Asla diyemem benim 40 yaşında arkadaşım var ismiyle sesleniom daha nelerrr 40 üstü abla diyorum ancaSakın abla deme
Ben de 83.3 le başladım cuma günü canm olucak inşallahSen yakınsın ben bı tik uzağım hadi bakalım geçelim 70'lere
şekerim menü de bekliyoruzSen yakınsın ben bı tik uzağım hadi bakalım geçelim 70'lere
Yetişirsin canım iki ileri bi geri
Geçmiş olsun grip mi?Günaydın güzel takımım hayırlı mutlu güzel hafta sonlarınız olsun inşAllah. Ben hemen evimin işini yapıp küçük oğlanı doktora götürecem hasta valla . Hadi görüşürüz .
Ben de 83.3 le başladım cuma günü canm olucak inşallahSen yakınsın ben bı tik uzağım hadi bakalım geçelim 70'lere
2ci canımBizim takım kaçıncı oldu bu hafta?
Geçmiş olsun yawrular hasta olmasın yaGünaydın güzel takımım hayırlı mutlu güzel hafta sonlarınız olsun inşAllah. Ben hemen evimin işini yapıp küçük oğlanı doktora götürecem hasta valla . Hadi görüşürüz .
Senin kide çok ilginçmiş gerçekten ilk defa duyuyorum böle zayıflama sonuç eksi boşverYetişirsin canım iki ileri bi geri
Geçen hafta 81.4 cumaydı hafta içi 82.7 gördüm. Cumaya 79.6 gördüm. Bi artıyor bi düşüyor
Aynen çektiğimi ben bilirimSenin kide çok ilginçmiş gerçekten ilk defa duyuyorum böle zayıflama sonuç eksi boşver
Canım bide 20li yaşla 30 lu yaşta verilen kilo metebolizma gercekten aynı olmuyor. Oyuzden biran önce bu kiloları verip korumaya geçmemiz lazım. Bende 30 a az kaldı. Birde çocuk düşünüyorum. Inebildigim kadar inmem gerek yoksa yapışıyor vallahi ilerde. Hepimiz için geçerli gerçektenAynen çektiğimi ben bilirim
geçmiş olsun canım.Günaydın güzel takımım hayırlı mutlu güzel hafta sonlarınız olsun inşAllah. Ben hemen evimin işini yapıp küçük oğlanı doktora götürecem hasta valla . Hadi görüşürüz .
Kaçamak yok bol salata bol balıkkızlar haftasonu nu dikkatli geçirdiğinizi düşünüyorumaman kaçamak olmasın yoksa cumaya kadar gitmez bende saçınızı başınızı yolarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?