- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Ben de çay içiyorum, gel beraber içelimKızlar nerelerdesinizzzzz???
Ben spor yaptım şimdide limonlu su içiyorumm
Ben genelde yoğurt yiyorum canım tarçın atıyorum içine.Kızlar akşam yemeğinden sonra acikirsaniz eğer ne yiyorsunuz
Cuma akşamları ve haftasonları misafir koşuşturmaca olunca daha az katılım olabiliyoru canım.
Sebzenin yanında tavuk ve yoğurrt yersen daha doyurucu olur. Tabi sebze yemeğine göre değişir :) ben tüm yemeklerin yanınsa yoğurt yerim hep çok faydasını gördüm canım.
Canım yoğurt yiyebilirsin içine salatalık doğra, onun dışında ben türk kahvesi yapop içine tarçın atıyorum hem tatlı isteğimi hemde açlığımı yatıştırıyor. Salatada yiyebilirsin.
Ben de genelde yemiyorum ama sonra aksam resmen gozum donuyor..Eşim almış gelmiş mantıyi canım daha dikkatli olucam öğle yemeğini de ben bilerek yemiyorum canım ya onun yerine kuruyemiş yiyorum Canan Karatay in kitabını almıştım ben orda gerek duymuyosaniz yemeyin öğün lerinizin arasında 4 5 saat olsun diyo du o yüzden bende öğle yemeği yemiyorum :) iyi mi yapıyorum bilmiyorum
Ben de çay içiyorum, gel beraber içelim
Mideyi ni küçültsek gerisi gelir de :))Ben de genelde yemiyorum ama sonra aksam resmen gozum donuyor..
Bende tarçınlı süt iciyim o zaman) ben tavuğu çok yiyince midem bulanıyor neden se hafta da 1 kez yiyebiliyorum
Afiyet olsun canimmBen de çay içiyorum, gel beraber içelim
Bebekle 11 e kadar nasil yatiyorsun canim, isin sirrini bana da soyleseneAynen senin yapman çok iyi olur tabi ben 11 de kalkıyorum kahvaltimi yapıyorum o yüzden ara öğün yemek yersem kilo alırım bide :)
Tarcinli sut iciyorum.Kızlar akşam yemeğinden sonra acikirsaniz eğer ne yiyorsunuz
Ben tavuğa bayılırım
Canim kızım 1 yaşında bizle yatıyor 12 de haliyle sabah da geç kalkıyor :) gündüz de 1 saat uyarsa uyuyoBebekle 11 e kadar nasil yatiyorsun canim, isin sirrini bana da soylesene
Ayy bende tarçınlı süt iciyim o zman yatarken de ben yoğurt limon pulbiber kurunu yiyorum dün başladım bakalım ise yarayacak mi :)Tarcinli sut iciyorum.
Ya da cok acsam, domates salatalik dograyip, yumurta hasliyorum. Acaip tok tutuyor
Kereviz salatası hiç yapmadım ama Portakallı kereviz e bayiliriz :))Kereviz salatasinin sonuclari
Ben sevdum sayilir, yemesem de olur
Annem, bayildi
Esim 2 catal aldi, begenmedi
Ezgi cadisi agzina bile surmedi
Ne cins aileyiz yav
Vallahi hakikaten masallah...Canim kızım 1 yaşında bizle yatıyor 12 de haliyle sabah da geç kalkıyor :) gündüz de 1 saat uyarsa uyuyobi kere süt için kalkıyor sabaha karşı tabi sonra 11 e kadar devam maşallah diyelim :))
Bir ara senden tarifini alayim da, bir de onu deneyelim bakalimKereviz salatası hiç yapmadım ama Portakallı kereviz e bayiliriz :))
Ama ezgi kaçta yatiyo kiVallahi hakikaten masallah...
Ben ezgiyi en gec 9 da uyandiriyorum..
Aynen canım yazarım güzel oluyo :*Bir ara senden tarifini alayim da, bir de onu deneyelim bakalim
Rica ederim canım. Ben diyetisyenle yapıyorum hep protein veriyor bana.Daha dikkat edicem canım teşekkür ederim ayrıca :)
Bizde alışverişe geldik canım şimdi çay içiyoruz.Kızlar nerelerdesinizzzzz???
Ben spor yaptım şimdide limonlu su içiyorumm
Canım ben zencefilli+tarçınlı süt içiyorum.Kızlar akşam yemeğinden sonra acikirsaniz eğer ne yiyorsunuz
hemen adres ver canım.Kizlaaaar, cay koydum, yaninda da incir var. Gelin hepberaber icelim. Cocuklar da oynar, zaten kres gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?