Enerjim yok diyip durma, git sporunu yap, ev işini yap, çocuklarla yatarsınBenim de bugün sporum var şu kafayla hiç gidesim yok ama akşama doğru açılırım inş.
Miskinlik yapmak gibi bir şansım yok zaten cnm 4 cocukla. sporada aşırı istekli kayıt oldum sürünsemde hastada olsam giderim oradaki sabahın verdiği uykusızlukla yazılmış birşeydi.. güne başladım uyku falan kalmadı gayet enerjiğim.Enerjim yok diyip durma, git sporunu yap, ev işini yap, çocuklarla yatarsın
Bende aynıyım, geç yattım, 6 da kalktım, üstelik akşam 6 da yemek yiyecem.
Şimdide kan vermeye geldim.
Peki bana akşam nasıl gelecek
Enerjim yok diyip durma, git sporunu yap, ev işini yap, çocuklarla yatarsın
Bende aynıyım, geç yattım, 6 da kalktım, üstelik akşam 6 da yemek yiyecem.
Şimdide kan vermeye geldim.
Peki bana akşam nasıl gelecek
Veririm.sonuçların çıkınca haber ver canım
Hoşbuldum:)Hoşgeldin canım
menü dışına çıkmadım:) bu hafta çarşambadan haftaya çarşambaya 1 kg hedef verdi diyetisyenim azını yerim fazlasını yemem:)Rh
Güzel canim ..menünün dışina çıkmak yok ama ..
Çok şükür bende bugünlük sporumu yaptim .seninlen bir idiaya girelimmi ne dersin...düzenli spor yaparak bikmadan yilmadan pes etmeden.ilk önce göbek kaslari kimde gelişip belirginleşecek bu sene içinde ...varmisin iddiaya..Miskinlik yapmak gibi bir şansım yok zaten cnm 4 cocukla. sporada aşırı istekli kayıt oldum sürünsemde hastada olsam giderim oradaki sabahın verdiği uykusızlukla yazılmış birşeydi.. güne başladım uyku falan kalmadı gayet enerjiğim.
Varım vallaDün herkez menüsünü yazmiş
Çok şükür bende bugünlük sporumu yaptim .seninlen bir idiaya girelimmi ne dersin...düzenli spor yaparak bikmadan yilmadan pes etmeden.ilk önce göbek kaslari kimde gelişip belirginleşecek bu sene içinde ...varmisin iddiaya..
Harikasın cnm yarın güzel bir eksi geliyor ozman. bende salı günü kızarttım nasıl cnm çekti anlatamam ama dedimki 1 tane bile yersen bütün şevkin kırılacak o 1 tane seni mutluda etmicek bir tabak yemem lazımki mutlu olayım. Elimi bile sürmeden yumurtamı alıp mutfaktan çıktımGunaydiiiinnn gene eksilerle ben geldimyarına supriz diyorum biraz önce kahvaltıda patates kizarttim yawrum bile öle ozlemiski yumuldu direk nerdeyse 3 haftadır yapmıyorum kızartma tarzı hiç bisi bende yerim diye milletide diyete soktum
Neyse pişerken bu güzel koktu ama ya 7 ya 8tane yedim ve tadı bana hiç güzel gelmedi açıkçası.. Öle zevkle yemedim. Midem almio artık. Ben shookkkk
Bende dün kızarttım 1 tane bile yemedim nabeeerGunaydiiiinnn gene eksilerle ben geldimyarına supriz diyorum biraz önce kahvaltıda patates kizarttim yawrum bile öle ozlemiski yumuldu direk nerdeyse 3 haftadır yapmıyorum kızartma tarzı hiç bisi bende yerim diye milletide diyete soktum
Neyse pişerken bu güzel koktu ama ya 7 ya 8tane yedim ve tadı bana hiç güzel gelmedi açıkçası.. Öle zevkle yemedim. Midem almio artık. Ben shookkkk
Veririm.
En erken pazartesi çıkar
Ya kızlar biçey sorcam hazır göbek kası yapma iddasınada girmişken☺ şimdi hoca bana bu kiloda cross fit yaptırmak istiyor . Daha önce 2 aylık bi cross fit yapmıştım zorlanmadım ozman 88 falndım ama bu kilodayken bana yararı olurmuki. Hoca bişey olmaz diyor ama koca kütleyle hoplagıp zıplamak nekadar saglıklı içime sinmiyor yapan varmı kiloluyken aranızda yada fikriniz nedir
Oh afiyet olsun cnm yaramasınEve yeni geldim ve ilk öğünümü yeni hazirladim..dünden kalan brokoli salatasi .Humus ve tahinli kuru kaysi yiyorum
Afiyet olsun cnm bende alıyımda yapıyım ☺kızlar öğlene sarımsaklı yoğurtlu havuçlu dereotlu cevizli kereviz salatası yaptım süper oldu hem tok tutuyor hem lezzetli tavsiye ederim tarifine gelince
kerevizin kabuklarını soyup rendeliyruz havuçlarıda rendeliyoruz sarımsaklı yoğurda karıştırıp cevizleri iri kırıp ekliyoruz dereotunuda ince ince kıyıp karıştırıyoruz hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?