Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı akşamlar internetim yok ugrayamiyorum
Memlekete gideceğim izne ayrilabiliyor muyum kaptanım moni
Sabah : peynir , zeytin , 1 dilim ekmek

Öğlen : 1 kase çorba

Akşam : 1 kepçe çorba , 3 kaşık yoğurtlu makarna

1 litre su

Yürüyüş yok

Veeee burdada tatil ilan edildi yandık ki ne yandık kim bilir ne kadar sürecek . Her yerleri kapatıyorlar eczane ve ufak marketler hariç Allahım sonumuzu hayır etsin . Ve Fransa’nın Cumhurbaşkanı hiç Birşey yapmıyor . 3 cü evreye girilmiş burda ama sırf parası gitmesin diye açıklama yapmıyor . Hastanelerde doğru düzgün hiç Birşey yokmuş maske eldiven . 56 Sağlık çalışanına bulaşmış bile Rabbim sen koru hepimizi bu zamana kadar soguk kanlıydım ama bundan sonra paniklemeye gerek var mi bilemedim ya kendimi zerre düşünmüyorum ama çocuklarımı Rabbim korusun onlara Birşey olursa dayanamam . Yüce Rabbim sen cümle Muhammed ümmetini koru amin . Kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin .

Allah korusun canım, kalabalık yerlerden uzak durun

İyi akşamlar Kızlar. Kayınvalidem hastaneye kaldırıldığı için aranızdan ayrılmıştım. İki hafta hastanelerdeydik, sonunda vefat etti. 56 yaşında kanserden gitti üç hafta oldu.

Bir haftadır online diyet yapıyorum. Sabah tartıldım 1,2 kg vermişim. Sizler nasılsınız? Mezun olan var mı? Allah hepinizin gönlündekini versin

Başınız sağolsun allah rahmet eylesin rabbim mekanını cennet etsin

Evet bomba geliyor

Kızlar menüm

moni lydznp

Öğlen 13.00 da
Peynir domates salatalık has. yumurta 2 tane çiğ köfte

Akşam 19.00'da balık salata

2 lt su 60 dk yürüyüş dışarıda

Ekmek açlığı tetikliyor. Bir başladın mı çekirdek gibi. Yemeden duramıyorsun.
Bugün bir arkadaşın düğünü vardı, iptal olmuş.
Az önce bir haber geldi, 2 hafta marketler kapanacakmis diye, gittim çok lazım olanlardan alıyım diye, hiçbirşey yok
Bizim buralar sakın. Son 2 gün yagmalanmis ama depolar dolu takviye yapıyoruz diyor market çalışanı. Yani hiç gerek yokmus
Tamam madem bundan sonra senide etiketlerim ama diğerlerinin gözüne gözüne sokmak için onlarida etiketlerim
Çok ayıp
Göze sokmak ne demek? Bu hafta ben kazandım diye mi bunlar
Korkudan Allah'a sığınmak lazım. Ben neden korktuysam başıma geldi. Çok şükür artık dünyalık hicbirseyden korkmuyorum. Ne gelirse Allah'tan bir sınavdır. Bu da bir sınav. Bak insanlar komşusu aç kalacak mı diye düşünmeden raflara saldırdı. Biz sağlıklı besleyelim çocuklarımızı. Temizliklerine, hijyene dikkat edelim. Allah in izniyle bizde çok ağır geçmeyecek bu dönem.
Amerikada Mehmet Öz Türkler gibi el yıkayın diye TV de el yıkamayı öğretmiş. Taharretli klozet satışları patlamış. Bu hastalik; temizlikten Bihaber insanları çok vurdu. Düşün bir; koca Avrupayi topla İtalya'daki olum kadar ölüm olmadı. O rakamlara bakma. Hepsi insanlara korku salmak için. Sars mars virüsleri her yerde göründü ama türkiye ye gelmedi. Sebep temizlik
Çok düşünmemek gerek
Uzun oldu. Sende hakkını helal et
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

Başınız sağ olsun
Rabbim merhametiyle muamele etsin inşallah

Başınız sağ olsun canım

Allah korusun canım sen önlemini al Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…