- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Allah kavuştursun canım. Ağrıların biraz azalmıştır umarım, kendine dikkat et.Sağolun kızlar ama çok ağrıyor düşerken ağladım ağrıdan
Annem Kayseriye kızkardeşime gitti onu terminale bıraktım 1 ay yokyeni geldim eve o yüzden.
Bende temizlik yaptım şimdi sigara içiyorum bende 2 makina calistirdim dedin gibi ev işi bitmez hiçHerkese selaaam. Ya haftasonu dinlenmek icin degil midir. Nasil is anlamadm. Saat da 2 ama benim pestilim cikti.
Sahah kahvalti, mutfagi toparla, pazara git,onlari yerlestir, 3 makine camasir as, aksam yemegi haxirlugi, kombi bozulsun....
İmdaaaaat
Daha cogunu da yazmadim. Bana huni lazim
Ahahahah ayy hic gulcegm yoktu :))) kolay gelsn cnm bnmde p.tesiler oyle geciyo temLk camasr utu vs. Bnmde pazara gtmem lazm ama useniyormHerkese selaaam. Ya haftasonu dinlenmek icin degil midir. Nasil is anlamadm. Saat da 2 ama benim pestilim cikti.
Sahah kahvalti, mutfagi toparla, pazara git,onlari yerlestir, 3 makine camasir as, aksam yemegi haxirlugi, kombi bozulsun....
İmdaaaaat
Sağol canım. Benim eşim evde ama oturdu tezin başına unuttu beni bende evi topladım birazdan kaldırırım onu evi süpürür bende silerim :)Aynen canim esi evde olan giremiyo pek bnmki bugnde calisiyo o yuzdn bn burdaym :))
allah kavustrsn canim
Sağol canım ilaçla biraz sakinleşti ama bol suya devam.Çok geçmiş olsun canım ya
Benim düşüyor yine oluyor artık 3 litrenin altına hiç düşmeyecem suda.Ayy cokgecmis olsun, zaten bu taslar genelde az su tuketmekten oluyor. Bende de nur topu gibi 2 tane var. 3 sene once 15 gun neler cektim, dusmedi bur turlu vicdansiz. Korkuyorum ben de..
Sağol canım ilaçlarla azaldı biraz.Allah kavuştursun canım. Ağrıların biraz azalmıştır umarım, kendine dikkat et.
Bende evi topladım çamaşır attım birazdan cenke evi süpürttüp bende silecem sonra hop akşam yemeği hiç bitmiyor işler.Hele çocuklulara daha 10 kat daha fazla yardımcıları olsun.Herkese selaaam. Ya haftasonu dinlenmek icin degil midir. Nasil is anlamadm. Saat da 2 ama benim pestilim cikti.
İmdaaaaat
Al benden de o kadar, birsürü iş var bekleyen ama benim üzerime bi miskinlik çöktü, yerimden kalkamıyorumAhahahah ayy hic gulcegm yoktu :))) kolay gelsn cnm bnmde p.tesiler oyle geciyo temLk camasr utu vs. Bnmde pazara gtmem lazm ama useniyorm
Ne güzel akşam eğlence var desene güzel geçer inş :)Kızlar ben duş almıştım mayışmış uyumuşumyeni uyandım. Annem oruçluydu bugün akşam yemeğini onunla yicem. Sonra da süslenip arkadaşımın nişanına gidicem
Afiyet olsun canım :)Kızlar bugünkü menüm;
Sabah: 2 yumurta, domates, 8 zeytin, dereotu, peynir, 2 dilim tb ekmeği
16 gibi: mercimek çorbası
17 gibi akşam yemeği: 5 adet büyük köfte, salata, fırında patates
kaç kilo vermiştin ki canimIyi aksamlar kizlaaarrr nasilsiniz ben dondum iznim bitti ins yine beraberz malasef yaklsk 2 kg alms olrk aranzdaym olsn onlrida destegnzle vercm ins yazlnlari okmya calscm ins hepiniz tum melekler ve anneleride iyidr
Canım ben de hiç oturamiyorum hafta sonu olunca. Yemek , bulaşık , çamaşır, temizlik. ...okulla ilgili işlerim, yazılılar. ... efeye ilgi alaka .... offf yazacak bile halim kalmadı. ..Herkese selaaam. Ya haftasonu dinlenmek icin degil midir. Nasil is anlamadm. Saat da 2 ama benim pestilim cikti.
İmdaaaaat
Hoşgeldin, ödemdir o bence kilo almsmışsındır. Bi kaç güne kadar eski kilona dönersinIyi aksamlar kizlaaarrr nasilsiniz ben dondum iznim bitti ins yine beraberz malasef yaklsk 2 kg alms olrk aranzdaym olsn onlrida destegnzle vercm ins yazlnlari okmya calscm ins hepiniz tum melekler ve anneleride iyidr
Canim ben kendimi tanitayim :) benim adım yasemin 1 yaşında kızım var onun adı hira :) bende 62 yle başladım insAllah 6 7 kilo vermek istiyorum çalışmiyorum canım kızıma bakıyorum :) bu kadar lik şimdi :)Aramiza yeni katilanlar olms sanirimhira1994 ve Puffer hosgeldnzzz ben de yaklsk3 aya yakndr buradaym sanrm bu hafta iznliydm ikinzde evlisnz ve miniklernz var sizinde heralde Puffer sen ogretmnsn ve Efe adnda tatlimi tatliii ni oglusun var dimiii hira1994 canm sen 94 lumsn sennde minik bi yavrn var dimi ama adini cnsyetni ogrenemdm calsiyomsn sen? Puffer brans ne canim?canim ben 75 76 ile basyp 68 69 lari gormstm ama su an 72 ye yaknm cnku bu hafta hiic dikkat edemedm hedefim 60 ilk hedefimde 64. Ole isteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?