Bizim insanımız işteKayseri de umreden gelen bir teyzeyi tembihlemişler. Evden çıkmayacaksın diye. Ara sıra arayıp sağlık müdürlüğünden kontrol ediyorlarmış. Teyze " yok yavrum çıkmadık, zaten şimdi mevlut okutuyoruz, evdeyiz " demiş.
1 tane kök kereviz alıyorum canımSık sık kereviz çorbası içiyorsun ablacım, acaba bir özelliği var mı yoksa çok sevdiğinden mi
Ahahaaaa, canım yurdum insanıKayseri de umreden gelen bir teyzeyi tembihlemişler. Evden çıkmayacaksın diye. Ara sıra arayıp sağlık müdürlüğünden kontrol ediyorlarmış. Teyze " yok yavrum çıkmadık, zaten şimdi mevlut okutuyoruz, evdeyiz " demiş.
Fatma nasıl gidiyor? Açlık hissediyor musun?İyi akşamlar sevgili takımım
1.seviye 3. Günüm
Menüm
Öğle
Yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Nohut
Akşam
Kuru fasulye
Turşu
Yağlı köfte
Salata
Yeşillik eksilemesi
Gulhan1
O küçük parça Su böreğini çoktan eritmişindir csnim zaten senin menülerin çok dengeli ve çok sağlikli.. takima katildiğin günden buyana kadarda kaçamak yapmamişin...yani izinden sonra...İyi akşamlar kızlar
Bugün kahvaltımı arkadaşta yaptım
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 küp beyaz peynir
1 küp brie peyniri
2 parmak büyüklüğünde su böregi
Ufak dilim tb ekmeği (2sini toplasan anca avuç içim kadar yapar) 1 ayı aşkın yemiyordum yani olsana olmasada fark etmiyor
akşam
1 büyük kase ton balıklı salata(marul domates biber soğan Mısır salatalık bol limon üstüne)
su 3 litre olacak
Spor şuan makinenin üstündeyim bitince yazacam
Mevüdü yalnizmi yapiyormuş tek başinaKayseri de umreden gelen bir teyzeyi tembihlemişler. Evden çıkmayacaksın diye. Ara sıra arayıp sağlık müdürlüğünden kontrol ediyorlarmış. Teyze " yok yavrum çıkmadık, zaten şimdi mevlut okutuyoruz, evdeyiz " demiş.
Sağol canım ablam ama bu dünki menü bugünü demiştim benO küçük parça Su böreğini çoktan eritmişindir csnim zaten senin menülerin çok dengeli ve çok sağlikli.. takima katildiğin günden buyana kadarda kaçamak yapmamişin...yani izinden sonra...
Sabah pişi akşam hamburger..birde üstüne ayran...hiç olmamiş ...okurken bile midem şişti sanki...İyi akşamlar kızlar bugün kötü geçti benim için malesef
Sabah
2 pişi
Domates
Peynir
Zeytin
Ara
Şekersiz kahve
2 küçük parca taze hindistan cevizi
Akşam
Ev yapımı hamburger
1 bardak ayran
Şimdi gördüm bugünkü menünü..güzel canim beyendim..bu dengeni bozma..iyi gidiyorsun..İyi akşamlar kızlar
bugün bende baya yoğundum eşim koyun kesip getirmiş onu temizlemekle uğraştık
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 domates
Mozerrella peyniri 2 dilim küçük
1 dilim kaşar peyniri
Bol maydanoz
ara öğün
1 elma
3 tane kaju fıstığı tuzsuz
akşam geç oldu bugünama elimde olan Birşey değildi hanı saat 18h00 o kadarda geç degil ama bana göre geç yani.
haşlanmış et 350 gr
Orta boy kase karışık salata
su 3 litre
Spor henüz yapmadımkendime kızıyorum çocuklarda evde .
Ama yapmaya. Çalışacağım muhakkakGulhan1
Akşam vakti 2 dilim ispanakli börekİyi akşamlar hanımlar benim bu hafta motivasyonum düştü şu virüsten, sürekli Twitter takip etmekten içim sıkıldı, menüye de yansıdı maalesef
Sabah : menemen, 7 tane siyah zeytin, beyaz peynir, ceviz
Ara:sade Türk kahvesi
Öğlen: 3 kaşık yoğurtlu çorba
Akşam :2 dilim ıspanaklı börek, peynir, domates
Akşam :ıhlamur
Spor 4000 adım yürüyüş, su 1,5 lt
Afiyet olsun ❤1 tane kök kereviz alıyorum canım
4 e bölüyorum, 1 parçasıyla çorba yaptığım zamam üç günlük çorba çıkıyor. Sadece ben içtiğim için bitmiyor, tadınıda çok beğendim, hele bugün tereyağını erittim, yakmadan ocaktan çektim, toz biber ekledim. Çorbama 2 kaşık koydum, mmmis gibi.
Yağı asla bırakmadım canım, sadece karbonhidratı kestim
Fatma nasıl gidiyor? Açlık hissediyor musun?
Aslinda kimse şok diyet yapmiyor burda canim bizde onaylamuyoruz bunu .bi kismimiz 2 öğün besleniyoruz ki zaten bu sünnettir...ekmekte tüketmeyenler var aramizda ben dahil...ekmek yerine yumurta yoğurt peynir quark çiğ çerez yiyorum mesela kahvaltida....ekmek hayatimizda olmak zorunda değil onsuzda oluyormuş ben aylar oluyo ekmek yemeyeli ve daha iyiyim..zaten birbirimizi uyariyoruz çok az yemek yenildiğinde ..İyi akşamlar kızlar☺
Şimdiye kadar öğrendiğim birkaç şeyi yazmak istiyorum. Amacım kimseyi kırmak değil. Hepimiz birbirimizi motive ermek için bir araya geliyoruz sonuçta.
menülerde pek çok şok diyet görüyorum. Günü bir dilim ekmekle bitirmek, öğün atlamak, akşama kadar hiç protein almamak vb.
bunlar beslenme uzmanlarına göre yanlış şeyler. Şok diyette çabuk bıkılır, akşama kadar sabredip akşam patlama olur ve her şeyden öncesi sağlıklı değildir. Kardeşim çok güzel kilo verdi ama saçlarının çoğu döküldü. Şimdi tepesi görünüyor, saçları da tekrar çıkmıyor. Organlarına verdiği zarar daha da fazla.
Bence en güzeli sağlıklı beslenmek ve kalori açığı oluşturmak. Mesela ben akşamları abur cubur yiyordum, sabah kahvaltı yapmıyordum. Diyetisyen dedi ki: sabah aldığın protein bile gece acıkmalarını engeller. Ve gerçekten de öyle oldu. Sonuçta onlar da bilim okuyorBir bildikleri var, dinlemekte fayda var diye düşünüyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?