- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aynen bir de dün fark ettim normal yeşil biber ekmek kadar doyurucu geliyor artık , denemek isterseniz☺Ekmeği bırak canm zaten gerek yok
Taze biber bide kabızlığı çözüyor bağırsaklarda çok iyi geliyor sindirimi kolaylaştırıyor. Ben kahvaltıya yeşillik yada biber közü koyuyorum tabi menüye yazmayı unutuyorumAynen bir de dün fark ettim normal yeşil biber ekmek kadar doyurucu geliyor artık , denemek isterseniz☺
Bende her gün 🌶 Şili biberi yiyorum hem doyuruyor hem bagırsak dostu 2 gün yemeyeyim hemen kabız oluyorumTaze biber bide kabızlığı çözüyor bağırsaklarda çok iyi geliyor sindirimi kolaylaştırıyor. Ben kahvaltıya yeşillik yada biber közü koyuyorum tabi menüye yazmayı unutuyorum
Aynen dediğin gibi ekmeye hiç gerek yokmuş..benim yediklerim okadar doyuruyor bazende çok yediğim bile oluyor..dün mesela yumurtali ispanaği yine çok kaçirdim..sabah tartlldim yine ayni kilodayim..Ekmeği bırak canm zaten gerek yok
Son günler görmüycen artıkYine hamur işi yine karbonhidrat...
Yaparım inşallahCanım böle Bi menüyle nasıl Ahmet apa nın listesini yapıcan cuma itibari ile
Salatalik yiyebilirsin varsaKızlarr çok açım midem buruluyor
Şimdi Köyden İndim Şehire'deki gibi haykırıcam
Dayanamıyooooom dayanamıyooooom
Neye ulen
Açlığaaaa açlığaaa
Yarın simit alsak diyordum 2 aydan fazla oldu yemeyeli. Ama yasak diyorsanız ya sa kMthn83 Şimdiden böyle düşünürsen yapamazsin tabi...yarindan ittibaren ekmek şeker un meyve görmeyim listende ..cumaya kadar cesaretlendir kendini..istersen yaparsin..
Bende hala meyve yiyorum ama birakinca sorun yaşamayacağimi biliyirum irademi o konuda eyitebildim...
Niye yapmayasın ki insanın kendine güvenmesi yeter kimsenin güvenmesine gerek yok benceSanırım yapamayacağım dimi
Kimse güvenmezken kendine güvenmek zor oluyor
Zaten korkutucu geliyor eşim onaylamıyor dediğimiz gibi olmayacak galiba
Misafirlikten hariç evdekilere neler yapıyorum, en sevdiğim şeyler, burnuma kokuyor, gözüm görüyor valla ya istediğimi yiyecem, ya istediğimi giyecemKizlar yarin pazartesi en azindan bugün dikkat edelim ..pazartrsi tarti günü olmasi çok yerinde oda olmasa daha az dikkat edilir..daha fazla kaçamaklar yapilir...vegezegenfeza arkadaşimizi örnek alalim..onunda cani var nefsi var oda misafirliğe gidiyo misafirleri oluyo...benimde misafirlerim oluyo misarirliğe gidiyorum burda belirtmesemde....o sağliksiz şeyleri yememiz için kimse kafamiza silah dayamiyor...bana bikaç kere israrla teklif ettiklerinde ses tonumla belli ediyorum istemediğimi..yani biraz sinirli ses tonuyla cevap veriyorum..herşey bizim elimizde..biz istrmesek kimse bize zorlan o şerbetli .tatli pastalari yediremez..hem 2.ci gittiğinizde ayni yere daha hafif ikramlar yapmalarini teşvik etmiş oluruz. .
Sanırım yanlış anladımNiye yapmayasın ki insanın kendine güvenmesi yeter kimsenin güvenmesine gerek yok bence
Yenmemesi gereken besinler belli aslında burada olma amacımız da motivasyonumuz azaldığı durumlarda tekrar gaza gelebilmek
Tamam bire kere yemişsin olan olmuş artık
Eskisi gibi yeniden devam yılmak yok
Yanlış anlamadıysam Ahmet apa nın önerdiği şekilden besleneceksin dün araştırdım çok zor beni gerdi başlama düşüncesi bile stresli acaba cuma başlayacağın diyerek stresten de yiyor olabilir misin yenmemesi gerekenleri
Ben simit yemeyeli 6 ay olmuştur belki daha fazla......insan bazi alişkanliklarindan uzak durunca aramiyo...şu an çocuklar ve eşim gözümün önünde yeseler bile umursamam..nefsimizi irademizi terbiye edersek hayat daha kolay ve güzel...Yarın simit alsak diyordum 2 aydan fazla oldu yemeyeli. Ama yasak diyorsanız ya sa k
Birde cezası olmalıKizlar yarin pazartesi en azindan bugün dikkat edelim ..pazartrsi tarti günü olmasi çok yerinde oda olmasa daha az dikkat edilir..daha fazla kaçamaklar yapilir...vegezegenfeza arkadaşimizi örnek alalim..onunda cani var nefsi var oda misafirliğe gidiyo misafirleri oluyo...benimde misafirlerim oluyo misarirliğe gidiyorum burda belirtmesemde....o sağliksiz şeyleri yememiz için kimse kafamiza silah dayamiyor...bana bikaç kere israrla teklif ettiklerinde ses tonumla belli ediyorum istemediğimi..yani biraz sinirli ses tonuyla cevap veriyorum..herşey bizim elimizde..biz istrmesek kimse bize zorlan o şerbetli .tatli pastalari yediremez..hem 2.ci gittiğinizde ayni yere daha hafif ikramlar yapmalarini teşvik etmiş oluruz. .
Evet canim ..ben mümkün olduğunca cocuklar pasta istediğinde sağlikli olanlarini yapiyorum....ama geçenlerde pizza yaptim 2 Tepsi..benimde burnuma mis gibi koktu ama 1 lokma dahi yemedim...pizzaninda sağliklisini yapabilecekmiyim bilmiyorum. hamur işlerinde seçenekler pek fazla yok..en azindan sağlikmi unlardan kullanabilirim..Misafirlikten hariç evdekilere neler yapıyorum, en sevdiğim şeyler, burnuma kokuyor, gözüm görüyor valla ya istediğimi yiyecem, ya istediğimi giyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?