Olabilir tatlım oda etken olmuşturCanım geç vakitte içilen suda ödem yapıyor
Enfeksiyon varmı ateş demişsinizTşk ederim.ateş öksürük vs kış geldimi çocuklar hep hasta yine de elhamdülillah Rabbim dermansız dert vermesin
Evet yaş direk metebolizmayla kesisiyor. Ama kilo vermek verdiğin kilo daha değerlidir sizin içinBen de sabah 10. Akşam 6 gibi 2 ögün yiyorum yasaklardan ve özallikle tatlı ve ekmek hiç yemiyorum benim menopoz ve yaş 50 cok agır veriyorum gram gram gidiyor
Allah kolaylık versin canm çok ilginçCanım seslere aşırı tepki veriyor ağlıyor süpürge sesine fon sesine. Yemek yaparken su koyunca o cıs sesine bir anda aglamaya başlıyor.
kuzuya geçmiş olsun canım.Herkese merhaba nasılsınız kızlar.ben bugün büyük bir kaçamak yaptım çok üzgünüm sabaha doğru oğlum baya rahatsızlandı doktora götürdük o yüzden kahvaltıyı dışarı da yaptık börek yedimyarın artı çıkarım kesin ama cumaya telafi edicem söz veriyorum
Evet boğaz enfeksiyonuEnfeksiyon varmı ateş demişsiniz
Çok tşk ederim kaptanımkuzuya geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun, çabucak atlatsın minnakEvet boğaz enfeksiyonu
Kaç yaşında birsey önerebilirim hatta ilk anda farkedersen bugaz spreyi var bitane antibiyotik boyutuna getirmiyor. Benim adam bile sıkıyorEvet boğaz enfeksiyonu
Geçmiş olsun canımEvet boğaz enfeksiyonu
Tşk ederimÇok geçmiş olsun, çabucak atlatsın minnak
Tşk ederimGeçmiş olsun canım
3 yaşındaKaç yaşında birsey önerebilirim hatta ilk anda farkedersen bugaz spreyi var bitane antibiyotik boyutuna getirmiyor. Benim adam bile sıkıyor
Evet evet iyiyim kendimi keşfediyorum bu aralar ekmek ve şekerin bana böyle etkileri olduğunu hiç fark ermemiştim. Şeker diye bir belgesel izlemeye başladım bugün.Tabi artı çıkmamda kesinlikle oldu, sonuçta 1 hafta yediklerin içinde. Fena. 3 ay önce kullanıp bıraktığım doktorun verdiği ilaçlardan 1 haftalık kalmış bugün başladım hayırlısıyla ,1 hafta alıcam, bağırsağımı da mümkün mertebe boş tutmaya çalışacağım ( dayanamadı söyledi) güya cumaya saklayacaktım. Ama napim insan sıkıntısını paylaşınca rahatlıyor be aga. Sen nasıl oldun rahatlayabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?