Bu hafta çok kötü geçti benim için diyet açısından misafirim var karışık oldu hep yemek düzeni bozuldu .Öylen karbonhidrat akşamda karbonhidrat ..sebze ağirlikli beslenmeye biraz daha özen göster canim..portakalda benim en sevdiğim meyveler arasinda ama mümkün olduğunca öylen yiyelim..
Türkiyede henüz bir vaka yok diyorlar öyle bir panik halide yok başka dertlerimiz var zaten malum.rabbim hastalıktan korusun inş.Benmi çok vurdumduymazim yoksa insanlarmi abartiyor bilmiyorum. Burdaki marketlerdeki raflarda boşalmiş..insanlari virus yüzünden korku panik sardi..hatta maskeylen dolaşanlar bile var artik ..Türkiyede durum ne çok merak ediyorum..almanyada durum gid gide vahim bir hal almaya başladi
Iyi yapmişin canim tatliyi yememekle...misafitlikte olmana rağmen iyi geçmiş günün..İyi geceler kızlar akşam oturmaya davetiydik yeni geldik uyumadan menümü yazayım.
Sabah
2 yumurta 1 sarısı yendi
5 zeytin
Bir küp peynir
Maydonoz
1 Tam ceviz
1 dilim tb ekmeği
Akşam
1 adet mücver
3 adet bulgurlu pazı sarması
1 kase mercimek çorbası
Kıvırcık salatası
Ara
Şekersiz çay
3-4 adet çiğ badem
3-4 adet çiğ fındık
Tatlı tabağına dokunmadım oğluma yedirdim
Spor yok
Su 2 litre
Haklisin canim...AminTürkiyede henüz bir vaka yok diyorlar öyle bir panik halide yok başka dertlerimiz var zaten malum.rabbim hastalıktan korusun inş.
Sorma. Diyetisyenim mide küçültme operasyonu yopiyor.Ogleden sonra aç kalmissin. Yeniyim tanimiyorum ama istahin baya azalmis galiba
Benimde en çok istediğim şey. Yenebilecek kremleri kullanmak. Pazar günü avokado ve aleo vera ile el yüz kremi yaptım. Nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah kullanmayı unutmamSağol canim...bende zaten sadece sağliksiz yiyecekleri değil kosmetik temizlik ürünlerindede değişiklik yapacağim..hatta yüz kremini kendim yapmayi düşünüyorum..youtubede bikaç tarif gördüm onlarida denemeyi düşünüyorum ileriki zamanlarda
Allah yardımcın olsun. Kolaylık versin inşallah.Benim ablamin durumuda özeldi..seni çok iyi anliyorum o konuda ...hatta benim küçük oğlumda sorunlu aslinda....yarim saatlik dersi 5-6 saate yapiyoruz.1 lafi 10 kere söyletiyor .ögretmeni özel birini çağiracak ne sorunu var diye..testen geçecek..2 sinifi zaten geçemeyecrk bu sene..durumu ne olacak bilmiyorum..
Gözle görülür birsey yok ama inancın ne kadar zayıf olduğunu gördüm. Bizim şirkette bir kaç kişi ayak üstü muhabbet ediyordu. Biri "sonuçta hepimiz öleceğiz. Bjnda korkacak birsey yok" dedi. Diğerinde "bir virüs yüzünden pisi pisine ölmekte yazık ama" dedi.Benmi çok vurdumduymazim yoksa insanlarmi abartiyor bilmiyorum. Burdaki marketlerdeki raflarda boşalmiş..insanlari virus yüzünden korku panik sardi..hatta maskeylen dolaşanlar bile var artik ..Türkiyede durum ne çok merak ediyorum..almanyada durum gid gide vahim bir hal almaya başladi
Tabiki de paylaşacaksın,yargılamak ne demek, kusura bakmak ne demek. İnsanın bazen hiç tanımadığı kişilere içini dökesi geliyor çünkü ne de olsa daha rahat oluyor anlatmak ,ben seni çok iyi anlıyorum. Neye kırıldın bilemiyorum bir mesaj mı vardı tam bakamadım ama üzülme, hatta özelden de yazabilirsin bana, muhabbet ederiz anlatırsın rahatlarsın, ben de iki ay önce neler yaşadım roman olur ama geçti şükür.derdini bilmediğim için böyle söylüyorum ama içini ferah tut kardeşim ne diyeyimBen sıkıntılarımla baş edemedim. Burayı da etkiledim görüyorum ki. Kusura bakmayın. Bazen yargılanmadan kabul görmek istiyor insan. Bu sürecim ne kadar gider bilmiyorum. Geçer ama ne kadarlığına geçer onuda bilmiyorum.
Bide ölüsü olan bir gün diye bir laf var. Rabbim herkesin gönlüne ferahlık versin.
