Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar menum
Sabah bolca peynir azcik yufka ekmeği ve söğüş

Ara kahve

Öğle yemeği yok

Akşam 3 köfte tavuk firi nda bol salata

Azcik 2 catrsl tatlı
Su 1.5 lt spor yok regli olmazdım henüz
Tatlının azıcık, 2 çatalı yada 2 tatlı kaşığı olmaz. 1 damlası yada 1 tabağı arasındaki fark sadece kalori farkı. Ama vücuda verdiği zarar aynı.

Günaydin kızlar
Bugün diyetisyen günü olduğu için hemen kahvaltımı yapacağım. 4saat aç ve susuz olmam lazım.
Sabah sporumu yaptım.
Bugün ilk bildirim benden gelmesin. Cuma'ya supriz olsun.
Geçen hafta cuma günü isverenimden evden çalışma talebim olmuştu. Ancak kabul görmedi sanırım. Bugün mecburen işe gidip yıllık izin talebimi yapmam gerek. Diyetisyenim de zaten hemen ofisin karşısında olduğu için bugüne bıraktım.
İnşallah zararsız ziyansiz bu günlerde atlatırız.

cok sağol abla .
Valla işte çarşamba günü yapmıştım ondada yine durmamıştım ama önümüzdeki haftalar muhakkak 2 gün dinleme günü yapacam .
Ben 4 gün spor yapiyorum 1 gün dinlenme sonra yine 4 gün. Spor.

Son düzenleme:
Tatlının azıcık, 2 çatalı yada 2 tatlı kaşığı olmaz. 1 damlası yada 1 tabağı arasındaki fark sadece kalori farkı. Ama vücuda verdiği zarar aynı.
Aynen öyle...azda olsa yağ yakimini yavaşlatiyor veya durduruyormuş

Slm kızlar menum
Sabah bolca peynir azcik yufka ekmeği ve söğüş

Ara kahve

Öğle yemeği yok

Akşam 3 köfte tavuk firi nda bol salata

Azcik 2 catrsl tatlı
Su 1.5 lt spor yok regli olmazdım henüz
Rakibem modun düştü senin sanırım ben senden cok umutluydum tatlım menün ben asla bu rakibi gecemen diyordum tatlı filan hayırdır ne oluyor topla bakayım kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…