Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bu grupları ilk defa görüyorum. Sonuncu olunca yorum yazılıyor ben ne cahilim yaww

Hanımlar sizden güzel sağlıklı bir mücver tarifi istiyorum nasıl yapabilirim
bak burada mutlaka vardır

He tamamdır bende eda 28 ruhum 35 artı 40 artı eşittir 60 ama tamamen kilodan kaynaklı canm
Benim yaş 32, ruhum 23 kilo verirsem 21 olacak inşallah ☺
Ama bir şey söyleyeyim mi ,30 lu yaşlar harika, mantıklı düşünüyorsun, duygusallık ikinci planda 20li yaşlardaki gibi havalara uçmuyorsun, ayakların yere daha sağlam basıyor

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Zuhal
Yaşınız : 39
Boyunuz:1.60
Mesleginiz: Ögretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Calisiyorum
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane
Emziriyor musunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Kilo alma hikayeniz : yemek yemegi sevdigim icin ve depresyondayim galiba
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: surekli yorgunum yurumek hareket etmek zor geliyor. Kiyafetlerim yakismiyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Dogudan batiya yeni tayin oldum. Yeni cevreye henuz alisma asamasindayim. Biraz da bunun etkisiyle cok kilo aldim. Ama her yedigim lokmanin pismanligi var. Daha once burasi sayesinde cok kilo verdigim oldu. O yuzden dedim yine beni kk toparlar ve geldim. Heyecanliyim

Hoşgeldin
Kocaelinin neresı

Hoş geldiniz

Karatayda 7.gün menüsü

Sabah : 8 siyah zeytin, beyaz peynir, domates, tere, mercimek unlu 1 krebin yarısı

Ara: sade Türk kahvesi

Ara: 8 çiğ badem

Akşam: 4 kaşık zeytinyağlı kereviz, 2 kaşık bulgur pilavı üstüne didiklenmiş köy tavuğu
Su 2lt, spor yok

Haftasonunda işleri sıkı tutmak haftaya daha iyi başlatıyor gerçekten. Strese girilmiyor hedefi tutturucam diye

hoşgeldin canım

Hoşgeldin bol eksiler kaç kilosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…