İyi geceler
Baya uzun yazmışım. Hakkınızı helal edinSorma. Diyetisyenim mide küçültme operasyonu yopiyor.
Azıcık azıcık yediriyor. Midem 1 haftadır burulup duruyor. Bir gün artık onuda bırakacak
Benimde en çok istediğim şey. Yenebilecek kremleri kullanmak. Pazar günü avokado ve aleo vera ile el yüz kremi yaptım. Nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah kullanmayı unutmam
Allah yardımcın olsun. Kolaylık versin inşallah.
Gözle görülür birsey yok ama inancın ne kadar zayıf olduğunu gördüm. Bizim şirkette bir kaç kişi ayak üstü muhabbet ediyordu. Biri "sonuçta hepimiz öleceğiz. Bjnda korkacak birsey yok" dedi. Diğerinde "bir virüs yüzünden pisi pisine ölmekte yazık ama" dedi.
1.si bu virüse yakalanan herkes ölmüyor.
2.si bünye zayıf hastalıkla savasamayacak tada zaten başka bir hastalığı da halı hazırda olanlar ölüyor.
3.sü elbette öleceğiz ve ölüme bir sebep lazım.
Ölüm sadece 100 yaşına gelmiş birinin akşam yatıp sabah kalkamamasi değil.
Gencecik bir sürü sehitimiz var. Trafik terörüne kaybedilen minicik bebekler var. Ecel bizi ölümden korur. Ben buna inanıyorum. Olduysekte sebebe bakmam. Vademiz bu kadarmış.
Ysni bende anlam veremiyorum. Tedbirini al. Bekle. Biraz tevekkül etmek lazım. :)
☺Baya uzun yazmışım. Hakkınızı helal edin
canım çok şükür yapa bildiğimce işte ee Cuma’ya ne kaldı şurda böyle devam etmezsem gitmez bu kilolar vallaMaşallah...bu ne enerji böyle..daim olsun inşallah..menüde bayaği hafif olmuş...
aynen valla darısı yarına İnşAllah malum cuma geldi çattı dikkat edelim kızlarAynen bugünde kazasız belasız kaçamak siz çok sukur
valla canım bende fransadayım . Bugün eşim alışverişe gitti buralarda öyle raflar boşaliyor . Gerisi gelir mi bilmiyoruz Rabbim sonumuzu hayır etsin .Benmi çok vurdumduymazim yoksa insanlarmi abartiyor bilmiyorum. Burdaki marketlerdeki raflarda boşalmiş..insanlari virus yüzünden korku panik sardi..hatta maskeylen dolaşanlar bile var artik ..Türkiyede durum ne çok merak ediyorum..almanyada durum gid gide vahim bir hal almaya başladi
Insanlar abartıyor, bu bozuk beslenme düzeniyle daha çok virüsler gelir, Allah korusunBenmi çok vurdumduymazim yoksa insanlarmi abartiyor bilmiyorum. Burdaki marketlerdeki raflarda boşalmiş..insanlari virus yüzünden korku panik sardi..hatta maskeylen dolaşanlar bile var artik ..Türkiyede durum ne çok merak ediyorum..almanyada durum gid gide vahim bir hal almaya başladi
İşte bu iradem herzaman olsa şimdiye hedefime ulaşmıştım. Dün o tatlıyı yeseydim şuan çok mutsuz olcaktım allahtan ev sahibide çok anlayışıydı baskı yapmadı ye ye diye. Halden anlayan insan başka oluyor sağolsun....
Iyi yapmişin canim tatliyi yememekle...misafitlikte olmana rağmen iyi geçmiş günün..
Ay allah korusun yavalla canım bende fransadayım . Bugün eşim alışverişe gitti buralarda öyle raflar boşaliyor . Gerisi gelir mi bilmiyoruz Rabbim sonumuzu hayır etsin .
eşimle şakalaşıyorum .
ben; aşkım tam diyete başladım kıyamet kopacak galiba
eşim :saçma sapan konuşma
Ben;en azından zayıf ölecem
Eşim ;vuracam şimdi 1 tane
Bende iyi uyuyamadim canim..bugün sporumu umarim sorunsuz yapabilirim.dişardada işlerim var..yoğun bir gün olacak ..Günaydın hanımlar gece çok gec yattım sabahta eşim illaki kapıdan işe yolculamamı istiyor uykumu alamadım bugün nasıl bitcek bakalım. Öğlen biraz çocuklarla kestiririm belki inş
Benim de bugün sporum var şu kafayla hiç gidesim yok ama akşama doğru açılırım inş.Bende iyi uyuyamadim canim..bugün sporumu umarim sorunsuz yapabilirim.dişardada işlerim var..yoğun bir gün olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?