- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Hoşgeldin, çok güzel bir gruba geldin. Zayıflama yolunda başarılar....Merhaba kızlar, ben nesrin. 29 yaşındayım, öğretmenim. Evliyim ve bir oglusuuum var. Tekrar bir hamilelik düşünüyorum yakın zamanda, bu yüzden zayiflamam lazım. 80.1 kiloyum şu anda.
İki hafta deneme süresi var, başarıyla geçersek üçüncü hafta biz de tabloya gireceğiz. Sanırım ben haftaya giriyorum:)Biz bu tabloya ne zaman girecez kilo verdikçe mi
Sağol canım ama baya zor oldu boğazımda ağrıyordu ama allahtan sonuç iyi kurtuldum helicobakterden ama yeni ilaç verdi 6 ay koruma yapacakmışım.Geçmiş olsun, dikkat et kendine. Endoskobi için de Allah kolaylık versin, hiç hissetmezsin inş.
Artık ayda en az 1 kez yiyecekmişiz bakalım nasıl kaçacam allahtan evde pişmiyor ağlarım yoksa dayanamıyorum kokusuna:)Geçmiş olsun canım benim.
ye ama canım , çok yararlı vücudumuzun kesinlikle alması gerekiyor. Aferimm enişteye :)
Demek ki biz ahufizarı zayıflamış görüyoruz:)kız bende öyle okudum :)
Ben geldimmm
Merhaba kızlar, ben nesrin. 29 yaşındayım, öğretmenim. Evliyim ve bir oglusuuum var. Tekrar bir hamilelik düşünüyorum yakın zamanda, bu yüzden zayiflamam lazım. 80.1 kiloyum şu anda
Hoşgeldiniz güzeller ben duygucan 27 yaşındayım biyologum işten yeni ayrıldım inş şubatta öğretmen olarak atanacam onu bekliyorum. Benim bebeğim yok malesef kilolar yüzünden kaybettim bebeğimi tutanamış yağlanmadan o yüzden biran önce zayıflamam lazım. Hep beraber kurtuluruz inş bu kilolardan.Bende yasemin kızımın adı hira Günaydın bu arada yeni kalktım ben kahvaltimi yapıcam :)
K:zlar ozenilecek bir yani yok yav, popom dondu disardabacaklarim tutmuyor
Ben 2 yildir evdeyim canim, ucretsiz izne ayrilmistim. 15 aralikta ise geri donuyorum, annem sagolsun kizima bakmak icin geldi, kis boyunca bizde kalacak.
Kizim annemle kalmaya, uyumaya alussim diye evden kaciyorum. Yani dahacok mecburiyetten benimkiyoksa otururum sicacik evimde
Kizin kac yasinda bilmiyorum ama arabasinda oturuyorsa, onunla da yuruyebilirsin. Benim kurtlu k:zim sagolsun oturmaz pek..
Sağol canım ama baya zor oldu boğazımda ağrıyordu ama allahtan sonuç iyi kurtuldum helicobakterden ama yeni ilaç verdi 6 ay koruma yapacakmışım.
Artık ayda en az 1 kez yiyecekmişiz bakalım nasıl kaçacam allahtan evde pişmiyor ağlarım yoksa dayanamıyorum kokusuna:)
Demek ki biz ahufizarı zayıflamış görüyoruz:)
Hoşgeldiniz güzeller ben duygucan 27 yaşındayım biyologum işten yeni ayrıldım inş şubatta öğretmen olarak atanacam onu bekliyorum. Benim bebeğim yok malesef kilolar yüzünden kaybettim bebeğimi tutanamış yağlanmadan o yüzden biran önce zayıflamam lazım. Hep beraber kurtuluruz inş bu kilolardan.
Keşke bizim bebişlere toptan bi kreş bulsak da grupca spora gitsek, çok eğlenceli olurdu. Çocuklarla spor mıpor yapılmıyo. Biri bisikletin etrafında dolanır "Ben de binecem" diye ağlar, öteki " memem memem" diye ağlar. Öff fenalık geldi bana
Ayy benim ki 1 yaşında arabada pek durmuyo yuruyuncede elimden tutmak istemiyor fena yani havalar da soğuk yazın bol bol yürüyüp denize giricem ama bu yaz fazla giremedimsoğuk havada daha çok kalori yakılıyor canım, senin için iyi olmuş bu zorunluluk :))
Keşke bizim bebişlere toptan bi kreş bulsak da grupca spora gitsek, çok eğlenceli olurdu. Çocuklarla spor mıpor yapılmıyo. Biri bisikletin etrafında dolanır "Ben de binecem" diye ağlar, öteki " memem memem" diye ağlar. Öff fenalık geldi bana
Sağol canım ama baya zor oldu boğazımda ağrıyordu ama allahtan sonuç iyi kurtuldum helicobakterden ama yeni ilaç verdi 6 ay koruma yapacakmışım.
