- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Geçen hafta 79.6*** 10. Takım 664. ETAP ***
moni (98,4///%)
Ekrl (63,2///% )
sara_28(76,5///% )
gezegenfeza(70,6///% )
Antepia27 (118,2///% )
yst38(79,6///% )
lydznp (78,8///% )
reklam(66,3///% )
nairobi (84,7///% )
Efillim(73,4///% )
Canevim(69,8///%)
nilsub (85,5///% )
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
baby_cat(77,5///%)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
eddaak(82,1///%) Yeni üye, bt: 21 Şubat bk: 84 h: 75
Fitimfitsinfit (/) 530. etapta bildirimli 79 kg ile izne ayrılan üye.
jtaime020626 (/)656. etapta 79 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Gonulbagi(/)575. etapta 62,2 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
YaKaMoZz-z (/)554. etapta 66,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
82.1Kaptanım ben 82.5 mudum en son yaw
Canım eksimi artimi.. Artı değil mi 500 grGeçen hafta 79.6
Bugün 80.1
Fark –0.5
Yüzde%–0.6
Çok doğru bir yere değilmişsin çok haklısın hele bu hafta hiç dikkat edemedim .Ben normalde de yeşillik yiyemezdim yeni yeni alışmaya çalışıyorum .Duzenimi oturtacagim çıkaracağım sağlıksız yiyecekleri inşallahGünaydin cümleten ve hayirli Cumalar..
Dün kim menü paylaşmamiş
@Efillim .
Esmeray34 .arkadaşim sana diyeceğim oki hedef kilona ulaşmiş olsan mezun olsan da bir zaman sonra bütün verdiğin kilolar geri gelecek.bundan adim gibi eminim..kendimden biliyorum o yüzden bukadar emin olarak belirtiyorum bunu....önce mutvak düzenin yaşadiğin hayat ortami değişmeli senin..düzenli yapilan günlerden uzak durman gerektiriyor .üzülerek söylüyorum ama bu hafta en çok senin menünde hem sağliğimiza zarar hem kilomuza zarar yiyecekler vardi...ay sonunda kadar umarim düzene koyarsin bu durumu..çünkü tekrar deyerlendirme yapacağim ay sonunda..eşim çocuklarim kayinvalide kayinpeder annem babam vs öyle besleniyor misafirlere öyle ikram ediyorum bahanesi olmamali hayatimizda.sonra hastane koridorlarinda sevdiklerimizin tedavisini bekliyoruz.onlarada farkinda olmadan kötülük yapiyoruz..biz önce alişkanliklarimizi düzeltmeliyiz gerisi bahane ..masaya sağlikli hafif yemekler hazirlarsak o misafirler eşimiz ve çocuklar red mi edecek hayir..benimkiler severek yiyorlar...hatta dün eşimi lüçük bir sinavdan geçirdim..en sevdiği bir yemek var patlican kebabi onu bayilarak yerdi..ondan yapayimmi sana dedim..yok ben sevmiyorum artik öyle yiyecekleri çok yağli dedi..
Hele küçük kizim tam benim yolumu izliyor beslenme konusunda...diyerleride alişacak inşallah yeni mutvak düzenine...unutma mutvağin kontrolü bizde olmali..biz ne yaparsak mutvakta o yenilir...
Negatif anlamda canım artı yaniCanım eksimi artimi.. Artı değil mi 500 gr
Canım dün cidden sıkı tutmaya çalıştım. Yoksa dün 81–82 arası oynadıHepinizi tebrik ederim kızlar
Hatice, sende üzülme, haftaya daha fazla gider inşallah
Ben çok heyecanlıyım 69 görecekmiyim acaba
(Fark kilon /geçen haftaki kilon)×100
Kaç gündür sende menü paylaşmamişin..not defterimde onu görüyorum.kaptanin haberi var diye düşündüm ama güzel kilo vermişin..tebrik ederim..Kilom
Geçen hafta 118.2
Bu hafta 116.9
Fark 1.3 kg
Yüzde 1.09
moni kaptanim haftaya menü veremeyeceğim canım ama cuma günü
Seviyelere başlıyoruz inşallah düzenli bildiririm
Bu hafta biraz yoğun ve duzensizim canim
Farki kilomla bölüp çıkan sonuçla geçen haftadaki carpiyomuyum oyhhhh matematiği katlettim(Fark kilon /geçen haftaki kilon)×100
Hayellere bak 69 dehşet iyi bir rakam bende 79 u görecem diye seviniyorumMalesef 69 u görmek haftaya kaldı
Geçen hafta 70,600
Bu hafta 70,300
Fark - 300
% 0,42
Hedefi tutturamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?