Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım ben de
Sabah; 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 dlm ekmek
Ara; 1 elma, 1 sb yoğurt
Öğlen; havuçlu benzeyeli kereviz, 2 kaşık pilav, 1 dlm ekmek
Ara; 2 gün kurusu, 1 incir, 10 fındık
Akşam; 3 parça haşlama et, 1 küçük haşlanmış parates
Ara; 1 mandalina, 1 çb kefir

Hadi canim vay arkadas, ben 35 imde cocuk yapmaya ancak ikna oldum, tebrik ediyorum arkadasi. 18 miiii anam kizim olacak yasta o benim
Bence o daha çocuğun sorumluluğunu anlamamış, etrafındakiler bi dağılsın, tek başına kalsın o zaman kararı değişir. Kedi yavrusu değil, çocuk yetiştiriyoruz. Ben 30 yaşımda iki çocukla anca baş ediyorum. Hiç kolay değil bazen eşim yokken tuvalete bile gidemediğim zamanlar oluyo.

18 yasinda dogurmus bde korunmcm dye bu kiz 7 8 tane cocuk yapar ben soylm o bi tek kalsn cocukla ben gorurum onu koruncakmi kor7nmcakmi

Aynen. Evlendigimizden beri 15 kilo aldi, hala zayif ben su anda evde kac cesit yemek yapiyorum.kendime ayri, esime ayri, baxen de kizima ayri. Omrum mutfakta geciyor benim. Habire kek borek de yapiyorum, ben yiyemesem de...
Canım keşke ben de senin kadar iradeli olabilsem tatlıya hamurisine. Yaparsam mutlaka yerim o yüzden bu aralar yapmıyorum pek

Canım keşke ben de senin kadar iradeli olabilsem tatlıya hamurisine. Yaparsam mutlaka yerim o yüzden bu aralar yapmıyorum pek
Vallahi bu hafta cok sık yaptim. Bir de ben tam bir hamurisi delisiyim. Sadece 1 isirik alip kenara cekiliyorum... Napalim simdiye kadar yediklerime sayacagim artik

18 yaşında doğurdu ve ikinciyi mi düşünüyor kendi cocuk ya
Esim benden gizli kasik kasik nutella yiyor. Mutfsk dolabinin taaa arkasina saklamis cakal, buldum
Ama düşünüp saklamış ya :)

Kızlar bana ilham geldi şarkı yazdım, hepimize gelsin...
Pişman çok pişmanım esasen
Ama korkuyorum ya kilo veremezsem
Üşengeçlikten mi nedendir artık
Diyet yapmaya bir niyetlensem.
Kekimi kısırımı sıcacık poğaçamı bıraktım
Sebzeler dünyasına, protein deryasına
Batacağım kadar battım....

Yok canim, beni dusundugunden degil
Nutella ona da yasak, heryerini akne basiyor
Aciktim yaa, gidip bi tarcinli sut yapayim
Ay bende ne güzel düşünmüş diyorum :)) Benimkide yiyip yiyip almayanlardan 1.90 boya 75 kilo ve her akşam en az 2 tabak yemek meyve neler neler uyuyana kadar boş durmaz bende öyle olsam keşke

Çok beğendim

Kız sen o kadar meyveyi nasıl yiyorsun
Ay az bile keşke hep meyve olsa :)
Yüksek sesle okudum annem kahkaha atıyor:)

Ay bende ne güzel düşünmüş diyorum :)) Benimkide yiyip yiyip almayanlardan 1.90 boya 75 kilo ve her akşam en az 2 tabak yemek meyve neler neler uyuyana kadar boş durmaz bende öyle olsam keşke
Erkekler öyle ya metabolizmaları çok hızlı, ama yaşlanınca böyle yemeye devam ederlerse hemen kilo alıyorlar, şimdi gençler yediklerini yakıyorlar. Benimki geçen gün baklava almış, yemedim diye iki gün surat astı, bi dilimden bişey olmazmış:)

Kiz allah seni ne yapmasin, guldurdun ben;

Bazilari dunyaya sansli geliyor
Çok şanslı çok :)
Ben eşimin hakkını yiyemem ya herşeyi bana göre ayarlıyor. Canım sende tatlı alacağın zaman haber ver yemek yapmayım birini yiyelim baskül ailesi olmayalım de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…