Selam herkese .***10. Takım 603. ETAP ***
Moni(93,9///% )Sabit.
Sara_28(79,0/79,5/-0,5/% -0,63)
Antepia27 (99,3///% )Sabit.
Pamukprncess(62,0/62,7/-0,7/% -1,13)
ozlemkartal(95,1/94,7/0,4/% 0,42)
Obezzto(79,8/79,5/0,3/% 0,38)
60kiloyum(81,8/81,6/0,2/% 0,24)
efser(88,1/87,2/0,9/% 1,02)
phanalax(68,5///% )Sabit.
hedef56(73,8/74,8/-1/ % -1,36)
wydra(60,6/60,4/0,2/% 0,33)
IKokunhuzur (72,2/71,1/1,1/% 1,52)
GIDI (99,0/98,0/1/%1,01)Yeni üye, bt: 20.12.2018 bk: 102 h:75
Bende sabah aç karnına yürüyüş yapıp 11 de kahvaltı birde 6 gibi akşam yemegi ile bitiriyorumSağol canim..aynen dediğin gibi sporsuz olmuyor...ben sporumu ama aç karnina yapiyorum ve ilk öğün saatinide değiştirmedim.11-12 arasi yapiyorum kahvaltimi. bu düzeni değiştirmeyide düşünmüyorum hafta sonlari hariç.. ailemle ayni masada beraber kahvalti yapmak istiyorum..
Sakın yapma canim...haftada 100 gram vermiş olsakta bizim için o 100 gram çok kiymetli...sen birde 900 gram vermişin nerdeyse 1 kilo..mutlu olman lazim
Rakibem gayet iyi verdin yine ve yarışı sen kazandım moral bozmak yok canım haftaya daha iyi sonuç alırız inşallahBenim motivasyonum düştü o kadar dikkat ettim sadece 900 gr.sinirlenip ye diyorum kendine
Olacaksin canlm inşallah..sen istesende istemesende zaten bünyen kabul etmiyor sağliksiz yiyecekleri..bağirsaktaki bizi yöneten nefsimizi zorlayan zararli bakterileri öldürürsek artik hayatimiz boyunca kilo alma derdimiz olmaz.Inşallah Bende öyle olurum
Olsun bitanem ,dalganıp durulan deniz gibisin sen sakın takma kafana bu hafta böyle haftaya eksi
Evet arkadaşlar
Cuma: 77.5
Bugün : 76.4
Fark : -1.1
Yüzde: % 1.41
Hamd olsun güzel başladıkEki Görüntüle 2601166 Eki Görüntüle 2601167 2 tane kilo takip programım var onları da ayarladım,bakalım bir buçuk ayda ne kadar güççülecemmm
Hatta daha eksi gelecekti de akşam yediğim 2-3 dilim ekmek üzeri çikolata engelledi☺yani diyeceğim şu ki yemeyin kızlar yemeyin
Evet sen baya aç kalmana ragmen sanırım senin de ben gibi metabolizma zayıfBen napıyım
Tek öğün + spor, yanlış bisey yok.
Giden 300 gr
Canım haline gore halime bin şükür oldum resmenRakibem gayet iyi verdin yine ve yarışı sen kazandım moral bozmak yok canım haftaya daha iyi sonuç alırız inşallah
Çok şükür ya . ama bu hafta çektiğimi bir ben bilirim ,resmen bağırsaklarımı ezdirdim, adam diyor ki bu yaptığımız zararlı ,eziyorsun diyor,ben boşver çok ağrıyor boynuma vuruyor daha çok ez sol tarafı diyorum ayyy çok fenaydı geçti çok şükür.sağol canım benim
tebrik ederim şeytanın bacağını kırdın artık
Vallahi ben de haftaya iddalıydım spora agırlık vericem görüşürüz bakalımCanım haline gore halime bin şükür oldum resmenmerak etme haftaya da bende birincilik
Yok üzülmüyorum takımı aşırı etkilemedim şükür. Haftaya sabit çıkarsa süper olacakOlsun çok bir fark yok, hayat, üzülmek yokk
Sakın yeme geriye sadece pişmanlık kalıyor yediklerinde zevk vermiyor biliyorsunBenim motivasyonum düştü o kadar dikkat ettim sadece 900 gr.sinirlenip ye diyorum kendine
Patlarda aman diyimÇok şükür ya . ama bu hafta çektiğimi bir ben bilirim ,resmen bağırsaklarımı ezdirdim, adam diyor ki bu yaptığımız zararlı ,eziyorsun diyor,ben boşver çok ağrıyor boynuma vuruyor daha çok ez sol tarafı diyorum ayyy çok fenaydı geçti çok şükür.
Bir de ev işi yapmak da iyi geldi. Düz yürüyüş yapmaktansa ev işi daha etkili oldu
Aslında çok iyi kilo vermişsin bakarsın haftaya harika eksiler görürsünBenim motivasyonum düştü o kadar dikkat ettim sadece 900 gr.sinirlenip ye diyorum kendine
Sao l canım benim doğru diyosunuzAslında çok iyi kilo vermişsin bakarsın haftaya harika eksiler görürsün
900 gr mı küçümsemek lazım neredeyse 1 kilo tebrik ederim
Ben bu lafım altında kalırmıyımCanım bende çok sevdimde disime gore rakip bulamadımNergis 35
Aman Allah korusunPatlarda aman diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?