Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10.takım 442.etap ***
erigim(77.8/77.8/0/%0) kilosu sabit
cansutr ( 77.5/ 77,2 / 0,3 /%0,19)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
keskee ( 59.1 / 59/ 0.1 /%0,17 )
elfkkk(68.7 / / /% )1.kez bildirimde bulunmadı
ruzgarinannesii( 79.2/79 / 0.2/ % 0.13)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 69/69 / 0/% 0)kilosu sabit
Ahufizar(56.7 /57.3/-0.6 /%-1.06)
dudujan(109 /108.6 /0,4 /% 0,37)

10.takım ortalaması:%-0.025

Yine mi ya

Biz bu tabloya ne zaman girecez kilo verdikçe mi

Merhaba kızlar, ben nesrin. 29 yaşındayım, öğretmenim. Evliyim ve bir oglusuuum var. Tekrar bir hamilelik düşünüyorum yakın zamanda, bu yüzden zayiflamam lazım. 80.1 kiloyum şu anda.

Biz bu tabloya ne zaman girecez kilo verdikçe mi
Eger kilo almazsaniz 2 hafta snr giriceksniz

Merhaba kızlar, ben nesrin. 29 yaşındayım, öğretmenim. Evliyim ve bir oglusuuum var. Tekrar bir hamilelik düşünüyorum yakın zamanda, bu yüzden zayiflamam lazım. 80.1 kiloyum şu anda.
bi ogretmenimiz daha var :) oglusun kac yasinda cogumuzun bebekleri var burda

Hosgeldiiiiin,
Hakikaten bizim grup iyice kres gibi oldu
Dogumdan sonra sisip sisip diyete basladik
Oglun ne kadarlik canim? Benim de 22 aylik bir cadi kizim var

Oooo masallahhhhjj
Yaa sorma, ezgi anneme alissin diye sabah o uyanmadan ciktim evden. Dolasmaktan yoruldum yaa. Bi kafede kahve ictim, icerisi buz gibiydi. Birkac tane de garip tip gelince, cok oturmayip ciktim. En azindan yuruyerek isindim
Pazartesiden itibaren ezgi ogle uykusuna yatincaya kadar eve gelmiycem. Herhalde 10-15 km yururum artik

nasıl özendim sana şimdi :))

nasıl özendim sana şimdi :))

Ayy bende çok özendim benim yanımda kimse yok kızımı kimseye bırakıp yuruyemiyorum annem Konyada kayinvalidem istanbulda
K:zlar ozenilecek bir yani yok yav, popom dondu disarda bacaklarim tutmuyor

Ben 2 yildir evdeyim canim, ucretsiz izne ayrilmistim. 15 aralikta ise geri donuyorum, annem sagolsun kizima bakmak icin geldi, kis boyunca bizde kalacak.
Kizim annemle kalmaya, uyumaya alussim diye evden kaciyorum. Yani dahacok mecburiyetten benimki yoksa otururum sicacik evimde
Kizin kac yasinda bilmiyorum ama arabasinda oturuyorsa, onunla da yuruyebilirsin. Benim kurtlu k:zim sagolsun oturmaz pek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…