İnşallahNergis 35 kuzum bu iki topiğe yazman gerekiyor, hatırlatayım istedim.
inşallah 1. oalarak ta sırrını yazmak nasip olur.
Cuma Zayıflama Yarışması - Ben Nerede Hata Yaptım?
Sonuncu sen değilsin ama yine de teşekkürler 🤗www.kadinlarkulubu.com Cuma Zayıflama Yarışması - Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Öğlen markete gittim ve bütüüüüün malzemeleri aldım. Tepsinin ölçülerini veren senin kafanla aynı kafada biri olarak elimde pırasalarla tezgahın başında dalıp gittiğimi söylemeden edemeyeceğim. Aklımdan şunlar geçiyordu: Acaba bu 1 kilo, pırasaların saplarını kestikten sonraki bir kilo mu...www.kadinlarkulubu.com
Hoşgeldin bacımİsminiz (İsteğe Bağlı ): Zuhal
Yaşınız : 39
Boyunuz:1.60
Mesleginiz: Ögretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Calisiyorum
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane
Emziriyor musunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Kilo alma hikayeniz : yemek yemegi sevdigim icin ve depresyondayim galiba
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: surekli yorgunum yurumek hareket etmek zor geliyor. Kiyafetlerim yakismiyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Dogudan batiya yeni tayin oldum. Yeni cevreye henuz alisma asamasindayim. Biraz da bunun etkisiyle cok kilo aldim. Ama her yedigim lokmanin pismanligi var. Daha once burasi sayesinde cok kilo verdigim oldu. O yuzden dedim yine beni kk toparlar ve geldim. Heyecanliyim
Geçmiş olsun canımGünaydın güzel takımım hayırlı mutlu güzel hafta sonlarınız olsun inşAllah. Ben hemen evimin işini yapıp küçük oğlanı doktora götürecem hasta valla . Hadi görüşürüz .
Yolucu gelmiş yinekızlar haftasonu nu dikkatli geçirdiğinizi düşünüyorumaman kaçamak olmasın yoksa cumaya kadar gitmez bende saçınızı başınızı yolarım.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Zuhal
Yaşınız : 39
Boyunuz:1.60
Mesleginiz: Ögretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Calisiyorum
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane
Emziriyor musunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Kilo alma hikayeniz : yemek yemegi sevdigim icin ve depresyondayim galiba
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: surekli yorgunum yurumek hareket etmek zor geliyor. Kiyafetlerim yakismiyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Dogudan batiya yeni tayin oldum. Yeni cevreye henuz alisma asamasindayim. Biraz da bunun etkisiyle cok kilo aldim. Ama her yedigim lokmanin pismanligi var. Daha once burasi sayesinde cok kilo verdigim oldu. O yuzden dedim yine beni kk toparlar ve geldim. Heyecanliyim
WaooowwwBugün yine saglık lı besledim sanırım bana göre öyle,
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir şekersiz çay
Akşam
Bir cupira balık fırında
Salata
2 litre su
Spor yok bugün
HosbuldumGeçmiş olsun canım
Yolucu gelmiş yine
Hosgeldin
Geçmiş olsun canımGünaydın güzel takımım hayırlı mutlu güzel hafta sonlarınız olsun inşAllah. Ben hemen evimin işini yapıp küçük oğlanı doktora götürecem hasta valla . Hadi görüşürüz .
canımcım 2 hafta mecburi deneme süresi var,takıma geldikten sonra ki 3. cuma listede olabiliyorsun.Ben asıl listeye ne zamn alinirimkaptanimm
Tamam canım bu cuma deneme son pekiyyycanımcım 2 hafta mecburi deneme süresi var,takıma geldikten sonra ki 3. cuma listede olabiliyorsun.
paylaşım ve kilo verişine bağlı tabii
kız ben sana ayçiçeği çitlemicen demedim mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?