Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ki zlar çok fena grip oldum başım çatlıyor ağrıdan
Geçmiş olsun

77.5
77.3
Fark: -200gr

Boyumuz ayni boy kısa olunca kilolu olmaya pek hakkın olmuyor kötü görüntü.
Benim etim hem çok sert hem kemik olarak iriyim. Kimse 84 olduğuma inanmadı.. Buda güzel bisi ama artık nefes alamio sun anliosun kişi kendini nasıl rahat hissediyorsa bence o kiloda olmalı. Sen değil 65 70 72 bile olsan evrim geçirirsin. Ben 70 te çok çok değişik oluyorum biraz böle omuz kemiklerim çıkıyor. Kız ne güzel oluyor oleee evlenirken 67 68 dim ben yapı olarak öle zayfcik olamiom. Çocukta düşünüyorum. En fazla 68 olmam lazım hamilelik kilolarını düşünmem lazım

Yok canım hiç denemedim

Canm bende ilk zamanlarımda akşam yemesine çok alışkın olduğum için okdar zorlandım ki. Pazardan çiğdem aldım. Tuz sıfır olanı aldım siyah cigdem. Ağzım bisi aradığı saat 1 avuç yedim. Çünkü deli danalar gibi dolaniom. Bağımlı olmuşum yemek yemeğe. Çünkü ilk 4 gün okdar zorlandım ki anlatamam çok zorlu. Sonraki günleri çiğdem kaldırdım. Hurma süt şeklinde yaptım oda 2 gün sürdü. Ve şuan 7den sonra birsey yemiyorum. Asla canım istemiyor bende şoklardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…