Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok baş sayfa sa
Okuduğum da dolu yazıyo kimseye kilo mu söylemedim zaten kontenjan dolu yazısını görünce çıktım hemen blogdan o zaman bende katıldım aranıza :)

***10.takım 442.etap***

erigim( 77.8 / / /% )

cansutr ( 77.5/ / /% )441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
keskee ( 59.1 / / /% )
elfkkk(68.7 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/ / / % )441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 69/ / /% )
Ahufizar(56.7 // /%)
dudujan(109 / / /% )
10.takım ortalaması:%

Ya bence ben bu hafta kilo aldm cok sismis hissedyrm kendimi pofff yarin belli olcakcbakalm off offf
Ay bu hafta ne oldu bize boyle. Ben de almadimama veremedim de, ustelik kendimi sis hissediyorum
Menum
sabah
klasik kahvalti

ogle
4 yk taze fasulye
2 yk bulgr pilavi

aksam
5 yk nohut cok guzrl olmustu yaa ben cok gzrl yemek yapiyorm vallahi :)))
2 yk bulgr pilavi

1 lt su
Spor yok
Kiz allah seni ne yapmasin, guldurdun beni
Ellerine saglik caniiim, afiyet bal seker olsun, lop lop et, pit pit yag olmasin
Ben de cok severim etli nohutu. Kiz insan 2 kasik da bana yollar

Ne bilim ya sanki dunyalari yemisim gibi hissediyrm kendimo

etliydi valla yumusacik pamuk gibi olmusti ette nohutta iiimm yine yiyesim geldi bak sen bana balik gonderiyon mu anca kendn tikin insan arkadssina gonderir. Biyerim siscek senin yuzunden

Ne bilim ya sanki dunyalari yemisim gibi hissediyrm kendimo

etliydi valla yumusacik pamuk gibi olmusti ette nohutta iiimm yine yiyesim geldi bak sen bana balik gonderiyon mu anca kendn tikin insan arkadssina gonderir. Biyerim siscek senin yuzunden
Ayy al oglani gel vallahi, basimin ustunde yerin var. Ezos ruzgara da yedirir, zorla agzina soka soka

Ya bence ben bu hafta kilo aldm cok sismis hissedyrm kendimi pofff yarin belli olcakcbakalm off offf

Ödem onlar ödem yarın gidecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…