Artık ayda en az 1 kez yiyecekmişiz bakalım nasıl kaçacam allahtan evde pişmiyor ağlarım yoksa dayanamıyorum kokusuna:)
Hoşgeldiniz güzeller ben duygucan 27 yaşındayım biyologum işten yeni ayrıldım inş şubatta öğretmen olarak atanacam onu bekliyorum. Benim bebeğim yok malesef kilolar yüzünden kaybettim bebeğimi tutanamış yağlanmadan o yüzden biran önce zayıflamam lazım. Hep beraber kurtuluruz inş bu kilolardan.
Ben ne pişerken,ne yerken dayanamıyorum:)) bende doyduktan sonraki kokusunu sevmiyorum ama pişene kadar ımmm bayılıyorumm :)
Bana gönder ya bakarım ben.Keşke bizim bebişlere toptan bi kreş bulsak da grupca spora gitsek, çok eğlenceli olurdu. Çocuklarla spor mıpor yapılmıyo. Biri bisikletin etrafında dolanır "Ben de binecem" diye ağlar, öteki " memem memem" diye ağlar. Öff fenalık geldi bana
Bu arada bebegin icin de uzuldum. Sen kafani rahat tut k, bebis gelip simsiki yapidsin sanaSağol canım ama baya zor oldu boğazımda ağrıyordu ama allahtan sonuç iyi kurtuldum helicobakterden ama yeni ilaç verdi 6 ay koruma yapacakmışım.
.Aynen valla ben anca 3 yaşında kreş düşünüyorum onada daha çok var
Bende 3 ya da 4 yaşına gelince kreş düşünüyorum eşimde kiyamiyo kreş e göndermeye daha küçük diye ama 1 yaş küçük kreş için :) inş o kreş e başlayınca bende çalışmayı düşünüyorum.
Benim büyük kızım 4 yaşında yarım gün kreşe gidiyo, küçük sürekli benimle. Aileden de kimse yok yanımızda, yarım saat bile kimseye bırakamıyorum. Heryere yanımda götürmek zorundayım
Hosgeldiiiiin,
Hakikaten bizim grup iyice kres gibi oldu
Dogumdan sonra sisip sisip diyete basladik
Oglun ne kadarlik canim? Benim de 22 aylik bir cadi kizim var
inş canım ya biran önce zayıflayıp bende bebeğime kavuşurum.Bu arada bebegin icin de uzuldum. Sen kafani rahat tut k, bebis gelip simsiki yapidsin sanaezgi den once 2 hamilelik gecurdim. Neler hissettigini , o ksybetme duygusunu ve korkusunu cook iyi anliyorum. Ama bak simdi sipa icerde misil misil uyuyor... Darisi basina insallah...
Teşekkür ederim canımHoşgeldin, çok güzel bir gruba geldin. Zayıflama yolunda başarılar....
Hoşbulduk canım. Inşallah Marta kadar hem atanmış, hem hamiş, hem de istediğin kiloya ulasmis olursun.Sağol canım ama baya zor oldu boğazımda ağrıyordu ama allahtan sonuç iyi kurtuldum helicobakterden ama yeni ilaç verdi 6 ay koruma yapacakmışım.
Ayy benim ki 1 yaşında arabada pek durmuyo yuruyuncede elimden tutmak istemiyor fena yani havalar da soğuk yazın bol bol yürüyüp denize giricem ama bu yaz fazla giremedim
Hadi gozun aydin, cok gecmis olsun.
Neeee ayda 1 kez balik mi ? Ay benim biryerim siser yaa. Ben disarida yemeyi de sevmiyorum. Yetmiyor ki bize. Esim kizimben 1,5 kilo yiyoruz. Disaridaki balikla ancak ezgi doyar
Ben ne pişerken,ne yerken dayanamıyorum
Bana gönder ya bakarım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?