Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende alışverişe gittim bugün bı tek kolanya bitmiş kalan herşey vardı marketler de ama ben Balıkesir'de küçük bı ilçe de yaşıyorum
Burda un kavgasi bile olmuş..adamin biri 50 kilo un almiş kasier 20 den fazla alamazsiniz gerisini ihtiyaci olan diyer alicilara birakin deyince adam kasiyerle kavga etmiş almanyanin bir şehrinde

Ben hedefimi yanlis yazmisim tekrar dyzenleyebilir miyim

Burda un kavgasi bile olmuş..adamin biri 50 kilo un almiş kasier 20 den fazla alamazsiniz gerisini ihtiyaci olan diyer alicilara birakin deyince adam kasiyerle kavga etmiş almanyanin bir şehrinde
Birde burays sinir oldum takilip duruyordu..bende telefonda sorun var sandim
Bugün sitede sorun var canım
Ben İzmir deyim dün bende cıktım insanlar gercekten deli gibi alışveriş arabaları full dolu cok abartoyırlar ne yani hiç mi evden cıkmayacaksınız ki 1 aylık alışveriş yspıyorsunuz giyim magazısı bile kolanya satıyor

Günaydın kızlar
Tren çarpmış gibiyim her yerin ağrıyor. Bide boğazım çok kötü.
Geçmiş olsun
bende evdeki eliptik bisikleti kullanmaya baslicam

Bende alışverişe gittim bugün bı tek kolanya bitmiş kalan herşey vardı marketler de ama ben Balıkesir'de küçük bı ilçe de yaşıyorum
Bizim sitenin karşı marketi de benzer. Dün gitmedim hali nedir bilmem ama kolonya yok. Un ve makarna azalmış. Sanki savaş var. Hastalıktan un ve makarna ile korunacaklar. Ne diyeyim

Geçmiş olsun

Bizim sitenin karşı marketi de benzer. Dün gitmedim hali nedir bilmem ama kolonya yok. Un ve makarna azalmış. Sanki savaş var. Hastalıktan un ve makarna ile korunacaklar. Ne diyeyim
Düşünsene dişarda firtina var ..evin tuğlalari çürük kirik dökük olduktan sonra ne işe yarar...o tuğlalari yenilemek lazim..insanlar hala çürük tuğlalarla inşa etmeye devam ediyorlar...temel sağlam olmali ..sağlikli beslenme sağlam temelin ilk adimi..

Bende sabah bi arkadaşla hem yürüdüm hem 3 market gezdim.
Almanların alış veriş arabaları tıka basa doluydu.
Milleti aç kalma korkusu sarmış

E
Eşim rahat edemedi bu almanlarin işi belli olmaz sokağa çikma yasaği ne koyarlar dedi gitti Türk marketinden 5 kiloluk pirinç ve bulgur aldi..almanlar iyiki onlari pek bilmiyorlar yoksa onlarida silip süpürürlerdi..

Çok haklısın. Ballar pekmezler raflarda duruyor. Hadi bal sıkıntılı bir konu. Pekmez o kadar değil. Sekersizleri var. İnsan ilaç niyetine 1 kaşık yer. Keza senin çok tükettiğin tahin. Tam bir bağışıklık savaşçısı. Ama bilene...
Tevekkül eksik

evet canım ödem yapmışsındır, bu hafta çok dikkat etmen lazım tuzlu hiçbir şey yeme. bol su ve yeşil çay iç.
Tamam canm
İzmiri neresi abla

İyi akşamlar kızlar
Bugün kahvaltımı arkadaşta yaptım
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 küp beyaz peynir
1 küp brie peyniri
2 parmak büyüklüğünde su böregi
Ufak dilim tb ekmeği (2sini toplasan anca avuç içim kadar yapar) 1 ayı aşkın yemiyordum yani olsana olmasada fark etmiyor

akşam
1 büyük kase ton balıklı salata (marul domates biber soğan Mısır salatalık bol limon üstüne)

su 3 litre olacak
Spor şuan makinenin üstündeyim bitince yazacam

Tatli krizine başka çözümler bul canim..ileriki zamanlarda ihhh sütlaçda neymiş dersin ..:)

Güzel menü canim afiyet olsun...menü ve spora artik ben bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…