- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım kurtulursun inşallah bir an önce.
Hiç bilmiyorum canım ya kaynanamın gözüyle öldürüp rahatlayacak herhaldeÖğleden doğru değil muz pirinç ekmek bezelye aynı anda olmamalı pilav varsa bezelye ve ekmek yok mesela çünkü onlarda karbonhidrat canım yeşil olduğuna bakmayın bezelyenin muxuda bir tam yeme iki arada yiyebilirsin akşam için zaten 20mekik çekilmelidir hadi bu başlangıç cezan
Yok ben onun ına kadar ayakta kaldığı birgün dayanamam açıklık olurum çok meraklı hiç durmuyor daha on aylık yürüme aşamasında ve bu yuruyuncede çözümü buldum bi ip bagliycam buna
Kiz ben otuz olcam ocakta ikinci aklımın ucunda değil şuan
18de digursaydin olurdu
Yemedim dimi yemedin: (
Valla büyük wltimde iyidir allahtan iyi anlamıyoruz ama büyüğünde çocuğu grip bizimkilerde bulaşmasında diye gelemiyo ben oynatmaya az kaldı modundayim
Yok valla çocuğu da uslu ben kuzeyin i dönemlerinde ruh gibi gezuyordum hatta dedim böyle yeni doğan mi olur ya diye büyük elti aslında böyle olur senin şansına kuzey fena oldu diyo böyle olacağını bilsen bi tane daha digururum ama baba aktif ben aktif bizden pasif çocuk olmaz hiç riske gerek yok
Al bi tane daha benimde kız kardeşim böylesi bize dusmez diyo
Ya bu süper olan ne ben niye göremiyorum
Beyaz ekmekleri tam buğday yapalım akşam da protein ve xsebze olsun bak süper düzelme var yapabilirsin demek ki
ahh canım kız sende nazar mi var bi bitmedi hastane de seni çeken birşey var geçmiş olsun
Kuruyemiş armut yeme yanı ince çekirdekli meyveler kahve içme bol bol yoğurt suyu iç
Sağol canımdudujan canım çok geçmiş olsun
Canım uzun vadede 58 ama 1- 2 aya hamilelik düşünüyorum olursa değişir tabi
Suan ben 61 kiloyum şimdi tartildim hedefim kot pantolonlarimin içine girmek
Çok geçmiş olsun canım yaGünaydın güzeller biz bütğn gece acildeydik belime saplanan ağrı ile gittik meğer taş düşüyormuşum bu aralar 3 litreyi suyu geçtiğim için taş oynamış
Ayy çok fena ağrı yapıyormuş düşerken, bir an önce kurtulursun inşallahGünaydın güzeller biz bütğn gece acildeydik belime saplanan ağrı ile gittik meğer taş düşüyormuşum bu aralar 3 litreyi suyu geçtiğim için taş oynamış
Afiyet olsun canım :) menü harikaEki Görüntüle 1708282
En sevdiğim kahvaltı keyfim :)
2 tane haşlanmış yumurta, 1 domates, dereotu,8 zeytin, bolca peynir:) 1 dilim büyük tb ekmeği (2 dilim ekmek olarak sayıyorum)
Afiyet olsun canım :) menü harika
Ben burdayım canım :) haftasonu ya yoğunlar sanırım :))Huuuuui kimse yokmuuuu
Çok geçmiş olsun canım ya
Ayy çok fena ağrı yapıyormuş düşerken, bir an önce kurtulursun inşallah
Sağolun kızlar ama çok ağrıyor düşerken ağladım ağrıdan
Annem Kayseriye kızkardeşime gitti onu terminale bıraktım 1 ay yokHuuuuui kimse yokmuuuu
Aynen canim esi evde olan giremiyo pek bnmki bugnde calisiyo o yuzdn bn burdaym :))Ben burdayım canım :) haftasonu ya yoğunlar sanırım :))
allah kavustrsn canimSağolun kızlar ama çok ağrıyor düşerken ağladım ağrıdan
Annem Kayseriye kızkardeşime gitti onu terminale bıraktım 1 ay yokyeni geldim eve o yüzden.
Çok geçmiş olsun canım yaSağolun kızlar ama çok ağrıyor düşerken ağladım ağrıdan
Annem Kayseriye kızkardeşime gitti onu terminale bıraktım 1 ay yokyeni geldim eve o yüzden.
Aynen benim kide işte hafta ici izinli oluyo :)Aynen canim esi evde olan giremiyo pek bnmki bugnde calisiyo o yuzdn bn burdaym :))
allah kavustrsn canim
Ayy cokgecmis olsun, zaten bu taslar genelde az su tuketmekten oluyor. Bende de nur topu gibi 2 tane var. 3 sene once 15 gun neler cektim, dusmedi bur turlu vicdansiz. Korkuyorum ben de..Günaydın güzeller biz bütğn gece acildeydik belime saplanan ağrı ile gittik meğer taş düşüyormuşum bu aralar 3 litreyi suyu geçtiğim için taş oynamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?