Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öylen karbonhidrat akşamda karbonhidrat ..sebze ağirlikli beslenmeye biraz daha özen göster canim..portakalda benim en sevdiğim meyveler arasinda ama mümkün olduğunca öylen yiyelim..
Bu hafta çok kötü geçti benim için diyet açısından misafirim var karışık oldu hep yemek düzeni bozuldu .

Benmi çok vurdumduymazim yoksa insanlarmi abartiyor bilmiyorum . Burdaki marketlerdeki raflarda boşalmiş..insanlari virus yüzünden korku panik sardi..hatta maskeylen dolaşanlar bile var artik ..Türkiyede durum ne çok merak ediyorum..almanyada durum gid gide vahim bir hal almaya başladi

İyi geceler kızlar akşam oturmaya davetiydik yeni geldik uyumadan menümü yazayım.
Sabah
2 yumurta 1 sarısı yendi
5 zeytin
Bir küp peynir
Maydonoz
1 Tam ceviz
1 dilim tb ekmeği

Akşam
1 adet mücver
3 adet bulgurlu pazı sarması
1 kase mercimek çorbası
Kıvırcık salatası

Ara
Şekersiz çay
3-4 adet çiğ badem
3-4 adet çiğ fındık
Tatlı tabağına dokunmadım oğluma yedirdim

Spor yok
Su 2 litre

Türkiyede henüz bir vaka yok diyorlar öyle bir panik halide yok başka dertlerimiz var zaten malum.rabbim hastalıktan korusun inş.

...
Iyi yapmişin canim tatliyi yememekle...misafitlikte olmana rağmen iyi geçmiş günün..

Ogleden sonra aç kalmissin. Yeniyim tanimiyorum ama istahin baya azalmis galiba
Sorma. Diyetisyenim mide küçültme operasyonu yopiyor.
Azıcık azıcık yediriyor. Midem 1 haftadır burulup duruyor. Bir gün artık onuda bırakacak
Benimde en çok istediğim şey. Yenebilecek kremleri kullanmak. Pazar günü avokado ve aleo vera ile el yüz kremi yaptım. Nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah kullanmayı unutmam
Allah yardımcın olsun. Kolaylık versin inşallah.
Gözle görülür birsey yok ama inancın ne kadar zayıf olduğunu gördüm. Bizim şirkette bir kaç kişi ayak üstü muhabbet ediyordu. Biri "sonuçta hepimiz öleceğiz. Bjnda korkacak birsey yok" dedi. Diğerinde "bir virüs yüzünden pisi pisine ölmekte yazık ama" dedi.
1.si bu virüse yakalanan herkes ölmüyor.
2.si bünye zayıf hastalıkla savasamayacak tada zaten başka bir hastalığı da halı hazırda olanlar ölüyor.
3.sü elbette öleceğiz ve ölüme bir sebep lazım.
Ölüm sadece 100 yaşına gelmiş birinin akşam yatıp sabah kalkamamasi değil.
Gencecik bir sürü sehitimiz var. Trafik terörüne kaybedilen minicik bebekler var. Ecel bizi ölümden korur. Ben buna inanıyorum. Olduysekte sebebe bakmam. Vademiz bu kadarmış.
Ysni bende anlam veremiyorum. Tedbirini al. Bekle. Biraz tevekkül etmek lazım. :)

Son düzenleme:
Tabiki de paylaşacaksın,yargılamak ne demek, kusura bakmak ne demek. İnsanın bazen hiç tanımadığı kişilere içini dökesi geliyor çünkü ne de olsa daha rahat oluyor anlatmak ,ben seni çok iyi anlıyorum. Neye kırıldın bilemiyorum bir mesaj mı vardı tam bakamadım ama üzülme, hatta özelden de yazabilirsin bana, muhabbet ederiz anlatırsın rahatlarsın, ben de iki ay önce neler yaşadım roman olur ama geçti şükür.derdini bilmediğim için böyle söylüyorum ama içini ferah tut kardeşim ne diyeyim

Baya uzun yazmışım. Hakkınızı helal edin

Maşallah...bu ne enerji böyle..daim olsun inşallah..menüde bayaği hafif olmuş...
canım çok şükür yapa bildiğimce işte ee Cuma’ya ne kaldı şurda böyle devam etmezsem gitmez bu kilolar valla
Aynen bugünde kazasız belasız kaçamak siz çok sukur
aynen valla darısı yarına İnşAllah malum cuma geldi çattı dikkat edelim kızlar

valla canım bende fransadayım . Bugün eşim alışverişe gitti buralarda öyle raflar boşaliyor . Gerisi gelir mi bilmiyoruz Rabbim sonumuzu hayır etsin .
eşimle şakalaşıyorum .
ben; aşkım tam diyete başladım kıyamet kopacak galiba

eşim :saçma sapan konuşma
Ben;en azından zayıf ölecem
Eşim ;vuracam şimdi 1 tane

Insanlar abartıyor, bu bozuk beslenme düzeniyle daha çok virüsler gelir, Allah korusun

...

Iyi yapmişin canim tatliyi yememekle...misafitlikte olmana rağmen iyi geçmiş günün..
İşte bu iradem herzaman olsa şimdiye hedefime ulaşmıştım. Dün o tatlıyı yeseydim şuan çok mutsuz olcaktım allahtan ev sahibide çok anlayışıydı baskı yapmadı ye ye diye. Halden anlayan insan başka oluyor sağolsun.
Ay allah korusun ya

Günaydın hanımlar gece çok gec yattım sabahta eşim illaki kapıdan işe yolculamamı istiyor uykumu alamadım bugün nasıl bitcek bakalım. Öğlen biraz çocuklarla kestiririm belki inş
Bende iyi uyuyamadim canim..bugün sporumu umarim sorunsuz yapabilirim.dişardada işlerim var..yoğun bir gün olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…