Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar, ben nesrin. 29 yaşındayım, öğretmenim. Evliyim ve bir oglusuuum var. Tekrar bir hamilelik düşünüyorum yakın zamanda, bu yüzden zayiflamam lazım. 80.1 kiloyum şu anda.

hoşgeldin canımm takımımıza, ben Derya. ilk sayfayı okumanı tavsiye ederim. orada cuma zayıflama yarışmasının kuralları yazmaktadır. zaten 1-2 güne takımı çözersin, bizim kızlar mükemmeldir, çok cana yakındır. emin ol buraya geldiğine hiç pişman olmayacaksın :)

Kizlar 3,5 km si tempolu, toplamda 8,6 km yurumusum, 11000 adim civari yarin sabah yataktan kalkabilirsem ne mutlu bana

ohhh ohhh maaşşaaalllaaahhh, duyun kızlar duyun huuu huuuuu

***10.takım 442.etap ***
erigim(77.8/77.8/0/%0) kilosu sabit
cansutr ( 77.5/ 77,2 / 0,3 /%0,19)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
keskee ( 59.1 / 59/ 0.1 /%0,17 )
elfkkk(68.7 / / /% )1.kez bildirimde bulunmadı
ruzgarinannesii( 79.2/79 / 0.2/ % 0.13)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 69/69 / 0/% 0)kilosu sabit
Ahufizar(56.7 /57.3/-0.6 /%-1.06)
dudujan(109 /108.6 /0,4 /% 0,37)

10.takım ortalaması:%-0.025

elfkkk tatlım birtek sen kaldın. listemizi yayınlamak için seni bekliyoruz.

Yarismada oldugumuzu unutuyoruz bazen.

Birbirimizin menulerini cok siki takip edelim yanlislari soyleyelim guEl bi menuyse de dile getirelim.

Bundan snra hergunun ornek menusunu secelim
sorma yaaaaa, haydi kızlllaaarrrr bu hafta toparlanıyoruzzzzz, bu hafta kilo vermeyene ben ceza vericem ona göreeee

Yarismada oldugumuzu unutuyoruz bazen.

Birbirimizin menulerini cok siki takip edelim yanlislari soyleyelim guEl bi menuyse de dile getirelim.

Bundan snra hergunun ornek menusunu secelim
artık bişeyler yapmamız lazım zaten. bu 4. hafta çok kötü haftamız. arada bi geçen hafta düzelttik. ama bu hafta yine dipteyiz.

Haziran anneleri sayfasını takip ediyorum biliyorsun cnm.orayı da oku oku bitmiyor maşallah.yarın kontrolün var sanırım. Ben 64 e yakinim

ayyyy kızlar biliyor musunuz bu hafta muhtemelen sonuncu olucazzzz şimdiye kadar açıklanan yüzdelerde hiç "-" yok

şşiiiiittttt neredesinizzz??????

koğuşşşş toplaaannnnn şimdi herkese ödev veriyorum. bu hafta herkes neler yaptığını yada yapmadığını biraz düşünsün. nerede yanlış yada eksik yaptığını bulmaya çalışsın. ve birbirimiz ile paylaşalım ki aynı şeyler tekrarlanmasın

bencede. neler oluyor bize böyle

ayyyy evet yaaa bende takip ediyorum hakikaten oku oku bitmiyor. maşaallaahhh sen hiç kilo almadın daha
önemli olan son haftalar cnm,fazla yediğim zaman midem bulanıyor. Tatlı falan da diyemiyorum.oysa ilk zamanlar incir reçeli kutusunu (3-4 kg lük) yarıya indirmistim.
Kizimda 16+6 da 2.4 kg almisim.bugün 13+6 yım.en fazla 10 kg ile tamamlayim istiyorum.hayırlısı bakalım

bende hem çok yiyince, hem acıkınca midem bulanıyor. hele tatlıyı hiiiççççç görmek bile istemiyorum. sadece bal yiyebiliyorum. benimde kendimi bi düzene sokmam lazım. kendime söz verdim bu hafta daha dikkatli olucam. ara öğünlerimi hep atlıyorum. ana yemekte de çok acıkmış oluyorum ve resmen yemeğe gömülüyorum. onun için iş yerine kuruyemiş ve meyve getiricem. mutlaka ara öğün yapıcam. yaaa bende en fazla 12-13 kilo almak istiyorum.
sende de çok gaz var mı? folik asit ve vitamin beni mahvediyor. resmen gazwomen gibi oldum

@erigim Ayfercim saat 18:00'e kadar elifi beklicem. eğer gelmezse listeyi yayınlayacağım.
bugün çok yoğunsun biliyorum ama müsait bi zamanında listede olmayan arkadaşlarımızın da listesini yayınlar mısın? kim ne zaman katılmış, kilo vermiş mi, asıl listeye ne zaman girecek bi bakalım. arkadaşlar da ona göre kendilerini hazırlasınlar.

Hiç sorma, 6-7 aylık hamile gibi oluyorum akşamları. Mideme vuruyor eşim puf puf boşluk,nasıl gaz var.geçen gün kızım kafasını karnıma koydu,sözde kardeşini dinleyecek.bağırsaklar hareketli olunca "anne kardeşim karnında gazını yapıyor" diyor.evet ara ogunleri atlayınca ben de öyle oluyorum.sonra çok yeyince de mide bulantısı cekiyorum

tatlım onu eve gidince yapacağım inşallah bugün erken giderim eve
Listeyi yayınla elif ozelden izin istemişti bu hafta bildirim yapamayacak söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…