- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Evet öyle olmalı ama işte alışacağız öyle beslenmeye inşalahHerseyin azı yarar çoğu zarar. Yemeğinde. Müslüman midesinin 1/3'ünü şu, 1/3'ünü yemek, 1/3'ünü de boş bırakmalı diye hadis-i Şerif var.
Yani aç ölürsek Allah bize o kadar nimetin içinde niye aç geldin diye sormaz
Insalla canım. Az yemeye alışınca ne kadar rahat ve hafif olduğunu anlayacaksın ve artık çok yemek istemeyeceksin.Evet öyle olmalı ama işte alışacağız öyle beslenmeye inşalah
Yanlış yazmışımMerhaba menü bildirimimoni
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Biraz peynir
5 yeşil zeytin
Bir dilim elma
Yarım portakal
Akşam 15:30
Bir tabak hünkar beğendi ( tavuk göğüsten 0 yağ ile yapıldı )
Tatlım harfiyyen uysan daha az sıkıntı yaşarsınSelam arkadaşlar Dün giremedim sisteme dedim ki belki beni merak eden olmuştur ayılıp bayıldı mı yoksa diye ama kimse merak etmemişderrmişimmm
Nasılsınız
Ben açım
Öf çok sıkıcı ya ama zayıfladıkça mutlu da oluyorrsun☺
Dün menüm öğleyi kaçırdım akşam normal kahvaltı
Bugün öğle bilerek yemedim akşam yer miyim bilmiyorum yersem bildirim yaparım☺
Iyide nasıl yaptığını söylemezsen nasıl yapacağızsaç bakımı yapıyorum. tavsiye ederim. çok iyi geldi.
Böyle anlayişli israr etmeyen arkadaşlari bende çok severim...sende iyi yapmişin canimBende menümü erken erken paylaşayım.
Sabah + öğlen
Yesillik
1 haşlanmış yumurta
Toplamı 2kk olacak şekilde tel peynir, beyaz peynir
5tn zeytin ve 2 tatlı kaşığı kadar acılı ezme.
Ara 2 fincan yeşil cay
Aksam
Yulaf+elma+yoğurt + tarçın
Suyu hesaplayamadim. Daha erken 2,5-3lt olur.
Spor yok.
Bugün C cnncnsu da kahvaltiya davetliydim.
Patates kizartmalari, börekler, kuskus salatası masada ucusuyordu ama yemedim.
Sağ olsun kendisi de hiç ısrarcı değil. Aksine çok destek.
Teşekkürler @cnncnsu
Afiyet olsun güzel menüYanlış yazmışım
Alinazik akşam yemeğim
Evet ama acıkmıyorum öğle saatinde zorla mideme bir.şeyler tıkmak istemiyorum gezegenim, bir de yürüyüşe başlayabilsek hayırlısıyla tam olacak ,Tatlım harfiyyen uysan daha az sıkıntı yaşarsın
Evet ben de az çnceki menümde doydum baya, önceden neler neler yiyordum börekler mısırlar ekmekler oojInsalla canım. Az yemeye alışınca ne kadar rahat ve hafif olduğunu anlayacaksın ve artık çok yemek istemeyeceksin.
Ben 1 lokma bile kh tüketmem yarım saat sonra şekerim yükseldiği için sızıyorum. Bunu anladığım günden beri daha dikkat ediyorum
Akşama kadar açlık krizi gelmesin diye öğlen öğünü verilmişEvet ama acıkmıyorum öğle saatinde zorla mideme bir.şeyler tıkmak istemiyorum gezegenim, bir de yürüyüşe başlayabilsek hayırlısıyla tam olacak ,
Sadece göz açlığı
Akşam öğünümü bizimkilerle yedim şimdi sonuçta altı buçukta yemek lazım ama tek öğün ve de o saat bazen esniyor napim
Ay bi gözüm döndü sigara böreği var alayım bi ısırık bi ısırık derken almadım çok şükür
İrade eğitimi diye ben buna derim
Ama hala tartıda düşüş yok malum wc☺
Tabi kilo veremezsin, hani yağ? Karnıbaharı yoğurtlayıp üstüne tereyağlı biberMenü
Saat 16.30
Bir tabak diyeyim az yani haşlanmış karnabahar
(Minnacık tuz var, yağ yok )
İki küçük kase kırmızı pul biberli yoğurt,içine 2 salatalık
(Cacık değil ☺ salatalıklı yoğurt)
Su: 1 lt devam edeceğim inşallah
Spor yok
Olur canim buranin motivasyonunu çok sevdim ben..arada bir tökezlesekte...el birliği ile hem sağliğimiza hem hedefimize kavuşacağiz inşallah .
