Aynen stres var bide özel günümdeyim aranıyorumNiye yapmayasın ki insanın kendine güvenmesi yeter kimsenin güvenmesine gerek yok bence
Yenmemesi gereken besinler belli aslında burada olma amacımız da motivasyonumuz azaldığı durumlarda tekrar gaza gelebilmek
Tamam bire kere yemişsin olan olmuş artık
Eskisi gibi yeniden devam yılmak yok
Yanlış anlamadıysam Ahmet apa nın önerdiği şekilden besleneceksin dün araştırdım çok zor beni gerdi başlama düşüncesi bile stresli acaba cuma başlayacağın diyerek stresten de yiyor olabilir misin yenmemesi gerekenleri
Öyle olabilsem zaten diyete ihtiyacım olmaz canım. Ah ahhBen simit yemeyeli 6 ay olmuştur belki daha fazla......insan bazi alişkanliklarindan uzak durunca aramiyo...şu an çocuklar ve eşim gözümün önünde yeseler bile umursamam..nefsimizi irademizi terbiye edersek hayat daha kolay ve güzel...
Ben artıdayım elimde değilBirde cezası olmalı
Baby yemeklerin yanında su, çay, kahve, ayran yani sıvı yasakGezegencim gibi yemediklerimi yazayım
Sigara böreği
Un kurabiyesi
Patates kavurması
☺ çikolata ve cips ehhehehhehehee
Yemedim canım da istemiyor zaten kafamda bitti
Baby yemeklerin yanında su, çay, kahve, ayran yani sıvı yasak
Ceza konusunda ortak bir karar versek iyi olacak...bana kalsa kaçamak günü ve sonrsi 3 er mil Lesli tam uygun olurdu..ama bünye spora alişkin değilse tansiyon düşer baş dönmesi olur sebep ben olurum ...Birde cezası olmalı
Sanırım yapamayacağım dimi
Kimse güvenmezken kendine güvenmek zor oluyor
Zaten korkutucu geliyor eşim onaylamıyor dediğimiz gibi olmayacak galiba
Var ama yemeyeceğim kararım karar Allah ımın izniyleSalatalik yiyebilirsin varsa
Simiti çok severim.Yarın simit alsak diyordum 2 aydan fazla oldu yemeyeli. Ama yasak diyorsanız ya sa k
Zorlanıyorsunuz biliyorum canım, kaçamaklara çare olur diye düşündümAynen stres var bide özel günümdeyim aranıyorum
Bide küçüğü wc için alıştırmaya çalışıyorum tabiri caizse poposuna yapışık yaşıyorum. Gözümden kaçacak da çiş yapacak diye. Eşim ilgileniyor mutfakla.
Öyle olabilsem zaten diyete ihtiyacım olmaz canım. Ah ahh
Ben artıdayım elimde değil
Devam tatlım, sorun yok.Selamlar. Sonunda evime kavustum. Spor ve diyete devam insallah hep birlikte
Menüm
Sabah
Yarim simit
Peynir zeytin
Domates salatalik
Öglen
Gözleme
Ayran
Ara
Çiğ fındik
2 kuru kayısı
Aksam
1 tane Muz
Yarim kase yogurt
Su 3 litre
Spor 20 dk yürüyüş
Gezide olmamiz sebebiyle bugün kaçamak oldu öğlen sadece gözleme yapilan bir yere oturuldu. Ben de mecbur aç olunca yedim maalesef
Yapılabilir birşey olsa daha iyi olur.Ceza konusunda ortak bir karar versek iyi olacak...bana kalsa kaçamak günü ve sonrsi 3 er mil Lesli tam uygun olurdu..ama bünye spora alişkin değilse tansiyon düşer baş dönmesi olur sebep ben olurum ...
Ben oruca dayanırım ama 3 gün üst üste tutunca kötülenirim tansiyonum düşer. Yemekten kısıp sade tatlı yesem kriz gibi bi durum oluşur. Sağlığımdan olurum diye korkuyor. O yüzden destekçim değil.En önemlisi senin kendine güvenin. Olur öyle şeyler. Sen yoktun sanırsam benim bu gruptaki ilk hallerimde,ben bile bu kadar evrilebildiysem sen de yapabilirsin, belki de eşin zayıflayıp daha da güzel olmandan korkuyor olamaz mı
Benim kide almaz dışarda yer ben yokken yer eve getirmez nefsi zorlanmasın diyeSimiti çok severim.
Geçen eşim sabah dışarı çıktı, gelirken kahvaltıya ekmek almış, simit alsaydınya dedim.
Sen yemiyonya, onun için almadım, boğazımdan geçmez dedi
oysaki yalan, dişi kesmiyor ondan almadı
Özel günden dolayı artıdayımZorlanıyorsunuz biliyorum canım, kaçamaklara çare olur diye düşündüm
Vay beKızlar bugün ki sporum
1 saat 8 dkk normal yürüyüş
50 dkk tempolu yürüyüş
45 ip atladım
30 dkk bölgesel hareket
Hadi yarın ola hayır ola
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl + + @sara_28 + +120 gezegenfeza + @Antepia27 m m Mthn83 + + @lydznp +100 R reklam + +25 @nairobi +180 + @Canevim +60 + @nilsub m m @Eddaak - Lonely single girl + - @Fitimfitsinfit +150 +215 jtaime020626 +370 +350 +503 G Gonulbagi - @YaKaMoZz-z + +180 @mayis74 -
Göbeği olan mekikMenüm
Yarma, nohut ve fasulyeli ayran çorbası ( unsuz)
Salata
2 tavuk but ( fırında)
Su
1 lt
Spor
Lesli 20 dakika 80 puan
Valla canım kilo vermek istiyorsak böyle olacak . Çok şükür sağlığımız yerinde olduğu bir sürece günlük 1 saat dahi yürüyüş yapsak çok iyi . Artık şu göbeğimden kurtulmak istiyorum o yüzden çok fazla yükleniyorum spora ... . Yoksa gitmeyecek .Vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?