Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi gunler kaptanim.
Baya ilerleme kaydetmisim kaptanim,o menude yemek olmayacakti yoksa hepten abur cubur olacakti ))))
Bu gun kilolarimizi yazmaliydik degil mi
54.3 tartti tarti

Canim benim, kucagina alana kadar o endise bitmiyor. Gerci dogduktan sonra da farkli endiseler basliyor.. Annelik resmen delilik.. Bana hep soylerlerdi ama anlayamazdim. Bu gune kadar anne baban da dahil, hickimseyi sevmedigini anlayacaksin onu kucagina aldiginda.. Sacmasapan, tarifsiz birsey bu..
Sen icini hep ferah tut, yapacagin alisverisi, hazirliklari, dusun, guzel hayaller kur

Aynen canim ama ne yapsam ki oyle herkesin de yiyebilecegi diyete uygun ikramlik
Kereviz salatası yap canım. Çiğden kerevizi rendele, yarım da yeşil elma rendele. Yoğurtla karıştır. Ceviz de serpebilirsin. Benim kerevizi ağzına sürmeyin kızım bile yemişti bunu.

Canım ben de ayran kürüne niyetlenmiştim ama cesaret edemedim, emzirirken çok acıkıyorum ben. Sen yapabilirsen belki ben de gaza gelirim
Bende emziriyrm canim ama oyle asiri bi acikmam yok bide bu detoksda ac kalinmaz bence cnku 2 saatte bir yiyosun
Esin haftasonu evdeyse veya disari cikma planiniz varsa, haftasonu zor olabilir.
Yogurt kuru dedigin su ayran gibi yapilip icine salatalik, nohut falan konulan mi?
Aynen canim ayran detoksu ben yanlis soylemsm beraber yapalim ya sende direncini kirmis olursn bende p.tesi sali
Vucudu sasirtmak icin ne yapmak lazim ki? Kur falan mi uygulayacagim

Kereviz salatası yap canım. Çiğden kerevizi rendele, yarım da yeşil elma rendele. Yoğurtla karıştır. Ceviz de serpebilirsin. Benim kerevizi ağzına sürmeyin kızım bile yemişti bunu.
Olabilir :) ama kereviz yerlermi ki acaba

Vallahi kokusu beni hiic rahatsiz etmez ama, onun da cozumu var.
Kucuk bir tencereye 1 cay bardagi sirke ve su koy, en kisik ateste kaynat. İlk basta kotu kokabilir ama, Buhari balik kokusunu temizliyor.
Bunu duymustm ama uygulamadm yarin aksam uygulucam ise yaramazsa basini etini yerim bak :))

Olabilir :) ama kereviz yerlermi ki acaba
Bu haliyle çok güzel oluyo, bizim arkadaş oturmalarında yapıyoruz diyette olmayanlar bile seviyo. Kerenizin kalorisi çok düşük, ödem artırıyor bi de. Ben de birazdan yemeğini yapacağım öğlen için. Eşim yemeğini pek sevmese de mecbur yiyecek artık:)))

@erigim benim hayat tavsan misali kaplumbaglik hic benlkk degil su gecen zamana yazik oldu ama hatalarimin farkindayim biliyorumki degisebilirim biliyorunki hersey elimde....10.takimin hatunlari: kulak verin bu dediklerime..10 takimimiz yilnayiz pes etmeyiz düssek dahi caktirmayip derhal kalkar birsey olmadan devam ederiz..hepimiz super woman gibi birseyiz cok isi az zamana sigdiriyoruzbu kilolarida verecegi....herkezin basari hikayesini merakla bekliyorum..

Canım yataktan kalkamıyorum burun akıntısı,halsizlik,hapşırık zorla endoskobiye geldim sıra bekliyorum.o arada yazayım dedim.
başarılı :) canım sabah sabah balık çekti :)
Balık canımın isteyeceği son şey cenk dün kavga kıyamet zorla yedirdi.Kandırıp götürdü beni

Vucudu sasirtmak icin ne yapmak lazim ki? Kur falan mi uygulayacagim
canım mesela menülerinde değişiklik yapabilirsin, meyveyi mesela kahvaltı ile öğlen arasına alabilirsin. öğleden sonra meyve dahil tatlı yeme. yada akşam ekmek yiyorsan kesebilirsin. pilav makarna falan bi süre yeme. 1-2 günlük detoks yapabilirsin. sporu ve suyu arttırabilirsin.

sağol canımm

ayyy bende çok severimmm, Kanguru_ kesinlikle tavsiye ederim, herkeste çok beğenir emin ol. birazda renklensin diye havuç rendeleyebilirsin, ohhhh misss

***10.takım 442.etap ***
erigim(77.8/77.8/0/%0) kilosu sabit
cansutr ( 77.5/ 77,2 / 0,3 /%0,19)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
keskee ( 59.1 / 59/ 0.1 /%0,17 )
elfkkk(68.7 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/79 / 0.2/ % 0.13)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 69/69 / 0/% 0)kilosu sabit
Ahufizar(56.7 /57.3/-0.6 /%-1.06)
dudujan(109 / / /% )

10.takım ortalaması:%

dudujan elfkkk sizler kaldınız kızlar

canım çok geçmiş olsun. bu ara da sabah tartıldın mı?

***10.takım 442.etap ***
erigim(77.8/77.8/0/%0) kilosu sabit
cansutr ( 77.5/ 77,2 / 0,3 /%0,19)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
keskee ( 59.1 / 59/ 0.1 /%0,17 )
elfkkk(68.7 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/79 / 0.2/ % 0.13)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 69/69 / 0/% 0)kilosu sabit
Ahufizar(56.7 /57.3/-0.6 /%-1.06)
dudujan(109 /108.6 /0,4 /% 0,37)

10.takım ortalaması:%

cansutr canım ahufizar neden eksi kilo vermiş ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…