Tamam canim aralikli belirgin yazimdadiğinda bazen gözden kaçiyorBen yaptım canım iyi bak
Yağmi yakiyormuşEvde olan hanımlar fazla olan kısmınızi vikisleyip yada vikissiz sitrecleyip terleyin yürüyün hareket edin yapanlardan çok güzel yorum aldım. Bugün mutfak isim var. Yarından itibaren bende yapıcam
Tamsm canim şimdi gördüm...güzel menü....menü
Sabah
Badem sütlü muesli
Şia tohumu
5 fındık
Ara ögün
5 badem
Akşam
1 parça haşlama et
3 yemek kaşığı kuru fasulye
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Su 3 litre olacak
Spor birazdan yapıcam . Tekrar yazarım .
canını sıkma banum, bazı insanlar maalesef böylesebebe bak ya tam dayaklık sen insanlık yap karşılığı bu olsun pff
bu arada doğum günün kutlu olsu canımsağlıklı mutlu huzurlu bereketli bir yıl diliyorum
canım benim sıkıntılar dertler hiç bitmez ama ömür de su gibi akıp geçiyor
lütfen artık önceliğin kendin ve sağlığın olsun, hep başkalarını düşünüp koşturmaktan kendini ihmal ediyorsun
bu yıl senin yılın olsun sen neler başardın yine başaracaksın
ben yine bir an önce 85 lik banuyu görmek istiyorum, ortaokul montunu giyip sırt çantasıyla liseli, banu alkan gibi salınan
ayy hadi başarırırız biz bacımo günlerimiz ve halimiz aklına gelsin, ne kadar mutluyduk
Doğum günün kutlu olsun canım
Nice sağlıklı yaşların olsun :)
Kiracılar maalesef her zaman iyi olmuyor. Benim kiracimin işleri bozuldu. Adam kirasını erken oderdi geç ödemedi. Bir müddet kira odeyemedi. Bende vicdan yaptım. Odeyemiyirsan çık desem bana ödeyeceği kiradan daha fazla masraf yapacak. Bekledik. O da sagolsun parası olunca ödüyor. Ama senin kiracı pes yani...
Annei mağdur etmemek için odemissin ama bırak annen musallat olsun adama da sevgilisine ona göre hediye alsın. Yarın birgun evlenecek olsa ne yapacak? Hiç mi kira ödemeyecek?
Ki zlar çok fena grip oldum başım çatlıyor ağrıdan
Evet bölgesel incelme sağlıyorYağmi yakiyormuş
Geçmiş olsun canımKi zlar çok fena grip oldum başım çatlıyor ağrıdan
oynakbasi34 doğum günün kutlu olsun canım
Hayırlı uzun ömürler dilerim.
Ağrıların için acil şifalar olsun.
Digeride tam bir can sıkıntısı, bizdede var tuhaf kiracı, bi ara erkek öğrencilere verdik, temizlikten haberleri olmadı.
Onlar çıktı, kız öğrencilere verdik, aralarında anlaşmazlık olup bizede yansıdı.
Onlarda çıktı, şimdi 2 çocuklu müslüman ama yabancı aileye verdik, şimdilik rahatız.
Başka bir dairede çok güzel bi kazık yedikbu gülme biraz sinirden de, neyse artık olan oldu. Oda çekti gitti, yenisi inşallah iyi çıkar
Gönül bağı neden 1.5PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMLERİ
moni (98,4/98,4)
Ekrl (63,2/63 )
sara_28(76,5/76,5 )
gezegenfeza(70,6/ ? )
Antepia27 (118,2/ ? )
yst38(79,6/ 80,7)
lydznp (78,8/ ? )
reklam(66,3/ 66,3 )
nairobi (84,7/ 83,7 )
Efillim(73,4/ 72,9 )
Canevim(69,8/ 69,8)
nilsub (85,5/ 85,2)
baby_cat(77,5/ 77,3)
eddaak(82,1/ 81,4)
Fitimfitsinfit (/ 83,8)
jtaime020626 (/ ? )
gonulbagi(72,7/ ?1,5)
oynakbasi34(/ 124,1)
KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN HATUNLAR BİLDİRİMLER GELSİN
Ihı bi rakip daha buldumCnm boyum 163 10 kilo verince kendimi biraz iyi hissettim kıyafet bedenim düştü falan herkes oo nasıl zayıflamışsın falan biraz o dönemin tadımı çıkardım motivasyonumda bozuldu tabi bazı nedenlerden. Yoksa tabiki 82 hala benim için çok aşırı fazla obezim.hedefim 65 olmak inş.
Hosbulduk kaptanım buralardayim inş grubunuzun enerjisini çok sevdim iyi gelecek burası bana inanıyorum
Neden acaba
Canım 170 ama senin popo var bölgesel yani sorun daha çok oyuzden fazla duruyor
Maşallah77.5
77.3
Fark: -200gr
Aaa göremedinmi 1 kg artıdayım
Dönüşüm muhteşem olacak kimseye diyemiycem sırrımı hıhrakiplerimizi ve hedeflerimizi hatırlayalım
YENİ EŞLEŞME RAKİPLER
moni 98,4 & Antepia27 118,2
@sara_2876,5 & @Baby Cat 77,5
lydznp 78,8 & nilsub 85,5
gezegenfeza 70,6 & Efillim 73,4
Mthn83 79,6 & Eddaak 82,1
N nairobi 84,7 & @Canevim 69,8
@Ekrl 63,2 & R reklam 66,3
ŞAMPİYON % HESABINA GÖRE BELİRLENECEKTİR
6 MART HEDEFLER
moni 98,4 >> hedef 96,9
@Ekrl 63,2 >> hedef 62
@sara_2876,5 >> hedef 75
gezegenfeza 70,6 >> hedef 69,9
Antepia27 118,2 >> hedef 117,1
Mthn83 79,6>>hedef 79
lydznp 78,8 >> hedef 78
R reklam 66,3 >> hedef 65,7
N nairobi 84,7 >> hedef 83,7
Efillim 73,4>> hedef 72,8
@Canevim69,8 >> hedef 69
nilsub 85,5 >> hedef 84
Eddaak 82,1 >> hedef 81
@Baby Cat 77,5 >> hedef 75
jtaime020626 ? >> hedef ?
G Gonulbagi 73 >> hedef 71
F Fitimfitsinfit 83,8 >> hedef ?
Diyet niyet devam aşkolsun girdik bı yola bırakmak yok o iş bende sabahın köründe sordum bak pazartesi bildirim yapiyormuyuz diye uyandırdım sizidüzenli kilonu bildirmen gerekiyor ama onu özelden kabul etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?