Hı
Hımm evka 3 de oturmuştum bornava cok güzel
Canım Allah kendini hatırlatıyor bu sınavlarla... Okdar hakiki aslında.. Millet olarak unuttuk bizi yaratanı.. Tevekkülü unuttuk... Yasakları günahları unuttuk. Bizim için demiyorum genel olarak konuşuyorum. İnsanlar hiç birsey den memnun değil... Biseye sahip olsa ben diğerinede neden sahip değilim değip beburleniyor... Hiç biseyimiz olmasa bile ya nefes alıyorum ya benim ayaklarım yürüyor kolum iş görüyor diye sukretmiyor. İnsanlar doyumsuz nankör oldular. Sürekli isyan... Ya insanın insana yaptığı zulümleri hiç söylemiyorum.Veeee burdada tatil ilan edildi yandık ki ne yandıkkim bilir ne kadar sürecek . Her yerleri kapatıyorlar eczane ve ufak marketler hariç ☹☹Allahım sonumuzu hayır etsin . Ve Fransa’nın Cumhurbaşkanı hiç Birşey yapmıyor . 3 cü evreye girilmiş burda ama sırf parası gitmesin diye açıklama yapmıyor . Hastanelerde doğru düzgün hiç Birşey yokmuş maske eldiven . 56 Sağlık çalışanına bulaşmış bile Rabbim sen koru hepimizi bu zamana kadar soguk kanlıydım ama bundan sonra paniklemeye gerek var mi bilemedim ya kendimi zerre düşünmüyorum ama çocuklarımı Rabbim korusun onlara Birşey olursa dayanamam . Yüce Rabbim sen cümle Muhammed ümmetini koru amin . Kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin .
Öncelikle başınız sagolsun kaynananiz geçmiş. Rabbım günahlarını affetsin inşallah... Öldü olarak düşünmeyelim. Uyandı olarak düşünelim. Hepimiz bir uykudayiz sonuçta. Rabbım sıze de sabır versin inşallah. Hoşgeldin bu aradaİyi akşamlar Kızlar. Kayınvalidem hastaneye kaldırıldığı için aranızdan ayrılmıştım. İki hafta hastanelerdeydik, sonunda vefat etti. 56 yaşında kanserden gittiüç hafta oldu.
Bir haftadır online diyet yapıyorum. Sabah tartıldım 1,2 kg vermişim. Sizler nasılsınız? Mezun olan var mı? Allah hepinizin gönlündekini versin❤
Kuranda okadar guzel ayrıntılar varki farkında olmadığımız. Rabbım öyle güzel tasarlamiski(Z)ahmet ile (R)ahmet arasında Latince de bir harf; Arapça da sadece bir nokta fark vardır.
Allah dilerse o noktayı kaldırıverir.Allah tüm müslümanların zahmetlerini rahmete, akıbetlerini hidayete dönüştürsün inşaAllah.Eki Görüntüle 2605259
Benim arkadaşın eşide bankada güvenlik 1 er litre hediye etti ler. Yurdumuz çok duyarlı sukurRabbim herkesi korusun canım burda Ankara da hastanede çalışan bı arkadaşım var her çalışana büyük boy nemlendirici Krem dağıttılar dezenfektanlar dan kuruyan ellerinize kullanın diye dedi hem çok şaşırdım hemde çok mutlu oldum demekki bu kadar ince düşünüyor bakanlık Allah'tan çocuklar neredeyse yok gibi geciriyorlarmis herkesi korusun rabbim
Hiç merak etmez olurmuyumSelam arkadaşlar Dün giremedim sisteme dedim ki belki beni merak eden olmuştur ayılıp bayıldı mı yoksa diye ama kimse merak etmemişderrmişimmm
Nasılsınız
Ben açım
Öf çok sıkıcı ya ama zayıfladıkça mutlu da oluyorrsun☺
Dün menüm öğleyi kaçırdım akşam normal kahvaltı
Bugün öğle bilerek yemedim akşam yer miyim bilmiyorum yersem bildirim yaparım☺
Teşekkürler ortim rakibimAfiyet olsun canım
Hosgeldin Canan
9 kilocuk
Hoşgeldin aramiza ..umarim istediğin hedefe ulaşirsin..altdaki formu doldur canim hedef kilonuda yaz...3 hafta deneme süren var bu zaman içerisinde düzenli mesaj ve düzenli menü paylaşimi yapman gerekiyor..
İyi akşamlar Kızlar. Kayınvalidem hastaneye kaldırıldığı için aranızdan ayrılmıştım. İki hafta hastanelerdeydik, sonunda vefat etti. 56 yaşında kanserden gittiüç hafta oldu.
Bir haftadır online diyet yapıyorum. Sabah tartıldım 1,2 kg vermişim. Sizler nasılsınız? Mezun olan var mı? Allah hepinizin gönlündekini versin❤
Hoşgeldin aramiza ..umarim istediğin hedefe ulaşirsin..altdaki formu doldur canim hedef kilonuda yaz...3 hafta deneme süren var bu zaman içerisinde düzenli mesaj ve düzenli menü paylaşimi yapman gerekiyor..
İsminiz (İsteğe Bağlı ):Canan
Yaşınız : 36
Boyunuz:156
Mesleginiz:ATT
Şu anda çalışıyor musunuz:Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 -11
Emziriyor musunuz: Versem hayır demez
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz :boş boğazlık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:fit olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Ambulans hemşiresiyim.
24 saate nöbetierde yeme krizim tutuyor. Bunun önüne geçebilmek için diyet psikolojisine girmeye ihtiyacım var.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 59
Hedef kilonuz:50
Acıkmıyorum aslında öğle saatlerinde o nedenle zorlamıyorum ama sadece o cancanlı yemekler olmayınca garip geldi bir anda☺ Rabbim olmayanlara da nasip etsin böyle deyince de şükürsüz gibi hissediyorum tövbe haşa ama biz de çok yemekten hastayızHiç merak etmez olurmuyummenü eksik olunca etiketliyorum zaten buraya uğramayanlari...bence menülerini ihmal etme halsiz düşersin.
Gözümüz aç aslında midemiz aç degil bizimkiAcıkmıyorum aslında öğle saatlerinde o nedenle zorlamıyorum ama sadece o cancanlı yemekler olmayınca garip geldi bir anda☺ Rabbim olmayanlara da nasip etsin böyle deyince de şükürsüz gibi hissediyorum tövbe haşa ama biz de çok yemekten hastayız
Herseyin azı yarar çoğu zarar. Yemeğinde. Müslüman midesinin 1/3'ünü şu, 1/3'ünü yemek, 1/3'ünü de boş bırakmalı diye hadis-i Şerif var.Acıkmıyorum aslında öğle saatlerinde o nedenle zorlamıyorum ama sadece o cancanlı yemekler olmayınca garip geldi bir anda☺ Rabbim olmayanlara da nasip etsin böyle deyince de şükürsüz gibi hissediyorum tövbe haşa ama biz de çok yemekten hastayız
KE SİN LİK LEGözümüz aç aslında midemiz aç degil bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?