Cünüp oldunMerhaba
Bugün menü yazmayacağım çünkü cozuttum
Spor 10 dk yürüyüş ,geç olunca az oldu
Artık evde ufak tefek egzersizlete de başlayacağım inşallah
Nohut mu ?Hayırlı akşamlar menümü veriyorum bakalım ne yemisim
Menüm
Sabah
1 dlm börek
Peynir
Nohut
Yumurta
Aksam
Yumurta
Salata
Bamya
Komşuda şimdi 1 kurabiye yarım küçük çikolata
moni
Bugün katmer yetmedim evde misafirlere yaptığım ve ikram ettiğim hiçbirşey yemedim ve sen aklıma geldinMenüm
3 kepçe etli kurufasulye
2 küçük domates
1 kapya
Yarım salatalık
Su
1 lt
Spor
Şimdilik yok, yapınca yazarım
Gitsin de duraklamasından iyidirBen de sabah 10. Akşam 6 gibi 2 ögün yiyorum yasaklardan ve özallikle tatlı ve ekmek hiç yemiyorum benim menopoz ve yaş 50 cok agır veriyorum gram gram gidiyor
Canım birincilik hikayeni yazmayı unutma ceza almayalımSlm kizlar
Menüm sabah menemen 1 dilim ekmekle 2 zeytin açık çay
Ara türk kahvesi
Akşam et haşlama nohut 2 kaşık pirinç pilavıyla 2 tatlı kaşığı kadar irm ik helvası
1.5 lt su spor yok
moni
Çok geçmiş olsunEvet boğaz enfeksiyonu
Evet boğaz enfeksiyonu
İsmine bakım sana yazayım canm3 yaşında
Hani şu adam 1 paket çikolata yerine kaşık kaşık şeker yiyor dimi :) onu ben de izlemiştimEvet evet iyiyim kendimi keşfediyorum bu aralar ekmek ve şekerin bana böyle etkileri olduğunu hiç fark ermemiştim. Şeker diye bir belgesel izlemeye başladım bugün.
Çocuklara çikolata aldım azıcık elime bulaşanı ağzıma götürmüş oldum nasıl bir vicdan yaptım anlatamam az öncede misafirle şekerli kahve içtim ev sahibi olarak çok içime dokundu garip bir duygu
Kız o ne demekCünüp oldun
Sabah duş alıp temizlendin ya cozutunca gitti duşKız o ne demeknedennnnnn
Tşk ederimNohut mu ?
Kurabiye ve çikolatayı görmedim
Bugün katmer yetmedim evde misafirlere yaptığım ve ikram ettiğim hiçbirşey yemedim ve sen aklıma geldin
Arada hatırlat benim canım yok mu diye hep seni düşündüm
Gitsin de duraklamasından iyidir
Canım birincilik hikayeni yazmayı unutma ceza almayalım
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Çok tşk ederimGeçmiş olsun canım
Canim alintinya isaretliyorsun dosya eklenin yaninda alintilari ekle var onu seçiyorsun herkese ayri cevap vermek icinde [/QUOTE]Çoklu alıntıyı bir öğretin sevabınıza
Heheh ne demek olduğunu biliyorum minnakımSabah duş alıp temizlendin ya cozutunca gitti duş
Canim alintinya isaretliyorsun dosya eklenin yaninda alintilari ekle var onu seçiyorsun herkese ayri cevap vermek icinde
Keşke öyle olsaydı heran duş alırdıkHeheh ne demek olduğunu biliyorum minnakımsağ olasın sadece neden cünüp dedin bağa onu sordum
Yok duşu zaten akşam 18.30 da aldım kızartma kokuyordum yemek yağları yüzüme saçıma yapıştı öf ,tertwmiz oldu saçlarım mis gibi oldum hafifledim :) umarım göbüşüm ve kollarımdaki yağlardan da hafiflerim
Deniyorum bakalım olacak mıyazısından sonra benim yaptigim gibi bir satır boşluk bırakarak cevapliyorsun.
Bende işe yarıyor gibi ya. Mesela kimileri duştan sonra acıkır,bende iştah kesiliyor, bundan sonra ihmal etmicem inşallah işe yarar ,banyodan çıkmıyormuşum, bahanem de iştahım kesiliyor falanDeniyorum bakalım olacak mı
Keşke öyle olsaydı heran duş alırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?