyo kimseye kilo mu söylemedim zaten kontenjan dolu yazısını görünce çıktım hemen blogdano zaman bende katıldım aranıza :)
Balık desem denizi tek tek sayarsinKiz madem elmali kurabiye yazsana, poncik yazip meraklandiriyosun
Sorma vallahi 1 haftadir yemiyordum, bu aksam resmen gozum dondu. Ezgi bile limon sıkıp sıkıp yedi. Ozlemis yavrum, anadinin kızıBalık desem denizi tek tek sayarsin
Ay bu hafta ne oldu bize boyle. Ben de almadimama veremedim de, ustelik kendimi sis hissediyorumYa bence ben bu hafta kilo aldm cok sismis hissedyrm kendimi pofff yarin belli olcakcbakalm off offf
Kiz allah seni ne yapmasin, guldurdun beniMenum
sabah
klasik kahvalti
ogle
4 yk taze fasulye
2 yk bulgr pilavi
aksam
5 yk nohut cok guzrl olmustu yaa ben cok gzrl yemek yapiyorm vallahi :)))
2 yk bulgr pilavi
1 lt su
Spor yok
Ay bu hafta ne oldu bize boyle. Ben de almadimama veremedim de, ustelik kendimi sis hissediyorum
Kiz allah seni ne yapmasin, guldurdun beni
Ellerine saglik caniiim, afiyet bal seker olsun, lop lop et, pit pit yag olmasin
Ben de cok severim etli nohutu. Kiz insan 2 kasik da bana yollar
Ayy al oglani gel vallahi, basimin ustunde yerin var. Ezos ruzgara da yedirir, zorla agzina soka sNe bilim ya sanki dunyalari yemisim gibi hissediyrm kendimo
etliydi valla yumusacik pamuk gibi olmusti ette nohutta iiimm yine yiyesim geldi bak sen bana balik gonderiyon mu anca kendn tikin insan arkadssina gonderir. Biyerim siscek senin yuzunden
Annen kovalayacak artik seni, kiz donsene artik evineYarın tartım günü demiBen yine annemdeyim ama sabah yazıp giderim.
Ya bence ben bu hafta kilo aldm cok sismis hissedyrm kendimi pofff yarin belli olcakcbakalm off offf
Ödem onlar ödem yarın gidecek inş.Ay bu hafta ne oldu bize boyle. Ben de almadimama veremedim de, ustelik kendimi sis hissediyorum
Kiz allah seni ne yapmasin, guldurdun beni
Ellerine saglik caniiim, afiyet bal seker olsun, lop lop et, pit pit yag olmasin
Ben de cok severim etli nohutu. Kiz insan 2 kasik da bana yollar
Sagol canim yemis kadar oldum :))Ayy al oglani gel vallahi, basimin ustunde yerin var. Ezos ruzgara da yedirir, zorla agzina soka soka
Cumadan cumaya gidiyom anneme canım uzak bize gittiğimi kalıyoz mecbur :) Ama annem cumartesi kayseriye gidiyor kızkardeşimin yanına 1 ay yokAnnen kovalayacak artik seni, kiz donsene artik evine
Insallah yaaÖdem onlar ödem yarın gidecek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?