Aleyküm selam banuşum, hoşgeldn
geçmiş olsun canım ya, ne diyim bilemedim her şey de seni bulmasa olmaz zaten
oh misss, terket İstanbul'u, hayallerinin peşinden koşbende terketmek istiyorum da ah ah gelirim pasta yemeye
Kilo bildirimimmoni
72.7-70.5: 2.2
2.2/72.7×100: 3.02
Yani
Baslangic 72.7
Bitis 70.5
Fark 2.2
Yuzde 3.02
Umarim dogrudur
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Valla gelin Apa ya, hem yiyin hem kilo verin hem içiniz dışınız tertemiz olsun.
Bu sefer ne temizlikler var, ben grupla en basindan başlıycam inşallah
listeye girebiliyor musun, durumuna bakıp yazarım canım.moni ablam eğer mümkünse bu hafta takıma girebilirim, gerçi izne ayrıldığım kiloda değilim ama
Hem ruhsal hem bedenen hazırım.tabi bi hafta bakayım haline diyorsan o da olur. Boşa gitmesin benim bu haftaki derecem ya ☺ sahiden o gücü buldum kendimde, hem bağımlılıklarımdan da kurtuldum makarna pilav ekmek, çikolatayı da bugün itibarıyla bıraktım içerde iki kavanoz artı 4 çikolatalı gofret var kesinlikle elimi bile sürmem. Ay bi heyecan geldş şimdiden ya. Bakalım vu hafta olmazsa haftaya girerim ne olacak hele vereyim de
çok geçmiş olsun canım.Günaydın arkadaşlar dün bütün gün yattım illet hastalık yakaladı sonunda menümü yazmamıştım
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Akşam
2 kase tarhana çorbası
1 küçük dilim börek
Eşim cok ısrar etti hastasın ilaç içixen corba ne tutucak dedi
Su 1 litre
Spor yok
Aleyküm selam banuşum.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı cumalarRabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn
Bu sabah biraz daha dinç uyandım şükürgerçi hala fena halde mide ağrım var ama oda geçer inşallah
Valla ben kızın Üniversitesi bitsin diyorum ama dün onla da konuştuk Annecigim bana takilmayin isterseniz ben Babannemde de kalırım okul bitene kadar dedi sağ olsun ama o şekilde de benim içim rahat etmez ♡
Bakalım hayırlısıyla bir eşim iş bulsun da sonrası daha kolay olur
Bir arkadaşı İstanbul dışında Fabrika açmaktan söz ediyordu olmadı onunla görüşüp olursa o tarafa da gecebiliriz diye konuşuyorduk geçen gün
Gerçi eşim ya alistin istanbula sen oralarda yapabilirmisin dedi ama acikcasi artık kafam dinç olsun varsın kimse olmasın etrafımda tanıdıkNasılsa yeni dostluklarda komsuluklarda zamanla kurulur ♡
Öyle bir durumda tabiki her zaman kapım açık sonuna kadar ♡♡♡♡♡ senin yerin bende çok özel biliyorsun ♡♡♡♡♡
Helal olsun valla süper bir sonuç ♡ Maşallah
Şehir dışındayım. Gece yazdım o yüzdenKilo bildirimimmoni
72.7-70.5: 2.2
2.2/72.7×100: 3.02
Yani
Baslangic 72.7
Bitis 70.5
Fark 2.2
Yuzde 3.02
Umarim dogrudur
Maşallah sana canim..hadi yetiş bana daha göbek kaslari yapacağiz..Geçen cuma 》》84.0 (bildirim yapmamıştım)
Pazartesi 》》83.8
Bu cuma》》 82.7
Cuma ile Aradaki fark 》》1.3
Ben çok zaman midemden gelen gurultuları dinledim, kah uzanip dinlendim, kah kafamı dağıtacak şeyler bulup uğraştım, zamanı öyle geçirdim. Çok zorlandığımda oldu , hiç anlamadan geçirdiğim de , sadece sabır, inat, sonuç inşallah mükemmel olacakBizde büyük bir heyecanla cumayı bekliyorum
İnşallah zorlanmadan ilerleriz hepimiz
Rabbim cümlemizi muaffak etsin
Haftaya nenulerimde seni etiketlerim inşallah canım
ben daha önce baktım inceledim ama yapamam şuan cnm. Belki ilerleyen yıllarda denemek nasip olurMaşallah sana canim..hadi yetiş bana daha göbek kaslari yapacağiz..Hatta sende katil Ahmet Apa beyin grubuna toplu diyet yapilacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?