- 8 Mart 2020
- 5.631
- 27.588
- 548
Ne güzel bir eksiyle geldin maşallah 90grubuna göz atmistim dün yitik şifa yapiyorsunuz galibaGünaydın kızlar
Kilom 80.5
Cuma 82.2
Süpersin 67yi garantiledin cumaya bende bir gün 6lari görürüm inşCuma 69,500
Bugün 68,700
Fark - 800
Aldin basını gittin rakipCuma 69,500
Bugün 68,700
Fark - 800
Hayırlısı canım, aslında haftalık 500 gitse daha fazlasını istemiyorum, malum yolum uzun, 40 lı kilolara düşmek istememVayy abla maşallah süpersinCuma’ya güzel eksiler gelecek senden
Inşallah canım, bende yitik şifacıyım, başlayalı 3,5 ay olmuştu. 82,300 le başladım, grupla başa döndüm.Ne güzel bir eksiyle geldin maşallah 90grubuna göz atmistim dün yitik şifa yapiyorsunuz galiba
Inş istedigin kiloya düşersin
Süpersin 67yi garantiledin cumaya bende bir gün 6lari görürüm inş
Oh mis, temizlik güzeldirKahvaltı sonrası yeşil çayimi ictim
Cok fazla çamaşır suyuyla ask yasadikkolonya kiskandi sıra onda
Teşekkür ederim canım, darısı sana inşallahAldin basını gittin rakiptebrikler
Öyle bir, iki günde gitmez canım, 1 hafta bi sabret.Ayy ne güzel bende 69 görürmüyüm acaba. Kaç haftadır 80–79 gidiyor.
Hepiniz iyiki varsınız ama hala ellerim şiş. Ödem olunca daha hızlı gider demiştim. Demekki hepsi ödem değilmiş
Oh maşallahEksi gelen arkadaşlarımı tebrik ederim
Baskülüm gelmiş kızlar gittim aldım şimdi
Kahvaltımı yaptım yine de tartıldım
Bunu baz alabiliriz yine de
Cuma 63.8
Pazartesi 63.3 (tok karnıma)
moni
Aynen valla bende haftada 500 gitse daha ne isterimHayırlısı canım, aslında haftalık 500 gitse daha fazlasını istemiyorum, malum yolum uzun, 40 lı kilolara düşmek istemem
60 idealim galiba, sayırken hep 60 olmak istemişimdir. Kilo aldım yine 60 istedim. Bir türlü 60 da kalamadımAynen valla bende haftada 500 gitse daha ne isterimayy 40 mı yani bencede abla 60 iyidir gerçekten fazlası. Olmasın
Çok teşekkürlerOh maşallah
Abla benimde idealim 55-60 boyum 1.57 olduğu için .60 idealim galiba, sayırken hep 60 olmak istemişimdir. Kilo aldım yine 60 istedim. Bir türlü 60 da kalamadım
Zayifken yazmıştım, sayılırken çıkmış60 idealim galiba, sayırken hep 60 olmak istemişimdir. Kilo aldım yine 60 istedim. Bir türlü 60 da kalamadım
Daha önce benim yaptığım hatayı yapmaz verdiğin kiloyu korursan belli bir süre sonra tekrar vermeye başlarsın.Abla benimde idealim 55-60 boyum 1.57 olduğu için .
ama ben 64-65 de razıyım hele bi 64-65 gelim . Eğer zorlayıp vere bilirsem 60 olmak isterim.inşAllah Rabbimin izniyle
valla abla tekrar geri almak istemiyorum katiyen . O yüzdende baya dikkat etmem lazım . Dediğin gibi mutfağı komple değiştirmem lazım.Daha önce benim yaptığım hatayı yapmaz verdiğin kiloyu korursan belli bir süre sonra tekrar vermeye başlarsın.
Bunun için mutfaklarda biraz yemeklerde biraz değişiklik yapmak lazım
Bu hafta düzeltiyorum eski moda giricemRakibem modun düştü senin sanırım ben senden cok umutluydum tatlım menün ben asla bu rakibi gecemen diyordum tatlı filan hayırdır ne oluyor topla bakayım kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?