Ki zlar çok fena grip oldum başım çatlıyor ağrıdan
Rabbim Şafi ismi şerifi ile şifalar nasip etsin annene
1 kg artı aman Alllahim mm sarmalar bugün seni tirmaladi heraldeIhı bi rakip daha buldum
Maşallah
Aaa göremedinmi 1 kg artıdayım
Dönüşüm muhteşem olacak kimseye diyemiycem sırrımı hıh
Bu yazıyı ben yazmışım sanki bende aynı sen gibiyim cnm suanki kilona kimse inanmıyor daha zayıf duruyormuşum. Bende 67 kilo ile evlenmiştim. ah eski günler 11 yıl oldu ben evleneli. Ben hamilelikler de çok kilo aldım. Inş sen çok kilo almazsın rabbim gönlüme göre versin cnm.Boyumuz ayniboy kısa olunca kilolu olmaya pek hakkın olmuyor kötü görüntü.
Benim etim hem çok sert hem kemik olarak iriyim. Kimse 84 olduğuma inanmadı.. Buda güzel bisi ama artık nefes alamio sun anliosunkişi kendini nasıl rahat hissediyorsa bence o kiloda olmalı. Sen değil 65 70 72 bile olsan evrim geçirirsin. Ben 70 te çok çok değişik oluyorum biraz böle omuz kemiklerim çıkıyor. Kız ne güzel oluyor oleee evlenirken 67 68 dim ben yapı olarak öle zayfcik olamiom. Çocukta düşünüyorum. En fazla 68 olmam lazım hamilelik kilolarını düşünmem lazım
Saolun kizlarGeçmiş olsun canım bol su iç ellerini sık sık yıka ve ballı ıhlamur iç
Amin canım sağolasın
Canım bende 2011de evlendim 5.5 yaşında oğlum var aynen hamilelikten kaldı bide hareketsizlik. Bekarken çalışırdım yemeğe vaktim olmazdı. Bu düzenli hayat bayağı kilo aldırdı banaBu yazıyı ben yazmışım sanki bende aynı sen gibiyim cnm suanki kilona kimse inanmıyor daha zayıf duruyormuşum. Bende 67 kilo ile evlenmiştim. ah eski günler 11 yıl oldu ben evleneli. Ben hamilelikler de çok kilo aldım. Inş sen çok kilo almazsın rabbim gönlüme göre versin cnm.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım yeni ve guzel bir hafta olur hepimiz için ♡
Cumadan beri uğramaya fırsatım olmadı
Cuma doğum günümdü ama acikcasi cok buruk bir gun oldu benim icinşehitlerimize cok üzüldüm ailelerini dusunemiyorum zaten bir yandan da canımı sıkan başka bir şey oldu fakat beklemediğim halde öğlen okuldan bir kaç Arkadaş bana süpriz yaptılar ♡ bir an da olsa kafam dağıldı
Cumartesi günü kafamı kaldıramadım hem ağrı hemde canımı sıkan kiracimiz yüzünden ( Annemin evi fakat ben ilgileniyorum ve kiranın bir kısmını ben alıyorum )
Beyefendi bu ay kira vermedi ( en geç 5ine diye sözleme yapılmıştı ama sonra maaşı 15inde ödenecek diye gün degisince sırf o zorda kalmasın diye Anneme verilecek kısmını ben cepten ödedim adam zorda kalmasın Anneme karşı diye )
Adamin ödememe bahanesi de neymis doğum günü varmış arkasindan sevgililer Günü birde bir arkadaşının eşine para vermişsinirimden oturup ağladım bu kadar mı aptal yerine konur insan diye sonuçta ben onu düşünerek Anneme ödeme yaptım aman papaz olmasınlar nasılsa bana en geç 15inde paramı verir diye ama beyimiz keyif yapmış üstelik ben ay sonu onun yüzünden parasız kaldım ve bende bilirdim ailemle dışarda doğum günü kutlamayı
Ama yok karar verdim bundan sonra asla acimayacagim odeyemezse de çıkar gider
Anam sizinde kafanizi sisirdim sabah sabah ama bende ancak konuşunca rahatliyorum
Dogum günün kutlu olsun canım
Pazarda işte bir takım işler ve birazda ağrı olunca erkenden yattım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineKi zlar çok fena grip oldum başım çatlıyor ağrıdan
