9:30 - 10:00 gibi yatiyor. Birazdan uyutucamAma ezgi kaçta yatiyo kierken yatiyordur muhtemelen:)
Yanındakiler yorum yapmış hadi ben göz kirpiyim ilk gün için :)Yediklerim sizce nasıl fazla mi ?
Canan teyze lays he demiyor ama dimiEşim almış gelmiş mantıyi canım daha dikkatli olucam öğle yemeğini de ben bilerek yemiyorum canım ya onun yerine kuruyemiş yiyorum Canan Karatay in kitabını almıştım ben orda gerek duymuyosaniz yemeyin öğün lerinizin arasında 4 5 saat olsun diyo du o yüzden bende öğle yemeği yemiyorum :) iyi mi yapıyorum bilmiyorum
Süt ve meyve (1/2porsiyon)Kızlar akşam yemeğinden sonra acikirsaniz eğer ne yiyorsunuz
Kim kim kim bebek 11e kadar mi yatiyormus Allah dağına gore kar veriyor benim ki gece bile bir yerlere gitme derdinde her gelen misafir bunun enerjisine nasıl yetisiyorsun diyo düşünün böyle bi çocuğa rağmen hala siskoyum sabah 7 akşam 9 mesaideyimBebekle 11 e kadar nasil yatiyorsun canim, isin sirrini bana da soylesene
Olur vallaKizlaaaar, cay koydum, yaninda da incir var. Gelin hepberaber icelim. Cocuklar da oynar, zaten kres gibiyiz
en yağlı kuruyemiş 1-) kahve 2-)fıstıkKabuklu fistik cok kalorili bisey mi? 7-8 tane yedim simdi ama, yagli geldi sanki..
Daha 18 ve ikinciyi düşünebiliyor hemenEve yeni geldim kuzeyi uyuttum çamaşır asacağım öncekileri katlayacagim
İki eve birden yetisiyorum pertim yeni doğurmuş gibiyim
Kuzeyde çok kıskanıyor bugün bebeği yıkarken ağlaması kıskançlıktan diye uyutup yikadim kendim doğursan bu kadar olurdu
Bide eltim demez mi korunmuycam diye dedim valla gelir aranızda yatarim
1.bu yeni oldu hemen hamile kalsa bide riskli filan olsa emziremiycek
2.sezeryan oldu en az 1.5-2sene ara şart
3.daha 18 yasında ne acelesi varsa
Aynen çok zorlanır valla ben bile korkuyorum bazen adetim gecikinceEve yeni geldim kuzeyi uyuttum çamaşır asacağım öncekileri katlayacagim
Kuzeyde çok kıskanıyor bugün bebeği yıkarken ağlaması kıskançlıktan diye uyutup yikadim kendim doğursan bu kadar olurdu
Kahvaltı yapmıyorsun galiba, oysa en önemli öğün kahvaltıdır. Vücut uyandığını anlayıp metabolizmayı harekete geçiriyor ve yağ yakımı oluyor. Kahvaltıyı atlama bence:)Menüm
Sabah : 1 fincan çay
Öğlen : 3 kaşık pirinç pilavı, az bezelye yemeği, 1 muz , 1 dilim ekmek
Aksam : balık ekmek ( yarım ),salata, küçük dilim tiramisu
Yatmadan : 1 fincan bitki çayı, tarçınlı zencefilli yoğurt
Aksam biraz ağır mı oldu ne ...
Eve yeni geldim kuzeyi uyuttum çamaşır asacağım öncekileri katlayacagim
Eh azicikMenüm
Sabah : 1 fincan çay
Öğlen : 3 kaşık pirinç pilavı, az bezelye yemeği, 1 muz , 1 dilim ekmek
Aksam : balık ekmek ( yarım ),salata, küçük dilim tiramisu
Yatmadan : 1 fincan bitki çayı, tarçınlı zencefilli yoğurt
Aksam biraz ağır mı oldu ne ...
Canım sabah 7.30 gibi okula gidiyorum erken uyanamiyorum. Okulda da öğle arasına kadar yemek yiyecek fırsatım olmuyor, yeşil çay içiyorum genelde ogleye kadar. Haklısın tabi, kahvaltı olsa çok iyi olur.Kahvaltı yapmıyorsun galiba, oysa en önemli öğün kahvaltıdır. Vücut uyandığını anlayıp metabolizmayı harekete geçiriyor ve yağ yakımı oluyor. Kahvaltıyı atlama bence:)
Esim benden gizli kasik kasik nutella yiyor. Mutfsk dolabinin taaa arkasina saklamis cakal, buldum
Fenalar valla ya :)Esim benden gizli kasik kasik nutella yiyor. Mutfsk dolabinin taaa arkasina saklamis cakal, buldum
Kızlar benim problemim eşimin zayıf olması, ben diyet yapınca o da iyice süzülüyor garibimEsim benden gizli kasik kasik nutella yiyor. Mutfsk dolabinin taaa arkasina saklamis cakal, buldum
Ben çalışırken sabah kahvaltımı ve ara öğündeki atıştırmalarımı geceden hazırlayıp dolaba koyuyordum sabah çok pratik oluyo, tavsiye ederim.Canım sabah 7.30 gibi okula gidiyorum erken uyanamiyorum. Okulda da öğle arasına kadar yemek yiyecek fırsatım olmuyor, yeşil çay içiyorum genelde ogleye kadar. Haklısın tabi, kahvaltı olsa çok iyi olur.
Aynen. Evlendigimizden beri 15 kilo aldi, hala zayifKızlar benim problemim eşimin zayıf olması, ben diyet yapınca o da iyice süzülüyor garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?