Bende yalniz buyuttm cnm kv yan dairede ama sagolsun hastaneden geldgm gun kendine corba yap ic dediTecrubeyle sabittir de mi
Ben de kizimi yalniz buyuttum, hakikaten zor is. Ev, cocuk, yemek, uykusuzluk, ....
Kızlar bana ilham geldi şarkı yazdım, hepimize gelsin...
Pişman çok pişmanım esasen
Ama korkuyorum ya kilo veremezsem
Üşengeçlikten mi nedendir artık
Diyet yapmaya bir niyetlensem.
Kekimi kısırımı sıcacık poğaçamı bıraktım
Sebzeler dünyasına, protein deryasına
Batacağım kadar battım....
Uyarıda alacaz mıVe beklenildigi gibi sonuncuyuz kizlar...!!!!!!!!
Hay masallah bize. Noldu boyle yaa, kendime de kiziyorum. Her hafta istikrarli olarak 1,5 kilo gidiyordu guyaVe beklenildigi gibi sonuncuyuz kizlar...!!!!!!!!
Benimki tatlıyı çok seviyo, yiyip kilo almıyo. Bugün korkuttum biraz; zayıfsın ama yediğin şekerler trigliseride dönüşüyor, yakında karaciğerin yağlanmaya başlar falan dedim. Etkilendi baya ama yarına unutur dediklerimi:)Çok şanslı çok :)
Ben eşimin hakkını yiyemem ya herşeyi bana göre ayarlıyor. Canım sende tatlı alacağın zaman haber ver yemek yapmayım birini yiyelim baskül ailesi olmayalım de :)
Hergün hatırlat canım en iyisi sen :)Benimki tatlıyı çok seviyo, yiyip kilo almıyo. Bugün korkuttum biraz; zayıfsın ama yediğin şekerler trigliseride dönüşüyor, yakında karaciğerin yağlanmaya başlar falan dedim. Etkilendi baya ama yarına unutur dediklerimi:)
Süper olmuşKızlar bana ilham geldi şarkı yazdım, hepimize gelsin...
Pişman çok pişmanım esasen
Ama korkuyorum ya kilo veremezsem
Üşengeçlikten mi nedendir artık
Diyet yapmaya bir niyetlensem.
Kekimi kısırımı sıcacık poğaçamı bıraktım
Sebzeler dünyasına, protein deryasına
Batacağım kadar battım....
Çok geçmiş olsun canım kurtulursun inşallah bir an önce.Günaydın güzeller biz bütğn gece acildeydik belime saplanan ağrı ile gittik meğer taş düşüyormuşum bu aralar 3 litreyi suyu geçtiğim için taş oynamış
***10.takım 442.etap ***
erigim(77.8/77.8/0/%0) kilosu sabit
cansutr ( 77.5/ 77,2 / 0,3 /%0,19)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü/ izne ayrılmak istiyor
keskee ( 59.1 / 59/ 0.1 /%0,17 )
elfkkk(68.7 / / /% )1.kez bildirimde bulunmadı
ruzgarinannesii( 79.2/79 / 0.2/ % 0.13)441.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
sosyoloji12( 69/69 / 0/% 0)kilosu sabit
Ahufizar(56.7 /57.3/-0.6 /%-1.06)
dudujan(109 /108.6 /0,4 /% 0,37)
10.takım ortalaması:%-0.025
Kizlar farkindamisiniz yine eksideyiz
Günaydın güzeller biz bütğn gece acildeydik belime saplanan ağrı ile gittik meğer taş düşüyormuşum bu aralar 3 litreyi suyu geçtiğim için taş oynamış
Öğleden doğru değil muz pirinç ekmek bezelye aynı anda olmamalı pilav varsa bezelye ve ekmek yok mesela çünkü onlarda karbonhidrat canım yeşil olduğuna bakmayın bezelyenin muxuda bir tam yeme iki arada yiyebilirsin akşam için zaten 20mekik çekilmelidir hadi bu başlangıç cezanMenüm
Sabah : 1 fincan çay
Öğlen : 3 kaşık pirinç pilavı, az bezelye yemeği, 1 muz , 1 dilim ekmek
Aksam : balık ekmek ( yarım ),salata, küçük dilim tiramisu
Yatmadan : 1 fincan bitki çayı, tarçınlı zencefilli yoğurt
Aksam biraz ağır mı oldu ne ...