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
tekrardan hoşgeldin
Canım Allah kendini hatırlatıyor bu sınavlarla... Okdar hakiki aslında.. Millet olarak unuttuk bizi yaratanı.. Tevekkülü unuttuk... Yasakları günahları unuttuk. Bizim için demiyorum genel olarak konuşuyorum. İnsanlar hiç birsey den memnun değil... Biseye sahip olsa ben diğerinede neden sahip değilim değip beburleniyor... Hiç biseyimiz olmasa bile ya nefes alıyorum ya benim ayaklarım yürüyor kolum iş görüyor diye sukretmiyor. İnsanlar doyumsuz nankör oldular. Sürekli isyan... Ya insanın insana yaptığı zulümleri hiç söylemiyorum.
Tek çaremiz önlem alıp inancımızı duamizi kaybetmemek.
Herseyi Allah biliroyuzden gönlünün temizliğine inancına güveniyorsan bence çok rahat ol.
Bu arada çok kulaktan dolma şeylerede inanma canm.. Bu kadar yaygın ve cabuk bulassaydi ben 15 gündür izmirin en kalabalık hastanesindeydimsöyle olmuş böle olmuş diyenlere kulak asma
Öncelikle başınız sagolsun kaynananiz geçmiş. Rabbım günahlarını affetsin inşallah... Öldü olarak düşünmeyelim. Uyandı olarak düşünelim. Hepimiz bir uykudayiz sonuçta. Rabbım sıze de sabır versin inşallah. Hoşgeldin bu arada
Kuranda okadar guzel ayrıntılar varki farkında olmadığımız. Rabbım öyle güzel tasarlamiski
Benim arkadaşın eşide bankada güvenlik 1 er litre hediye etti ler. Yurdumuz çok duyarlı sukur
Sağ olun kızlarAllah rahmet eylesin canım. mekanı cennet olsun.
Maşallah sana ❤ darısı başıma ben şu an tatlı kriziyle upraşıyprum kendimi temizliğe vereyim bari deli olucamAkşama kadar açlık krizi gelmesin diye öğlen öğünü verilmiş
Sen genede azda olsa biseyler ye
Not: cumadan bugüne şoktayım, iki öğüne geçmeme rağmen güzel bir eksi var
C cnncnsu sağ olsun arayıp diyetine uygun ne hazırlayayım diye soruyor. Diyet yaparken içimde endişe olmadan gittiğim tek arkadaşımBöyle anlayişli israr etmeyen arkadaşlari bende çok severim...sende iyi yapmişin canim
Yağ tuketmezsen bağırsakları nasıl çalışacak. Diyette diyetisyenler yağlı tohumlar, yağlı kuruyemisleri bunun için veriyor. Ekstra benim günde 2yk z.yagi hakkım var.Menü
Saat 16.30
Bir tabak diyeyim az yani haşlanmış karnabahar
(Minnacık tuz var, yağ yok )
İki küçük kase kırmızı pul biberli yoğurt,içine 2 salatalık
(Cacık değil ☺ salatalıklı yoğurt)
Su: 1 lt devam edeceğim inşallah
Spor yok
yazacaktım işim çıktı, kaldıIyide nasıl yaptığını söylemezsen nasıl yapacağız
hadi bakalım Allahın izniyleSağ olun kızlar ❤ Hoş buldum
Yarın çok ciddi başlıyorum inşallah. İki hafta tatilde güzel kilo vereyim, tatil dönüşü öğrenciler “öğretmenim çok zayıflamışsınız” desin istiyorum
Bepanten ve bemiks yok gerisi var,yazacaktım işim çıktı, kaldı
1 yumurta sarısı
saçınıza yetecek kadar zeytinyağı
1 adet bepanten ampül
1 adet bemiks ampül
1 adet e vitamini ampülü ya da yumuşak jel kapsülü
hepsini bir kasede güzelce karıştırıp haftada 1 saçıma sürüyorum. çok güzel yapıyor düzenli kullanımda. daha önce yapmadığıma pişmanım. özellikle saçı çok dökülenlere, zayıflayanlara, yıprananlara, soluklaşanlara kesinlikle tavsiyemdir. hiç üşenmeyin. hiçbiri olmasa yumurta ve zeytinyağı karıştırıp sürün.
hadi bakalım Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?