Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı akşamlar menümü veriyorum bakalım ne yemisim

Menüm
Sabah
1 dlm börek
Peynir
Nohut
Yumurta

Aksam
Yumurta
Salata
Bamya
Komşuda şimdi 1 kurabiye yarım küçük çikolata
moni
Nohut mu ?
Kurabiye ve çikolatayı görmedim
Menüm

3 kepçe etli kurufasulye
2 küçük domates
1 kapya
Yarım salatalık

Su
1 lt
Spor
Şimdilik yok, yapınca yazarım
Bugün katmer yetmedim evde misafirlere yaptığım ve ikram ettiğim hiçbirşey yemedim ve sen aklıma geldin
Arada hatırlat benim canım yok mu diye hep seni düşündüm
Ben de sabah 10. Akşam 6 gibi 2 ögün yiyorum yasaklardan ve özallikle tatlı ve ekmek hiç yemiyorum benim menopoz ve yaş 50 cok agır veriyorum gram gram gidiyor
Gitsin de duraklamasından iyidir
Slm kizlar
Menüm sabah menemen 1 dilim ekmekle 2 zeytin açık çay
Ara türk kahvesi
Akşam et haşlama nohut 2 kaşık pirinç pilavıyla 2 tatlı kaşığı kadar irm ik helvası
1.5 lt su spor yok
moni
Canım birincilik hikayeni yazmayı unutma ceza almayalım
Evet boğaz enfeksiyonu
Çok geçmiş olsun

Hayırlı akşamlar

Aç karnima akşamdan suya ceviz atıp beklemiştim onu içtim .

Sabah : Peynir ,zeytin ,yoğurt , pekmez ,1 dilim ekmek

Ara: 1 portakal

Öğlen : 2 kaşık pilav üzerine nohut yemeği

Akşam :1 tabak taze fasulye , 2 kaşık tavuk sote ,salata

Ara: 1 bardak çay , 2 kurabiye (misafirlikteydim zorlayınca yemek zorunda kaldım )

1 litre su

15 dk yürüyüş

Spor yok

Bugünkü menum
Sabah
Domates
Salatalık
Zeytin
Cay
1 dilim tam b. Ekmegi
1 çay kaşığı pekmez
Peynir
Oglen
Yeşil ça y büyük kupa
Ara 5 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 yemek k. Yoğurt
5 6 dilim pancar turşusu (ev yapımı)
Akşam 6.5 ta 1 kupa Corba
Spor yok
Su 2 litreye yakın

Hani şu adam 1 paket çikolata yerine kaşık kaşık şeker yiyor dimi :) onu ben de izlemiştim

Tşk ederim

Çoklu alıntıyı bir öğretin sevabınıza
Canim alintinya isaretliyorsun dosya eklenin yaninda alintilari ekle var onu seçiyorsun herkese ayri cevap vermek icinde [/QUOTE]

yazısından sonra benim yaptigim gibi bir satır boşluk bırakarak cevapliyorsun.

Sabah duş alıp temizlendin ya cozutunca gitti duş
Heheh ne demek olduğunu biliyorum minnakım sağ olasın sadece neden cünüp dedin bağa onu sordum
Yok duşu zaten akşam 18.30 da aldım kızartma kokuyordum yemek yağları yüzüme saçıma yapıştı öf ,tertwmiz oldu saçlarım mis gibi oldum hafifledim :) umarım göbüşüm ve kollarımdaki yağlardan da hafiflerim

Canim alintinya isaretliyorsun dosya eklenin yaninda alintilari ekle var onu seçiyorsun herkese ayri cevap vermek icinde

[/QUOTE]
Deniyorum bakalım olacak mı
Keşke öyle olsaydı heran duş alırdık

[/QUOTE]
Bende işe yarıyor gibi ya. Mesela kimileri duştan sonra acıkır,bende iştah kesiliyor, bundan sonra ihmal etmicem inşallah işe yarar ,banyodan çıkmıyormuşum, bahanem de iştahım kesiliyor falan ama var ya ben küçükken banyo yapmayı hiç sevmezdim haftada bir kez annem zorla yalvara yalvara yaptırırdı bu sene ,antalyada yazın günde 4 kez girdiğimi biliyorum sıcaktan nefes alamayınca . bakalım bu sene çalışacağım inşallah sıcaklar o kadar etkilemez herhalde. Bu yaz tansiyonum 7 ye 5 -4 gezdim evde.

Bende işe yarıyor gibi ya. Mesela kimileri duştan sonra acıkır,bende iştah kesiliyor, bundan sonra ihmal etmicem inşallah işe yarar ,banyodan çıkmıyormuşum, bahanem de iştahım kesiliyor falan ama var ya ben küçükken banyo yapmayı hiç sevmezdim haftada bir kez annem zorla yalvara yalvara yaptırırdı bu sene ,antalyada yazın günde 4 kez girdiğimi biliyorum sıcaktan nefes alamayınca . bakalım bu sene çalışacağım inşallah sıcaklar o kadar etkilemez herhalde. Bu yaz tansiyonum 7 ye 5 -4 gezdim evde.
[/QUOTE]
Ben duştan sonra acıkanlardanım.senin iştahını kesiyorsa ne güzel valla .antalya da mı yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…