Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü de yazayım çizgi film bitmeden:)
Sabah; 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 dlm ekmek
Ara; 1 elma, 1 sb süt
Öğlen; zy kereviz, 2 kaşık pilav
Ara; 1 mandalina, 1 kase yoğurt
Akşam; 3 kaşık nohutlu bulgur pilavı, 2 kaşık et
Ara; 1 elma, 1 sb tarçınlı süt

Iyi aksamlar,guzeller

Menu
Sabah
2 bardak siyah cay
4-5 zeytin
2 kk beyaz peynir
2 dilim beyaz ekmek
10 gram tereyagi
4-5 tatli kasigi recel

Ara
1 bardak yesil cay

Oglen
1 porsiyon etli patates yemegi
Karisik lahana tursusu
1 dilim beyaz ekmek

Aksam
1 yesil elma
1 kase yogurt

Esim sabah gitmis beyaz ekmek almis kaptanim
Yetmemis aksam isten gelince 1 tane daha almis
Muhtemelen yarin da beyaz ekmek yiyecegiz

En kisa zamanda tb ekmegine gececegim
Yarin pazar carrefoura gidip evi sebze meyva ile donatacagim )))
Haftasonu disinda gidemiyorum maalesef

Yardimmmm sos yardimmmmmm

kizlar carsamba gunu esimin dogum gunu bana menu icon yardm edin susleme konusundada yardm edin suprz yapmk istyrm napsam napsam yardiiiiimmmmm!!!!!

Iyi aksamlar kizlaaarrr nasilsiniz ben dondum iznim bitti ins yine beraberz malasef yaklsk 2 kg alms olrk aranzdaym olsn onlrida destegnzle vercm ins yazlnlari okmya calscm ins hepiniz tum melekler ve anneleride iyidr
Sen gel canım beraber hal ederiz.Ben 10dan fazla almış ş döndüm
Ay bebiş iyi olsun yeter. Sende yorma canım kendini bulantıların falan hafifledi galiba hemen koşuşturmaya başlamışsın.
Yemekten sonra uyumuşum biraz, eşim de dvdye bi çizgi film koymuş çocukları karşısına oturtmuş. Çocuklara baktığına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Ne güzel yapmış canım sende az dinlenmişsindir bende ilaçları alınca uyumuşum eşim yemek yapmış üstümü örtmüş güzelce uyumuşum.
Kizlarrr kimse menü sunu paylasmicak mi ??? Nerdesiniz
Canım ben uyumuşum inş gece uyuyabilirim.
Canım kerevizi nasıl pişiriyorsun ben sadece salatasını yapıyorum.
Diyet alışverişi öldürüyor benide her hafta gidiyorum az az alıyorum ama bıktım artık markete gitmekten.
Yardimmmm sos yardimmmmmm
kizlar carsamba gunu esimin dogum gunu bana menu icon yardm edin susleme konusundada yardm edin suprz yapmk istyrm napsam napsam yardiiiiimmmmm!!!!!
Canım eşin gelene kadar evde güzel yemekler hazırla sende güzelce giyin en güzel süpriz oluyor onlar için. Ben geçen doğum gününde pizza ve pasta yapıp sofra hazırlamıştım hala anlatıyor.

Oyle yapcm zaten disari cikmak istemyrmdisarda giyinemem oyle
Menu olarak ne yapsam
pasta yapcam
pandispanyasinida kendm yapcam kalp seklinde
yemek olarakda
Guzel bi salata
kofte pilav soslu patates dusunuyorm olurmuki

Kanguru_ canim sevgiyle pisirdigin her yemek leziz olacaktr emin ol malzemesi tadi tuzu onmli degil.Rabbim hayrlsyla nice mutlu huzurlu yillari sukurle gecirebilmeyi nasip etsin ins.ben bi konuda yardmni isteycm canm.hani sen bi ara namazimiz icn bi gruptan bahsetmstn aksatmamak icn o grup nerde canm bende dahil olmk istyrm ins

Dualarim sizinle bolumu varya canim orda

Menum
Sabah
1 nescafe
1 adet kucuk ikramlk cikolata
Ikindi
2 lahmacun
4 5 cigkofte
Aralar
1 armut
1 elma
Yesilcay
Su
1.5 lt yi gecmstr
Spor yok malasef

Oyle yapcm zaten disari cikmak istemyrmdisarda giyinemem oyle
Menu olarak ne yapsam
pasta yapcam
pandispanyasinida kendm yapcam kalp seklinde
yemek olarakda
Guzel bi salata
kofte pilav soslu patates dusunuyorm olurmuki
Soyledigin yemekleri esin seviyorsa yap. Hediye alacak misin ? Esine mutlaka oglun adina da bir hediye al. Ya da onun agzindan bir kart falan yaz cok sirin olur.
Esim 2 yildir benim dogumgunumde kendi gonderdigi cicegin aynusinin min;k buketini kizim adina gonderiyor, ikisi yanyana acaip sirin oluyor ayy ben cok duygulanmistim..

Cikabilirsem alicam canim ruzgarla disari cikmak zor oluyo. Canak kofte yapcam pilav soslu patates patlcn salatasi bide pastaaa :))) iimmm masayida hazirlcm romantik bi gece gecirelm kocisle :) yasadigmz sikintilarn ustne iyi gelir

Mutfak dolaplarini silmeyi ancak bitirdim ve nihayet oturdum
Ben mezarda dinlenicem herhalde
Bu tempoya nasil yag bagladim, popo, gobek buyuttum anlamiyorum ki..

Menum
Sabah
1 haslanmis yumurts
Domates,salatalik
15-20 zeytin
Ara
1 mandalina
Aksam
1 tavuk gogus fileto
9-10 mantar (yagsiz tavada)
1 kasik zeytinyagli taze fasulye
4 kasik kereviz salatasi
3 adet kornison tursu

Ara
1 bardak tarcinli sut

Aksam yemegini 5 gibi yedim, hala da acim

Canım Türkçe öğretmeniyim ve evet efe isminde 4 yaşında çok sevimli ama bir o kadar yaramaz bir oğlum var. Ben de bir inebilsem 72 lere ne güzel olur şu an 79 80 arasındayım. Sen evli misin?

Cikabilirsem alicam canim ruzgarla disari cikmak zor oluyo. Canak kofte yapcam pilav soslu patates patlcn salatasi bide pastaaa :))) iimmm masayida hazirlcm romantik bi gece gecirelm kocisle :) yasadigmz sikintilarn ustne iyi gelir

Zaten disarida boyle giyinemem lafindan anladik canim, romantik bir gece gecireceyinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…