Dogum günün kutlu olsun canımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım yeni ve guzel bir hafta olur hepimiz için ♡
Cumadan beri uğramaya fırsatım olmadı
Cuma doğum günümdü ama acikcasi cok buruk bir gun oldu benim icinşehitlerimize cok üzüldüm ailelerini dusunemiyorum zaten bir yandan da canımı sıkan başka bir şey oldu fakat beklemediğim halde öğlen okuldan bir kaç Arkadaş bana süpriz yaptılar ♡ bir an da olsa kafam dağıldı
Cumartesi günü kafamı kaldıramadım hem ağrı hemde canımı sıkan kiracimiz yüzünden ( Annemin evi fakat ben ilgileniyorum ve kiranın bir kısmını ben alıyorum )
Beyefendi bu ay kira vermedi ( en geç 5ine diye sözleme yapılmıştı ama sonra maaşı 15inde ödenecek diye gün degisince sırf o zorda kalmasın diye Anneme verilecek kısmını ben cepten ödedim adam zorda kalmasın Anneme karşı diye )
Adamin ödememe bahanesi de neymis doğum günü varmış arkasindan sevgililer Günü birde bir arkadaşının eşine para vermişsinirimden oturup ağladım bu kadar mı aptal yerine konur insan diye sonuçta ben onu düşünerek Anneme ödeme yaptım aman papaz olmasınlar nasılsa bana en geç 15inde paramı verir diye ama beyimiz keyif yapmış üstelik ben ay sonu onun yüzünden parasız kaldım ve bende bilirdim ailemle dışarda doğum günü kutlamayı
Ama yok karar verdim bundan sonra asla acimayacagim odeyemezse de çıkar gider
Anam sizinde kafanizi sisirdim sabah sabah ama bende ancak konuşunca rahatliyorum
Pazarda işte bir takım işler ve birazda ağrı olunca erkenden yattım
Benim 4 çocuğum var cnm 3nde 67 -68e inip hamile kaldım 93-95 ile doguma gittim 4. Bebeğim süpriz oldu zayıflayamamıştım 80 kilo idim yine 93 ile doğuma gittim bilsem diğerlerinde zayıflamak için uğraşmazdım dedim.Canım bende 2011de evlendim 5.5 yaşında oğlum var aynen hamilelikten kaldı bide hareketsizlik. Bekarken çalışırdım yemeğe vaktim olmazdı. Bu düzenli hayat bayağı kilo aldırdı bana2ci gebelik için doktor acil zayflican yoksa çocuk yasak sana dedi.
2ci çocukta alınan kilo tehlikeli gerçekten kalıcılığı da bence daha fazla ihtimal
Allah iyiliğini versin 68 le hamile kalıp 95 i nasıl becerdin yawwwBenim 4 çocuğum var cnm 3nde 67 -68e inip hamile kaldım 93-95 ile doguma gittim 4. Bebeğim süpriz oldu zayıflayamamıştım 80 kilo idim yine 93 ile doğuma gittim bilsem diğerlerinde zayıflamak için uğraşmazdım dedim.ama tabi sağlık acısından zayıf hamile kalmak önemli çok bi kilomuz yok dışını sıkarsan istediğin kiloya inersin inş cnm
Allah iyiliğini versin 68 le hamile kalıp 95 i nasıl becerdin yawwwbende 75 le hamile kaldım 92 ile doğurdum.
Aman allahim 4 tane helal olsun vallahi. Rabbım uzun ömürler versin
Kaptanım ben cuma dan itibaren tartılacam hanerin olsun belirttim daha öncePAZARTESİ KİLO BİLDİRİMLERİ
moni (98,4/98,4)
Ekrl (63,2/63 )
sara_28(76,5/76,5 )
gezegenfeza(70,6/ ? )
Antepia27 (118,2/ ? )
yst38(79,6/ 80,7)
lydznp (78,8/ ? )
reklam(66,3/ 66,3 )
nairobi (84,7/ 83,7 )
Efillim(73,4/ 72,9 )
Canevim(69,8/ 69,8)
nilsub (85,5/ 85,2)
baby_cat(77,5/ 77,3)
eddaak(82,1/ 81,4)
Fitimfitsinfit (/ 83,8)
jtaime020626 (/ ? )
gonulbagi(72,7/ ?1,5)
oynakbasi34(/ 124,1)
KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN HATUNLAR BİLDİRİMLER GELSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?