Kızlar acayip hırs yaptım ramazan bayramına kadar kendime hedef koydum 65 kilo olacam ve kilo korumaya geçecem ömür boyu bir ileri iki geri diyetle uğraşamam sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi yapacam çok mühim bir şey olmadıkça suyumu sporumu hiç ihmal etmeyecem kendime söz verdim sizde bilin istedim
Ogleden sonra aç kalmissin. Yeniyim tanimiyorum ama istahin baya azalmis galibaMenümü paylaşıyorummoni Ayşem
Sabah
1 haşlanmış yumurta
50gr dil oeyniri
5tane zeytin
1avuc yesillik
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
15tane findik
Aksam
1kase yoğurt
3lt su
2kupa yeşil çay
8bin adım
Akşam kızımı okuldan arkadaşınin annesi almıştı. Ben gittiğimde yemek yiyorlardi. Zorla davet edip sofraya oturttu. Ayıp olmasın diye sade yoğurt yedim.
Eve gelincede saat geç diye başka birsey yemedim.
Menümü paylaşıyorummoni Ayşem
Sabah
1 haşlanmış yumurta
50gr dil oeyniri
5tane zeytin
1avuc yesillik
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
15tane findik
Aksam
1kase yoğurt
3lt su
2kupa yeşil çay
8bin adım
Akşam kızımı okuldan arkadaşınin annesi almıştı. Ben gittiğimde yemek yiyorlardi. Zorla davet edip sofraya oturttu. Ayıp olmasın diye sade yoğurt yedim.
Afiyet olsun.Menümü paylaşıyorummoni Ayşem
Sabah
1 haşlanmış yumurta
50gr dil oeyniri
5tane zeytin
1avuc yesillik
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
15tane findik
Aksam
1kase yoğurt
3lt su
2kupa yeşil çay
8bin adım
....
Harikasin..6 km yürüyüş..menüde güzel
Senin menüde güzel ..
Sağol canimNette bunu buldum ağız yaralarına bu yağ çekme çok faydalıymış
Güzel menü afiyet olsun canimBugün ki menüm
Sabah:
Peynirli yumurta
Yarim kase yogurt
5 6 tane zeytin
Şili biberi
2 dilim siyez bugday ekmegi
Öğlen:
Pırasa yemegi
1 dilim ekmek
Ara: 2 tane kuru kayisi
Çiğ findik 5 6 tane
Çay
Bir demet roka
Akşam:
Firinda tavuk baget ızgaralık 2 tane
Patates 3 elma dilimi
Biber
Bunlar kendi yağıyla pişti
Ayran
Su: 3.5 litre
Yarim saat yuruyus
Tesekkur ederimGüzel menü afiyet olsun canim..
Ben sıkıntılarımla baş edemedim. Burayı da etkiledim görüyorum ki. Kusura bakmayın. Bazen yargılanmadan kabul görmek istiyor insan. Bu sürecim ne kadar gider bilmiyorum. Geçer ama ne kadarlığına geçer onuda bilmiyorum.
Bide ölüsü olan bir gün diye bir laf var. Rabbim herkesin gönlüne ferahlık versin.
İyi geceler
Senin gözlerine bakan 2 kuzun var..birde eşin..güçlü olmak zorundayiz canim 2 ci bir seçeneğimiz yok ya güçlü olacağiz ya güçlü olacağiz...yarin yeni bir gün doğacak seninle beraber...sende kendini yenile...bu karanlik kuyudan çik...bak Şairimiz ne güzel söylemiş...Yes öyle bir bataktirki düşersen boğulursun Azmine saril simsiki bak ne olursun..Ben sıkıntılarımla baş edemedim. Burayı da etkiledim görüyorum ki. Kusura bakmayın. Bazen yargılanmadan kabul görmek istiyor insan. Bu sürecim ne kadar gider bilmiyorum. Geçer ama ne kadarlığına geçer onuda bilmiyorum.
Bide ölüsü olan bir gün diye bir laf var. Rabbim herkesin gönlüne ferahlık versin.
İyi geceler
Allah yardımcın olsun canımBenim ablamin durumuda özeldi..seni çok iyi anliyorum o konuda ...hatta benim küçük oğlumda sorunlu aslinda....yarim saatlik dersi 5-6 saate yapiyoruz.1 lafi 10 kere söyletiyor .ögretmeni özel birini çağiracak ne sorunu var diye..testen geçecek..2 sinifi zaten geçemeyecrk bu sene..durumu ne olacak bilmiyorum..
Sağol canim Allah hepimizin yardimcisi olsun ..Allah yardımcın olsun canım
Öylen karbonhidrat akşamda karbonhidrat ..sebze ağirlikli beslenmeye biraz daha özen göster canim..portakalda benim en sevdiğim meyveler arasinda ama mümkün olduğunca öylen yiyelim..Hayırlı akşamlar
Sabah : Peynir , zeytin , 1 dilim ekmek
Öğlen : 1 tabak Yoğurtlu bulgur köftesi,
Akşam :1 tabak kısır , yarım portakal
1 litre su
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?