Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen stres var bide özel günümdeyim aranıyorum
Bide küçüğü wc için alıştırmaya çalışıyorum tabiri caizse poposuna yapışık yaşıyorum. Gözümden kaçacak da çiş yapacak diye. Eşim ilgileniyor mutfakla.
Öyle olabilsem zaten diyete ihtiyacım olmaz canım. Ah ahh
Birde cezası olmalı
Ben artıdayım elimde değil

Selamlar. Sonunda evime kavustum. Spor ve diyete devam insallah hep birlikte

Menüm
Sabah
Yarim simit
Peynir zeytin
Domates salatalik

Öglen

Gözleme
Ayran

Ara
Çiğ fındik
2 kuru kayısı

Aksam
1 tane Muz
Yarim kase yogurt
Su 3 litre
Spor 20 dk yürüyüş

Gezide olmamiz sebebiyle bugün kaçamak oldu öğlen sadece gözleme yapilan bir yere oturuldu. Ben de mecbur aç olunca yedim maalesef

En önemlisi senin kendine güvenin. Olur öyle şeyler. Sen yoktun sanırsam benim bu gruptaki ilk hallerimde,ben bile bu kadar evrilebildiysem sen de yapabilirsin, belki de eşin zayıflayıp daha da güzel olmandan korkuyor olamaz mı
Sanırım yapamayacağım dimi
Kimse güvenmezken kendine güvenmek zor oluyor
Zaten korkutucu geliyor eşim onaylamıyor dediğimiz gibi olmayacak galiba

Yarın simit alsak diyordum 2 aydan fazla oldu yemeyeli. Ama yasak diyorsanız ya sa k
Simiti çok severim.
Geçen eşim sabah dışarı çıktı, gelirken kahvaltıya ekmek almış, simit alsaydınya dedim.
Sen yemiyonya, onun için almadım, boğazımdan geçmez dedi
oysaki yalan, dişi kesmiyor ondan almadı

Zorlanıyorsunuz biliyorum canım, kaçamaklara çare olur diye düşündüm

Devam tatlım, sorun yok.
Cuma alacam boyunun ölçüsünü

Ceza konusunda ortak bir karar versek iyi olacak...bana kalsa kaçamak günü ve sonrsi 3 er mil Lesli tam uygun olurdu..ama bünye spora alişkin değilse tansiyon düşer baş dönmesi olur sebep ben olurum ...
Yapılabilir birşey olsa daha iyi olur.
Haftalık liste tutmada olabilir,

Ben oruca dayanırım ama 3 gün üst üste tutunca kötülenirim tansiyonum düşer. Yemekten kısıp sade tatlı yesem kriz gibi bi durum oluşur. Sağlığımdan olurum diye korkuyor. O yüzden destekçim değil.
Benim kide almaz dışarda yer ben yokken yer eve getirmez nefsi zorlanmasın diye
Dişi kesiyor ama
Zorlanıyorsunuz biliyorum canım, kaçamaklara çare olur diye düşündüm
Özel günden dolayı artıdayım
Ceza kabulum.
Bugün oğlanla yürüdüm çok yorucuydu
Kaplumbağa hızında

Valla canım kilo vermek istiyorsak böyle olacak . Çok şükür sağlığımız yerinde olduğu bir sürece günlük 1 saat dahi yürüyüş yapsak çok iyi . Artık şu göbeğimden kurtulmak istiyorum o yüzden çok fazla yükleniyorum spora ... . Yoksa gitmeyecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…