Canım eğer kolik değilde senin yediklerinden kaynaklanıyor sa çok şanslısın demektirDenedim canım. Sanki karnımda duymamış hiç o sesleridun benim büyük yesin diye bezelyeli bulgur pilavı yapmıştım. Sanırım o bezelyeler rahatsız etti.
Geçmiş olsun neyi varHerkese merhaba nasılsınız kızlar.ben bugün büyük bir kaçamak yaptım çok üzgünüm sabaha doğru oğlum baya rahatsızlandı doktora götürdük o yüzden kahvaltıyı dışarı da yaptık börek yedimyarın artı çıkarım kesin ama cumaya telafi edicem söz veriyorum
Ay o daha betermis40 gün
Canım eğer kolik değilde senin yediklerinden kaynaklanıyor sa çok şanslısın demektirrezene çayı içmelisin. Ama rutin kendi vücudundan kaynaklı gaz üretimi varsa GERCEK Fon makinasi soğuk kısımda çalıştır. Benimki kolikti biyerde okudum açtım Fon makinasi süpürge makinasi ses kaydını yemedi hiç. 2 ay sonra benim jeton düştü gerçek ses açtım gerçekten işe yaradı.
Ben oğluma bioGaia damlasını kullanmıştım işe yarıyor doktoruna sorup deneyebilirsin
OzMn Fon makinasi muhteşem bisiCanım kendi vücudundan kaynaklı. Eger bende gaz ihtimali olan seyleri yersem zaten gece ev turu yapıyoruzbüyükte boyleydi 4 buçuk aylikken geçmişti tabi ben yine gaz yapan seylere dikkat etmiştim.
Tşk ederim.ateş öksürük vs kış geldimi çocuklar hep hasta yine de elhamdülillah Rabbim dermansız dert vermesinGeçmiş olsun neyi var
Allahın izni ile geçiyor.Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebişeDenedik canım simdi metsil kullanıyoruz. Az kaldi gececek inşallah.
Canım senin bağırsak durumları çok etkili oldu dimi?Moni de uyarmıştı ama tatlı dille tabi ki , tekrar alırsın falan da demedi senin bunlardan yemen lazım kuzum falan ☺ Zaten biz buraya motive olmaya geliyoruz yoksa dışarıda sen zaten veremezsin diyenler çok oluyor sizde de oluyordur. Artı çıkanlara üzülme haftaya verirsin de deniliyor. Ama önemli olan moral bozmamak. Söyleyen arkadaşın ismini unuttum kusura bakmasın , darılmasın da lütfen ama yine de... alırsın sen zaten falan demeyelim birbirimize olur mu
Tabi artı çıkmamda kesinlikle oldu, sonuçta 1 hafta yediklerin içinde. Fena. 3 ay önce kullanıp bıraktığım doktorun verdiği ilaçlardan 1 haftalık kalmış bugün başladım hayırlısıyla ,1 hafta alıcam, bağırsağımı da mümkün mertebe boş tutmaya çalışacağım ( dayanamadı söylediCanım senin bağırsak durumları çok etkili oldu dimi?
Dün benim 18.bin adım yürüyüş vardı21-27 ŞUBAT MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Nergis 35 + + sara_28 + +105 gezegenfeza + +90 Antepia27 + - Mthn83 +90 +120 @lydznp - - T turkmenkizi86 +90 - @reklam +180 + @nairobi +120 + Efillim + + @Canevim +120 +50 Lonely single girl - - @oynakbasi34 - - nilsub m m @_AYNURA_ - - @farkedermi - - Eddaak - + @Gizemm0 - -
OzMn Fon makinasi muhteşem bisi
Ben de sabah 10. Akşam 6 gibi 2 ögün yiyorum yasaklardan ve özallikle tatlı ve ekmek hiç yemiyorum benim menopoz ve yaş 50 cok agır veriyorum gram gram gidiyorBen isim koymucam artık vallahibeyin ister istemez error veriyor istemiyor. Ben öğlen ve akşam 6 beslenmesini yapıcam yani Ahmet apa dediği gibi. Ama onun menüsüne uyarak değil. 2 öğün kısmı na uyucam sadece senin kilo verimin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?