Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tecrubeyle sabittir de mi
Ben de kizimi yalniz buyuttum, hakikaten zor is. Ev, cocuk, yemek, uykusuzluk, ....
Bende yalniz buyuttm cnm kv yan dairede ama sagolsun hastaneden geldgm gun kendine corba yap ic dedi Annemde yakinda oturuyo o geldi hergun 15 gun boyunca ben iyilesnce ara ara glmye basladi
cok guzrl olmus 10.grubun sarkisi olsn bu

Çok şanslı çok :)

Ben eşimin hakkını yiyemem ya herşeyi bana göre ayarlıyor. Canım sende tatlı alacağın zaman haber ver yemek yapmayım birini yiyelim baskül ailesi olmayalım de :)
Benimki tatlıyı çok seviyo, yiyip kilo almıyo. Bugün korkuttum biraz; zayıfsın ama yediğin şekerler trigliseride dönüşüyor, yakında karaciğerin yağlanmaya başlar falan dedim. Etkilendi baya ama yarına unutur dediklerimi:)

Hergün hatırlat canım en iyisi sen :)

Süper olmuş

Menu

Sabah
2 bardak siyah cay
3 siyah zeytin
1 yumurtadan omlet
3 ince dilim beyaz ekmek
10 gram tereyagi
4 tatli kasigi recel

Oglen
2 kase mercimek corbasi
1 dilim beyaz ekmek

Aksam
1 porsiyon firinda makarna
Yarim kase yogurt

Günaydın güzeller biz bütğn gece acildeydik belime saplanan ağrı ile gittik meğer taş düşüyormuşum bu aralar 3 litreyi suyu geçtiğim için taş oynamış
Çok geçmiş olsun canım kurtulursun inşallah bir an önce.

Günaydın kızlar. Yeni gelenler hoş geldiniz.

Kizlar farkindamisiniz yine eksideyiz

İlaca başladım kızlar. Düzelcek herşey merak etmeyin.

Günaydın güzeller biz bütğn gece acildeydik belime saplanan ağrı ile gittik meğer taş düşüyormuşum bu aralar 3 litreyi suyu geçtiğim için taş oynamış

Çok çok geçmiş olsun.

Öğleden doğru değil muz pirinç ekmek bezelye aynı anda olmamalı pilav varsa bezelye ve ekmek yok mesela çünkü onlarda karbonhidrat canım yeşil olduğuna bakmayın bezelyenin muxuda bir tam yeme iki arada yiyebilirsin akşam için zaten 20mekik çekilmelidir hadi bu başlangıç cezan
Yok ben onun ına kadar ayakta kaldığı birgün dayanamam açıklık olurum çok meraklı hiç durmuyor daha on aylık yürüme aşamasında ve bu yuruyuncede çözümü buldum bi ip bagliycam buna
Daha 18 ve ikinciyi düşünebiliyor hemen
Ben bile 29 umda daha erken mi acaba diyorum 2. için
Kiz ben otuz olcam ocakta ikinci aklımın ucunda değil şuan
Hadi canim vay arkadas, ben 35 imde cocuk yapmaya ancak ikna oldum, tebrik ediyorum arkadasi. 18 miiii anam kizim olacak yasta o benim
18de digursaydin olurdu
Esim benden gizli kasik kasik nutella yiyor. Mutfsk dolabinin taaa arkasina saklamis cakal, buldum
Yemedim dimi yemedin: (
@erigim nasıl bi elti o buldu senin gibi iyi eltiyi tabi doğurur şaka bi yana da bayağı hızlı yani 18 yaşındaa :))
Valla büyük wltimde iyidir allahtan iyi anlamıyoruz ama büyüğünde çocuğu grip bizimkilerde bulaşmasında diye gelemiyo ben oynatmaya az kaldı modundayim
18 yasinda dogurmus bde korunmcm dye bu kiz 7 8 tane cocuk yapar ben soylm o bi tek kalsn cocukla ben gorurum onu koruncakmi kor7nmcakmi
Yok valla çocuğu da uslu ben kuzeyin i dönemlerinde ruh gibi gezuyordum hatta dedim böyle yeni doğan mi olur ya diye büyük elti aslında böyle olur senin şansına kuzey fena oldu diyo böyle olacağını bilsen bi tane daha digururum ama baba aktif ben aktif bizden pasif çocuk olmaz hiç riske gerek yok
İyi geceler kızlar :) kiralık aşka daldım, ömer için uykuya direniyorum
Al bi tane daha benimde kız kardeşim böylesi bize dusmez diyo
Ya bu süper olan ne ben niye göremiyorum
Menu

Sabah
2 bardak siyah cay
3 siyah zeytin
1 yumurtadan omlet
3 ince dilim beyaz ekmek
10 gram tereyagi
4 tatli kasigi recel

Oglen
2 kase mercimek corbasi
1 dilim beyaz ekmek

Aksam
1 porsiyon firinda makarna
Yarim kase yogurt
Beyaz ekmekleri tam buğday yapalım akşam da protein ve xsebze olsun bak süper düzelme var yapabilirsin demek ki
ahh canım kız sende nazar mi var bi bitmedi hastane de seni çeken birşey var geçmiş olsun
Kuruyemiş armut yeme yanı ince çekirdekli meyveler kahve içme bol bol yoğurt suyu iç

Valla bulmuyor bizi böle ömüş gibi yakışıklı karizmatik, romantik kibar adamlar benim asıl favorim ilişki durumum karışıktaki murat

deneme süresindeki üyeler

Dt Makbule(62.4/ / /% ) yeni üye başlangıç kilosu:64 hedef kilosu: 55 giriş tarihi:20,11,2015/ listeye 11.12.15 de girecek
Drlch(54.5/ / /% ) yeni üye başlangıç kilosu:54.5 hedef kilosu:50 giriş tarihi:2.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
hira1994(62/ / /%) yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu: giriş tarihi:3.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
Puffer(80/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:80 hedef kilosu: giriş tarihi:4.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…