Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü paylaşıyorum moni Ayşem

Sabah
1 haşlanmış yumurta
50gr dil oeyniri
5tane zeytin
1avuc yesillik

Öğlen
Tavuklu salata

Ara
15tane findik

Aksam
1kase yoğurt

3lt su
2kupa yeşil çay
8bin adım

Akşam kızımı okuldan arkadaşınin annesi almıştı. Ben gittiğimde yemek yiyorlardi. Zorla davet edip sofraya oturttu. Ayıp olmasın diye sade yoğurt yedim.
Eve gelincede saat geç diye başka birsey yemedim.

Ogleden sonra aç kalmissin. Yeniyim tanimiyorum ama istahin baya azalmis galiba

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun.

Ben bu gruba yeni geldim. Arkadaslar da yazmis motivasyon onemli gercekten. Diyeti bozanlari gormek insani relax yapiyor. Aa demek ki bozsam kimse bir sey demeyecek gibi bir dusunce gecti aklimdan okudugumda.
Ama burasi bir otokontrol icin daha sıkı bir yer olmalı. Sıkıntısı olan arkadaşların Allah yardimcisi olsun. Gercekten hepimizin zor zamanlari var. Ben bu kiloya hayatim duzenim alt üst oldugu icin geldim son aylarda. Ama iyiyiz iyi olacagiz insallah. Şehit annelerini düşünün bizim sıkıntılarımız ne ki onların yanında.

Nette bunu buldum ağız yaralarına bu yağ çekme çok faydalıymış
Sağol canim ...bende zaten sadece sağliksiz yiyecekleri değil kosmetik temizlik ürünlerindede değişiklik yapacağim..hatta yüz kremini kendim yapmayi düşünüyorum..youtubede bikaç tarif gördüm onlarida denemeyi düşünüyorum ileriki zamanlarda

Güzel menü afiyet olsun canim ..

Ben sıkıntılarımla baş edemedim. Burayı da etkiledim görüyorum ki. Kusura bakmayın. Bazen yargılanmadan kabul görmek istiyor insan. Bu sürecim ne kadar gider bilmiyorum. Geçer ama ne kadarlığına geçer onuda bilmiyorum.
Bide ölüsü olan bir gün diye bir laf var. Rabbim herkesin gönlüne ferahlık versin.
İyi geceler

Bu hayatta herkesin imtihanı farklı herkesin imtihanı kendine büyük bu yüzden buraya yazmakla iyi yapıyorsun içinde tutsan kendine haksızlık yapmış olursun bizim elimizden hiçbişey gelmese bile seni dinler anlamaya çalışırız buradaki amacımız diyet olsa bile hepimiz gerçeğiz ve yaşadığımız bir hayat var bazen insanın kendini hiç tanımayan insanlara derdini anlatması o kadar iyi geliyorki o yüzden bizi kötü yönde etkilediğini düşünme canım

Senin gözlerine bakan 2 kuzun var..birde eşin..güçlü olmak zorundayiz canim 2 ci bir seçeneğimiz yok ya güçlü olacağiz ya güçlü olacağiz...yarin yeni bir gün doğacak seninle beraber...sende kendini yenile...bu karanlik kuyudan çik...bak Şairimiz ne güzel söylemiş...Yes öyle bir bataktirki düşersen boğulursun Azmine saril simsiki bak ne olursun..

Benim ablamin durumuda özeldi..seni çok iyi anliyorum o konuda ...hatta benim küçük oğlumda sorunlu aslinda....yarim saatlik dersi 5-6 saate yapiyoruz.1 lafi 10 kere söyletiyor .ögretmeni özel birini çağiracak ne sorunu var diye..testen geçecek..2 sinifi zaten geçemeyecrk bu sene..durumu ne olacak bilmiyorum..

Allah yardımcın olsun canım

Hayırlı akşamlar

Sabah : Peynir , zeytin , 1 dilim ekmek

Öğlen : 1 tabak Yoğurtlu bulgur köftesi,

Akşam :1 tabak kısır , yarım portakal

1 litre su

30 dk yürüyüş
Öylen karbonhidrat akşamda karbonhidrat ..sebze ağirlikli beslenmeye biraz daha özen göster canim..portakalda benim en sevdiğim meyveler arasinda ama mümkün olduğunca öylen yiyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…