Burda un kavgasi bile olmuş..adamin biri 50 kilo un almiş kasier 20 den fazla alamazsiniz gerisini ihtiyaci olan diyer alicilara birakin deyince adam kasiyerle kavga etmiş almanyanin bir şehrindeBende alışverişe gittim bugün bı tek kolanya bitmiş kalan herşey vardı marketler de ama ben Balıkesir'de küçük bı ilçe de yaşıyorum
evet canım ödem yapmışsındır, bu hafta çok dikkat etmen lazım tuzlu hiçbir şey yeme. bol su ve yeşil çay iç.Kaptanım ben 81.1cikiyorum yaaa reglidendir demitartilmicam dedim dayanamadım
Ben hedefimi yanlis yazmisim tekrar dyzenleyebilir miyim20 MART HEDEFLERİMİZİ YAZALIM
moni 96 >> hedef 94,9 >>
Nergis 35 62,7 >> hedef 62 >>
@sara_2876,5 >> hedef 76>>
gezegenfeza 69,5>> hedef 69,2>>
@Antepia27 117,6 >> hedef ? >>
Mthn83 82,2>>hedef 79>>
lydznp 77,4 >> hedef 76,8 >>
@reklam65,7 >> hedef 65,1>>
@nairobi 82,7 >> hedef 82>>
@Canevim69,2 >> hedef 68,6>>
nilsub 84 >> hedef ? >>
Eddaak 80,4 >> hedef 79,9>>
@Baby Cat 77,3>> hedef 75 >>
@Fitimfitsinfit 82,1 >> hedef 81,3 >>
jtaime020626 75,4>> hedef 74,6 >>
G Gonulbagi 71,3 >> hedef 69,5>>
@YaKaMoZz-z 63,8>> hedef 62,3>>
@60kiloyum 89,6 >>hedef ? >>
@Antepia27nilsub
@60kiloyum kızlar cuma hedeflerinizi yazın.
Burda un kavgasi bile olmuş..adamin biri 50 kilo un almiş kasier 20 den fazla alamazsiniz gerisini ihtiyaci olan diyer alicilara birakin deyince adam kasiyerle kavga etmiş almanyanin bir şehrinde
Hayirli günler arkadaşlar 2 saat önce alişverişteydik..deli oldum
Tiklim tiklimdi..ne tuvalet kağidi selpak ne mskarna un maya .sivi sabun konserve....raflar bomboştu...bendemi bi anormalik var yoksa milletemi..yarim yamalak alişverişimi yapip geldik...
Bugün sitede sorun var canımBirde burays sinir oldum takilip duruyordu..bende telefonda sorun var sandim
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Tren çarpmış gibiyim her yerin ağrıyor. Bide boğazım çok kötü.
bende evdeki eliptik bisikleti kullanmaya baslicam
Bizim sitenin karşı marketi de benzer. Dün gitmedim hali nedir bilmem ama kolonya yok. Un ve makarna azalmış. Sanki savaş var. Hastalıktan un ve makarna ile korunacaklar. Ne diyeyimBende alışverişe gittim bugün bı tek kolanya bitmiş kalan herşey vardı marketler de ama ben Balıkesir'de küçük bı ilçe de yaşıyorum
tabii kiBen hedefimi yanlis yazmisim tekrar dyzenleyebilir miyim
Düşünsene dişarda firtina var ..evin tuğlalari çürük kirik dökük olduktan sonra ne işe yarar...o tuğlalari yenilemek lazim..insanlar hala çürük tuğlalarla inşa etmeye devam ediyorlar...temel sağlam olmali ..sağlikli beslenme sağlam temelin ilk adimi..Geçmiş olsun
Bizim sitenin karşı marketi de benzer. Dün gitmedim hali nedir bilmem ama kolonya yok. Un ve makarna azalmış. Sanki savaş var. Hastalıktan un ve makarna ile korunacaklar. Ne diyeyim
Bende sabah bi arkadaşla hem yürüdüm hem 3 market gezdim.Hayirli günler arkadaşlar 2 saat önce alişverişteydik..deli oldum
Tiklim tiklimdi..ne tuvalet kağidi selpak ne mskarna un maya .sivi sabun konserve....raflar bomboştu...bendemi bi anormalik var yoksa milletemi..yarim yamalak alişverişimi yapip geldik...
Eşim rahat edemedi bu almanlarin işi belli olmaz sokağa çikma yasaği ne koyarlar dedi gitti Türk marketinden 5 kiloluk pirinç ve bulgur aldi..almanlar iyiki onlari pek bilmiyorlar yoksa onlarida silip süpürürlerdi..Bende sabah bi arkadaşla hem yürüdüm hem 3 market gezdim.
Almanların alış veriş arabaları tıka basa doluydu.
Milleti aç kalma korkusu sarmış
Çok haklısın. Ballar pekmezler raflarda duruyor. Hadi bal sıkıntılı bir konu. Pekmez o kadar değil. Sekersizleri var. İnsan ilaç niyetine 1 kaşık yer. Keza senin çok tükettiğin tahin. Tam bir bağışıklık savaşçısı. Ama bilene...Düşünsene dişarda firtina var ..evin tuğlalari çürük kirik dökük olduktan sonra ne işe yarar...o tuğlalari yenilemek lazim..insanlar hala çürük tuğlalarla inşa etmeye devam ediyorlar...temel sağlam olmali ..sağlikli beslenme sağlam temelin ilk adimi..
Tevekkül eksikBende sabah bi arkadaşla hem yürüdüm hem 3 market gezdim.
Almanların alış veriş arabaları tıka basa doluydu.
Milleti aç kalma korkusu sarmış
Tamam canmevet canım ödem yapmışsındır, bu hafta çok dikkat etmen lazım tuzlu hiçbir şey yeme. bol su ve yeşil çay iç.
İzmiri neresi ablaBugün sitede sorun var canım
Ben İzmir deyim dün bende cıktım insanlar gercekten deli gibi alışveriş arabaları full dolu cok abartoyırlar ne yani hiç mi evden cıkmayacaksınız ki 1 aylık alışveriş yspıyorsunuz giyim magazısı bile kolanya satıyor
Tatli krizine başka çözümler bul canim..ileriki zamanlarda ihhh sütlaçda neymiş dersin ..:)Sabaha
Közlenmis kırmızı biber
Az peynir
Az zeytin
1 bardak çay şekerli
1 adet haşlanmış yumurta
Oglen
sütlaçtatlı krizine girdim
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
Spor yarım saat yürüyüş
Su 1 litre
Denedim kesmeiii beniiTatli krizine başka çözümler bul canim..ileriki zamanlarda ihhh sütlaçda neymiş dersin ..:)
Zamanla alişirsin...tahinin içine hafif rondodan geçirilmiş ceviz ve tarçin ilave et oda tatli krizine iyi geliyormuş...veya kuru meyveleri tahinle yiyebilirsin buda çok iyi geliyor...Denedim kesmeiii benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?