Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bizim insanımız işte
Ben gripim opmeyeyim. Ama sen opebilirsin

Sık sık kereviz çorbası içiyorsun ablacım, acaba bir özelliği var mı yoksa çok sevdiğinden mi
1 tane kök kereviz alıyorum canım
4 e bölüyorum, 1 parçasıyla çorba yaptığım zamam üç günlük çorba çıkıyor. Sadece ben içtiğim için bitmiyor, tadınıda çok beğendim, hele bugün tereyağını erittim, yakmadan ocaktan çektim, toz biber ekledim. Çorbama 2 kaşık koydum, mmmis gibi.
Yağı asla bırakmadım canım, sadece karbonhidratı kestim

Ahahaaaa, canım yurdum insanı

O küçük parça Su böreğini çoktan eritmişindir csnim zaten senin menülerin çok dengeli ve çok sağlikli.. takima katildiğin günden buyana kadarda kaçamak yapmamişin...yani izinden sonra...

Son düzenleme:
Mevüdü yalnizmi yapiyormuş tek başina

O küçük parça Su böreğini çoktan eritmişindir csnim zaten senin menülerin çok dengeli ve çok sağlikli.. takima katildiğin günden buyana kadarda kaçamak yapmamişin...yani izinden sonra...
Sağol canım ablam ama bu dünki menü bugünü demiştim ben

İyi akşamlar kızlar bugün kötü geçti benim için malesef
Sabah
2 pişi
Domates
Peynir
Zeytin

Ara
Şekersiz kahve
2 küçük parca taze hindistan cevizi

Akşam
Ev yapımı hamburger
1 bardak ayran
Sabah pişi akşam hamburger..birde üstüne ayran...hiç olmamiş ...okurken bile midem şişti sanki....

İyi akşamlar hanımlar benim bu hafta motivasyonum düştü şu virüsten, sürekli Twitter takip etmekten içim sıkıldı, menüye de yansıdı maalesef
Sabah : menemen, 7 tane siyah zeytin, beyaz peynir, ceviz

Ara:sade Türk kahvesi

Öğlen: 3 kaşık yoğurtlu çorba

Akşam :2 dilim ıspanaklı börek, peynir, domates

Akşam :ıhlamur

Spor 4000 adım yürüyüş, su 1,5 lt

Şimdi gördüm bugünkü menünü..güzel canim beyendim..bu dengeni bozma..iyi gidiyorsun...

İyi akşamlar kızlar
Şimdiye kadar öğrendiğim birkaç şeyi yazmak istiyorum. Amacım kimseyi kırmak değil. Hepimiz birbirimizi motive ermek için bir araya geliyoruz sonuçta.
menülerde pek çok şok diyet görüyorum. Günü bir dilim ekmekle bitirmek, öğün atlamak, akşama kadar hiç protein almamak vb.

bunlar beslenme uzmanlarına göre yanlış şeyler. Şok diyette çabuk bıkılır, akşama kadar sabredip akşam patlama olur ve her şeyden öncesi sağlıklı değildir. Kardeşim çok güzel kilo verdi ama saçlarının çoğu döküldü. Şimdi tepesi görünüyor, saçları da tekrar çıkmıyor. Organlarına verdiği zarar daha da fazla.

Bence en güzeli sağlıklı beslenmek ve kalori açığı oluşturmak. Mesela ben akşamları abur cubur yiyordum, sabah kahvaltı yapmıyordum. Diyetisyen dedi ki: sabah aldığın protein bile gece acıkmalarını engeller. Ve gerçekten de öyle oldu. Sonuçta onlar da bilim okuyor Bir bildikleri var, dinlemekte fayda var diye düşünüyorum

Akşam vakti 2 dilim ispanakli börek

moni Gulhan1
Yaşınız : 34
Boyunuz: 163
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk/ 29 aylık
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: -
Kilo alma hikayeniz : Çikolataaa
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Şişmanım
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Çok hareketli ve enerjik olmayı isteyen biriyim ama emzirme döneminde sürekli kilo alıp eve tıkıldım.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 99
Hedef kilonuz: 64

Afiyet olsun ❤

Aslinda kimse şok diyet yapmiyor burda canim bizde onaylamuyoruz bunu .bi kismimiz 2 öğün besleniyoruz ki zaten bu sünnettir...ekmekte tüketmeyenler var aramizda ben dahil...ekmek yerine yumurta yoğurt peynir quark çiğ çerez yiyorum mesela kahvaltida....ekmek hayatimizda olmak zorunda değil onsuzda oluyormuş ben aylar oluyo ekmek yemeyeli ve daha iyiyim..zaten birbirimizi uyariyoruz çok az yemek yenildiğinde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…