Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kabuklu fistik cok kalorili bisey mi? 7-8 tane yedim simdi ama, yagli geldi sanki..

Yediklerim sizce nasıl fazla mi ?
Yanındakiler yorum yapmış hadi ben göz kirpiyim ilk gün için :)
Canan teyze lays he demiyor ama dimi
Karatay tamamen farklı biliyorsun kuruyemiş sabah dışında zaten önermiştir ve leptin içinde 4-5saat ama igunleri çok doyurucu
Kızlar akşam yemeğinden sonra acikirsaniz eğer ne yiyorsunuz
Süt ve meyve (1/2porsiyon)
Bebekle 11 e kadar nasil yatiyorsun canim, isin sirrini bana da soylesene
Kim kim kim bebek 11e kadar mi yatiyormus Allah dağına gore kar veriyor benim ki gece bile bir yerlere gitme derdinde her gelen misafir bunun enerjisine nasıl yetisiyorsun diyo düşünün böyle bi çocuğa rağmen hala siskoyum sabah 7 akşam 9 mesaideyim
Kizlaaaar, cay koydum, yaninda da incir var. Gelin hepberaber icelim. Cocuklar da oynar, zaten kres gibiyiz
Olur valla
Kabuklu fistik cok kalorili bisey mi? 7-8 tane yedim simdi ama, yagli geldi sanki..
en yağlı kuruyemiş 1-) kahve 2-)fıstık

Eve yeni geldim kuzeyi uyuttum çamaşır asacağım öncekileri katlayacagim
İki eve birden yetisiyorum pertim yeni doğurmuş gibiyim
Kuzeyde çok kıskanıyor bugün bebeği yıkarken ağlaması kıskançlıktan diye uyutup yikadim kendim doğursan bu kadar olurdu
Bide eltim demez mi korunmuycam diye dedim valla gelir aranızda yatarim
1.bu yeni oldu hemen hamile kalsa bide riskli filan olsa emziremiycek
2.sezeryan oldu en az 1.5-2sene ara şart
3.daha 18 yasında ne acelesi varsa

Menüm
Sabah : 1 fincan çay

Öğlen : 3 kaşık pirinç pilavı, az bezelye yemeği, 1 muz , 1 dilim ekmek
Aksam : balık ekmek ( yarım ) ,salata, küçük dilim tiramisu

Yatmadan : 1 fincan bitki çayı, tarçınlı zencefilli yoğurt
Aksam biraz ağır mı oldu ne ...

@erigim canım sen benimkini gör bide 2 dk yerinde durmuyo sanırsın erkek çocuğu çok fena herkes banada Allah sabır versin diyo benim ki geç yatiyo canım seninki erken yatiyordur muhtemelen :) geç yasa 12 gibi senin ki de 10 a 11 e kadar uyur :)

Daha 18 ve ikinciyi düşünebiliyor hemen
Ben bile 29 umda daha erken mi acaba diyorum 2. için

Aynen
Aynen çok zorlanır valla ben bile korkuyorum bazen adetim gecikince

Kahvaltı yapmıyorsun galiba, oysa en önemli öğün kahvaltıdır. Vücut uyandığını anlayıp metabolizmayı harekete geçiriyor ve yağ yakımı oluyor. Kahvaltıyı atlama bence:)

Hadi canim vay arkadas, ben 35 imde cocuk yapmaya ancak ikna oldum, tebrik ediyorum arkadasi. 18 miiii anam kizim olacak yasta o benim

Kahvaltı yapmıyorsun galiba, oysa en önemli öğün kahvaltıdır. Vücut uyandığını anlayıp metabolizmayı harekete geçiriyor ve yağ yakımı oluyor. Kahvaltıyı atlama bence:)
Canım sabah 7.30 gibi okula gidiyorum erken uyanamiyorum. Okulda da öğle arasına kadar yemek yiyecek fırsatım olmuyor, yeşil çay içiyorum genelde ogleye kadar. Haklısın tabi, kahvaltı olsa çok iyi olur.

Canım sabah 7.30 gibi okula gidiyorum erken uyanamiyorum. Okulda da öğle arasına kadar yemek yiyecek fırsatım olmuyor, yeşil çay içiyorum genelde ogleye kadar. Haklısın tabi, kahvaltı olsa çok iyi olur.
Ben çalışırken sabah kahvaltımı ve ara öğündeki atıştırmalarımı geceden hazırlayıp dolaba koyuyordum sabah çok pratik oluyo, tavsiye ederim.

Kızlar benim problemim eşimin zayıf olması, ben diyet yapınca o da iyice süzülüyor garibim
Aynen. Evlendigimizden beri 15 kilo aldi, hala zayif ben su anda evde kac cesit yemek yapiyorum.kendime ayri, esime ayri, baxen de kizima ayri. Omrum mutfakta geciyor benim. Habire kek borek de yapiyorum, ben yiyemesem de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…