Yok ben onun ına kadar ayakta kaldığı birgün dayanamam açıklık olurum çok meraklı hiç durmuyor daha on aylık yürüme aşamasında ve bu yuruyuncede çözümü buldum bi ip bagliycam buna@erigim canım sen benimkini gör bide 2 dk yerinde durmuyo sanırsın erkek çocuğu çok fena herkes banada Allah sabır versin diyobenim ki geç yatiyo canım seninki erken yatiyordur muhtemelen :) geç yasa 12 gibi senin ki de 10 a 11 e kadar uyur :)
Kiz ben otuz olcam ocakta ikinci aklımın ucunda değil şuanDaha 18 ve ikinciyi düşünebiliyor hemen
Ben bile 29 umda daha erken mi acaba diyorum 2. için
Hadi canimvay arkadas, ben 35 imde cocuk yapmaya ancak ikna oldum, tebrik ediyorum arkadasi. 18 miiii anam kizim olacak yasta o benim
Yemedim dimi yemedin: (Esim benden gizli kasik kasik nutella yiyor. Mutfsk dolabinin taaa arkasina saklamis cakal, buldum
Valla büyük wltimde iyidir allahtan iyi anlamıyoruz ama büyüğünde çocuğu grip bizimkilerde bulaşmasında diye gelemiyo ben oynatmaya az kaldı modundayim@erigim nasıl bi elti o buldu senin gibi iyi eltiyi tabi doğurur şaka bi yana da bayağı hızlı yani 18 yaşındaa :))
Yok valla çocuğu da uslu ben kuzeyin i dönemlerinde ruh gibi gezuyordum hatta dedim böyle yeni doğan mi olur ya diye büyük elti aslında böyle olur senin şansına kuzey fena oldu diyo böyle olacağını bilsen bi tane daha digururum ama baba aktif ben aktif bizden pasif çocuk olmaz hiç riske gerek yok18 yasinda dogurmus bde korunmcm dye bu kiz 7 8 tane cocuk yapar ben soylm o bi tek kalsn cocukla ben gorurum onu koruncakmi kor7nmcakmi
Al bi tane daha benimde kız kardeşim böylesi bize dusmez diyoİyi geceler kızlar :) kiralık aşka daldım, ömer için uykuya direniyorum
Ya bu süper olan ne ben niye göremiyorumSüper olmuş
Beyaz ekmekleri tam buğday yapalım akşam da protein ve xsebze olsun bak süper düzelme var yapabilirsin demek kiMenu
Sabah
2 bardak siyah cay
3 siyah zeytin
1 yumurtadan omlet
3 ince dilim beyaz ekmek
10 gram tereyagi
4 tatli kasigi recel
Oglen
2 kase mercimek corbasi
1 dilim beyaz ekmek
Aksam
1 porsiyon firinda makarna
Yarim kase yogurt
ahh canım kız sende nazar mi var bi bitmedi hastane de seni çeken birşey var geçmiş olsunGünaydın güzeller biz bütğn gece acildeydik belime saplanan ağrı ile gittik meğer taş düşüyormuşum bu aralar 3 litreyi suyu geçtiğim için taş oynamış
Öğleden doğru değil muz pirinç ekmek bezelye aynı anda olmamalı pilav varsa bezelye ve ekmek yok mesela çünkü onlarda karbonhidrat canım yeşil olduğuna bakmayın bezelyenin muxuda bir tam yeme iki arada yiyebilirsin akşam için zaten 20mekik çekilmelidir hadi bu başlangıç cezan
Yok ben onun ına kadar ayakta kaldığı birgün dayanamam açıklık olurum çok meraklı hiç durmuyor daha on aylık yürüme aşamasında ve bu yuruyuncede çözümü buldum bi ip bagliycam buna
Kiz ben otuz olcam ocakta ikinci aklımın ucunda değil şuan
18de digursaydin olurdu
Yemedim dimi yemedin: (
Valla büyük wltimde iyidir allahtan iyi anlamıyoruz ama büyüğünde çocuğu grip bizimkilerde bulaşmasında diye gelemiyo ben oynatmaya az kaldı modundayim
Yok valla çocuğu da uslu ben kuzeyin i dönemlerinde ruh gibi gezuyordum hatta dedim böyle yeni doğan mi olur ya diye büyük elti aslında böyle olur senin şansına kuzey fena oldu diyo böyle olacağını bilsen bi tane daha digururum ama baba aktif ben aktif bizden pasif çocuk olmaz hiç riske gerek yok
Al bi tane daha benimde kız kardeşim böylesi bize dusmez diyo
Ya bu süper olan ne ben niye göremiyorum
Beyaz ekmekleri tam buğday yapalım akşam da protein ve xsebze olsun bak süper düzelme var yapabilirsin demek ki
ahh canım kız sende nazar mi var bi bitmedi hastane de seni çeken birşey var geçmiş olsun
Kuruyemiş armut yeme yanı ince çekirdekli meyveler kahve içme bol bol yoğurt suyu iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?