- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
yok canım almış. geçen hafta 56,7 miş. bu hafta 57,3@cansutr canım ahufizar neden eksi kilo vermiş ama...
Ay ben telefonun ekranın 57,6 okuyorum :)yok canım almış. geçen hafta 56,7 miş. bu hafta 57,3
Bende yasemin kızımın adı hira Günaydın bu arada yeni kalktım ben kahvaltimi yapıcam :)
Geçmiş olsun, dikkat et kendine. Endoskobi için de Allah kolaylık versin, hiç hissetmezsin inş.Canım yataktan kalkamıyorum burun akıntısı,halsizlik,hapşırık zorla endoskobiye geldim sıra bekliyorum.o arada yazayım dedim.
Balık canımın isteyeceği son şey cenk dün kavga kıyamet zorla yedirdi.Kandırıp götürdü beni
Canım yataktan kalkamıyorum burun akıntısı,halsizlik,hapşırık zorla endoskobiye geldim sıra bekliyorum.o arada yazayım dedim.
Balık canımın isteyeceği son şey cenk dün kavga kıyamet zorla yedirdi.Kandırıp götürdü beni
Bende yasemin kızımın adı hira Günaydın bu arada yeni kalktım ben kahvaltimi yapıcam :)
Bende yasemin kızımın adı hira Günaydın bu arada yeni kalktım ben kahvaltimi yapıcam :)[/QUOTE Günaydın Yasemin hoşgeldin. Ben Makbule
Siz bekar misinizbi yeğen daha mı eklendi ne :)
Siz bekar misiniz
Ay ben telefonun ekranın 57,6 okuyorum :)
Menmun oldum canım ben yeni katıldım ya tartilip yazmam gerekiyo dimi başlangıç kilosu olacakEvet canım. Seçil ismim bu arada, 24 yaşındayım bende :)
Menmun oldum canım ben yeni katıldım ya tartilip yazmam gerekiyo dimi başlangıç kilosu olacak
Hosgeldin aramiza canimMenmun oldum canım ben yeni katıldım ya tartilip yazmam gerekiyo dimi başlangıç kilosu olacak
Hoşbuldum canım :*Hosgeldin aramiza canim
Motive edecekse öyle yao genelde gün icindedeacikmiyorum yazıyoruz akşam toplu yazıyoruz böylece kaçamak yapılmıyorKahvaltıdan sonra tartildim arkadaşlar 60.9 çıktı :) galiba veriyorum ben size katılmadan önce yediklerime dikkat ediyordum 2 gündür ama sizle daha fazla verecegime inanıyorum :* @erigim birsey sormak istiyorum yediklerimizi akşam yemeğinden sonra mı paylaşıyoruz yoksa ne yediysek o an buraya yaziyormuyuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?