Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn

Bu sabah biraz daha dinç uyandım şükür gerçi hala fena halde mide ağrım var ama oda geçer inşallah

Valla ben kızın Üniversitesi bitsin diyorum ama dün onla da konuştuk Annecigim bana takilmayin isterseniz ben Babannemde de kalırım okul bitene kadar dedi sağ olsun ama o şekilde de benim içim rahat etmez ♡
Bakalım hayırlısıyla bir eşim iş bulsun da sonrası daha kolay olur
Bir arkadaşı İstanbul dışında Fabrika açmaktan söz ediyordu olmadı onunla görüşüp olursa o tarafa da gecebiliriz diye konuşuyorduk geçen gün
Gerçi eşim ya alistin istanbula sen oralarda yapabilirmisin dedi ama acikcasi artık kafam dinç olsun varsın kimse olmasın etrafımda tanıdık Nasılsa yeni dostluklarda komsuluklarda zamanla kurulur ♡

Öyle bir durumda tabiki her zaman kapım açık sonuna kadar ♡♡♡♡♡ senin yerin bende çok özel biliyorsun ♡♡♡♡♡

Kilo bildirimim moni
72.7-70.5: 2.2
2.2/72.7×100: 3.02
Yani
Baslangic 72.7
Bitis 70.5
Fark 2.2
Yuzde 3.02

Umarim dogrudur

Helal olsun valla süper bir sonuç ♡ Maşallah

Valla gelin Apa ya, hem yiyin hem kilo verin hem içiniz dışınız tertemiz olsun.
Bu sefer ne temizlikler var, ben grupla en basindan başlıycam inşallah

Bizde büyük bir heyecanla cumayı bekliyorum
İnşallah zorlanmadan ilerleriz hepimiz
Rabbim cümlemizi muaffak etsin
Haftaya nenulerimde seni etiketlerim inşallah canım

listeye girebiliyor musun, durumuna bakıp yazarım canım.
çok geçmiş olsun canım.

Aleyküm selam banuşum.
eşin inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre bir iş bulur
şehir dışına gitmek size iyi gelecekse gidin bence, kızın çok aklı başında ve olgun maşallah hiç aklın onda kalmasın gayet güzel idare eder
hakkınızda hayırlısı inşallah canım benim.
sende benim küçük kızkardeşimsin banuşum

Günaydin cümleten ve hayirli Cumalar..
Dün kim menü paylaşmamiş
Efillim .
@Canevim .arkadaşim sana diyeceğim oki hedef kilona ulaşmiş olsan mezun olsan da bir zaman sonra bütün verdiğin kilolar geri gelecek.bundan adim gibi eminim..kendimden biliyorum o yüzden bukadar emin olarak belirtiyorum bunu....önce mutvak düzenin yaşadiğin hayat ortami değişmeli senin..düzenli yapilan günlerden uzak durman gerektiriyor .üzülerek söylüyorum ama bu hafta en çok senin menünde hem sağliğimiza zarar hem kilomuza zarar yiyecekler vardi...ay sonunda kadar umarim düzene koyarsin bu durumu..çünkü tekrar deyerlendirme yapacağim ay sonunda..eşim çocuklarim kayinvalide kayinpeder annem babam vs öyle besleniyor misafirlere öyle ikram ediyorum bahanesi olmamali hayatimizda.sonra hastane koridorlarinda sevdiklerimizin tedavisini bekliyoruz.onlarada farkinda olmadan kötülük yapiyoruz..biz önce alişkanliklarimizi düzeltmeliyiz gerisi bahane ..masaya sağlikli hafif yemekler hazirlarsak o misafirler eşimiz ve çocuklar red mi edecek hayir..benimkiler severek yiyorlar...hatta dün eşimi lüçük bir sinavdan geçirdim..en sevdiği bir yemek var patlican kebabi onu bayilarak yerdi..ondan yapayimmi sana dedim..yok ben sevmiyorum artik öyle yiyecekleri çok yağli dedi..
Hele küçük kizim tam benim yolumu izliyor beslenme konusunda...diyerleride alişacak inşallah yeni mutvak düzenine...unutma mutvağin kontrolü bizde olmali..biz ne yaparsak mutvakta o yenilir...

Son düzenleme:
Geçen cuma 》》84.0 (bildirim yapmamıştım)
Pazartesi 》》83.8
Bu cuma》》 82.7
Cuma ile Aradaki fark 》》1.3
Maşallah sana canim..hadi yetiş bana daha göbek kaslari yapacağiz..Hatta sende katil Ahmet Apa beyin grubuna toplu diyet yapilacak...

Bizde büyük bir heyecanla cumayı bekliyorum
İnşallah zorlanmadan ilerleriz hepimiz
Rabbim cümlemizi muaffak etsin
Haftaya nenulerimde seni etiketlerim inşallah canım
Ben çok zaman midemden gelen gurultuları dinledim, kah uzanip dinlendim, kah kafamı dağıtacak şeyler bulup uğraştım, zamanı öyle geçirdim. Çok zorlandığımda oldu , hiç anlamadan geçirdiğim de , sadece sabır, inat, sonuç inşallah mükemmel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…