Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen bir de dün fark ettim normal yeşil biber ekmek kadar doyurucu geliyor artık , denemek isterseniz☺
Taze biber bide kabızlığı çözüyor bağırsaklarda çok iyi geliyor sindirimi kolaylaştırıyor. Ben kahvaltıya yeşillik yada biber közü koyuyorum tabi menüye yazmayı unutuyorum

Taze biber bide kabızlığı çözüyor bağırsaklarda çok iyi geliyor sindirimi kolaylaştırıyor. Ben kahvaltıya yeşillik yada biber közü koyuyorum tabi menüye yazmayı unutuyorum
Bende her gün 🌶 Şili biberi yiyorum hem doyuruyor hem bagırsak dostu 2 gün yemeyeyim hemen kabız oluyorum

...
Ekmeği bırak canm zaten gerek yok
Aynen dediğin gibi ekmeye hiç gerek yokmuş..benim yediklerim okadar doyuruyor bazende çok yediğim bile oluyor..dün mesela yumurtali ispanaği yine çok kaçirdim..sabah tartlldim yine ayni kilodayim..
Çok kaçirsam bile en azindan vitamin aluyorum jijdanim okadar rahatsiz olmuyor..ama ekmekte ne vitamin var ne protein..

Bende menümü yazayim ..

Kahvalti...saat 11 de
3 kaşik yulaf
1 kaşik Chia
3 kaşik keten tohumu
1 bardak kadar süt
1 portaksl
1 Elma
Yeşilik
Peynir çeşitleri:Beyaz peynir, kaşar peynir, Brie
2-3 kaşik Tahin

Ara.;1 dilimin yarisi kadar yoğurt pastasi
1 kup şekersiz sütlü filtre kahve

Akşam .17.00
1 tane tavuklu kabak sandal..

Mthn83 Şimdiden böyle düşünürsen yapamazsin tabi...yarindan ittibaren ekmek şeker un meyve hamur işleri görmeyim listende ..cumaya kadar cesaretlendir kendini..istersen yaparsin canim ..
Bende hala meyve yiyorum ama birakinca sorun yaşamayacağimi biliyirum irademi o konuda eyitebildim...

Yarın simit alsak diyordum 2 aydan fazla oldu yemeyeli. Ama yasak diyorsanız ya sa k

Sanırım yapamayacağım dimi
Kimse güvenmezken kendine güvenmek zor oluyor
Zaten korkutucu geliyor eşim onaylamıyor dediğimiz gibi olmayacak galiba
Niye yapmayasın ki insanın kendine güvenmesi yeter kimsenin güvenmesine gerek yok bence
Yenmemesi gereken besinler belli aslında burada olma amacımız da motivasyonumuz azaldığı durumlarda tekrar gaza gelebilmek
Tamam bire kere yemişsin olan olmuş artık
Eskisi gibi yeniden devam yılmak yok
Yanlış anlamadıysam Ahmet apa nın önerdiği şekilden besleneceksin dün araştırdım çok zor beni gerdi başlama düşüncesi bile stresli acaba cuma başlayacağın diyerek stresten de yiyor olabilir misin yenmemesi gerekenleri

Misafirlikten hariç evdekilere neler yapıyorum, en sevdiğim şeyler, burnuma kokuyor, gözüm görüyor valla ya istediğimi yiyecem, ya istediğimi giyecem

Sanırım yanlış anladım

Yarın simit alsak diyordum 2 aydan fazla oldu yemeyeli. Ama yasak diyorsanız ya sa k
Ben simit yemeyeli 6 ay olmuştur belki daha fazla......insan bazi alişkanliklarindan uzak durunca aramiyo...şu an çocuklar ve eşim gözümün önünde yeseler bile umursamam..nefsimizi irademizi terbiye edersek hayat daha kolay ve güzel...

Birde cezası olmalı

Misafirlikten hariç evdekilere neler yapıyorum, en sevdiğim şeyler, burnuma kokuyor, gözüm görüyor valla ya istediğimi yiyecem, ya istediğimi giyecem
Evet canim ..ben mümkün olduğunca cocuklar pasta istediğinde sağlikli olanlarini yapiyorum....ama geçenlerde pizza yaptim 2 Tepsi..benimde burnuma mis gibi koktu ama 1 lokma dahi yemedim...pizzaninda sağliklisini yapabilecekmiyim bilmiyorum. hamur işlerinde seçenekler pek fazla yok..en azindan sağlikmi unlardan kullanabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…