Bende bulamadm ya ://Canim kacnci sayfada bulamadmda
Zaten disarida boyle giyinemem lafindan anladik canim, romantik bir gece gecireceyinizi
Hosgeldin canim @erigim kaptanim gelsin yer varsa ktilrsn aramiza tabikimerhabalar ben bu siteye yeni üye oldum sizin takımda olmak istiyorum acaba aranıza katılabilir miyim?
çok teşekkür ederim aydınlatmısını heyecanla bekleyeceğimHosgeldiiiin, sanirim grupta yerimiz var, kaptanimiz @erigim seni daha iyi aydinlatir
Kendinden bahsetsene,merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum sizin takımda olmak istiyorum acaba aranıza katılabilir miyim?
ben 30 yaşındayım evliyim hatta yeni gelinim daha yazın evlendim Türkçe Öğretmeniyim ve zayıflamak istiyorum bunun için destege ihtiyacım var sanırım cevaplarını almışsındır tatlısıKendinden bahsetsene,
Kac yasindasi, evli misin, ne is yspiyorsun,ksc kilosun, hedef ne ?
Amaaaan ne sordum beaaa
Anlatiste sen canim
He he tamam, tabi tabi oyledirnormalde tesetturlyum ya canim ondan seyettm evde olrsak makyaji fln abartir elbse giyerm dye yani
Anam bi ogretmen daha burasi okul gibi oldu valla .kac kgsun ortmenim :) hedefin kac kg olmakben 30 yaşındayım evliyim hatta yeni gelinim daha yazın evlendim Türkçe Öğretmeniyim ve zayıflamak istiyorum bunun için destege ihtiyacım var sanırım cevaplarını almışsındır tatlısı
Ouuuv taze gelin gelmiiisben 30 yaşındayım evliyim hatta yeni gelinim daha yazın evlendim Türkçe Öğretmeniyim ve zayıflamak istiyorum bunun için destege ihtiyacım var sanırım cevaplarını almışsındır tatlısı
şu an 72 kiloyum hedefim 57 olmakAnam bi ogretmen daha burasi okul gibi oldu valla .kac kgsun ortmenim :) hedefin kac kg olmak
Anam bi ogretmen daha burasi okul gibi oldu valla .kac kgsun ortmenim :) hedefin kac kg olmak
bence canım sana ait bir canın olması bütün yaşları yıkar geçer ve sen bir annesin en önemlisi ben 72 kiloyum çok şişmanım değil mi hedefim 57 olmak tatlım örtmenimm örtmenimm duymalara hazır olOuuuv taze gelin gelmiiis
Ben de 37 yasindayim, grubun en yaslisiyim
22 aylik bir kizim var, 2 yildir ucretsiz izindeydim 10 gun sonra ise donuyorum. Mutsuzum ...
Kac kilosun canim, hedef kilon kac
Ayy namaz kilabilmek için mi grub bende adını ogrenebilirmiyim bende kılmayı çok istiyorumKanguru_ canim sevgiyle pisirdigin her yemek leziz olacaktr emin ol malzemesi tadi tuzu onmli degil.Rabbim hayrlsyla nice mutlu huzurlu yillari sukurle gecirebilmeyi nasip etsin ins.ben bi konuda yardmni isteycm canm.hani sen bi ara namazimiz icn bi gruptan bahsetmstn aksatmamak icn o grup nerde canm bende dahil olmk istyrm ins
Selam canım hoşgeldin :)
Yaşlarımız ve Branşlarımız ayniymis canımben 30 yaşındayım evliyim hatta yeni gelinim daha yazın evlendim Türkçe Öğretmeniyim ve zayıflamak istiyorum bunun için destege ihtiyacım var sanırım cevaplarını almışsındır tatlısı
zeytin sayısına bayıldım çok severim zeytin ama evde sevdiğim zeytin den yok alaçam kısa zamanda bolca yicem bende :)Mutfak dolaplarini silmeyi ancak bitirdim ve nihayet oturdum
Ben mezarda dinlenicem herhalde
Bu tempoya nasil yag bagladim, popo, gobek buyuttum anlamiyorum ki..
Menum
Sabah
1 haslanmis yumurts
Domates,salatalik
15-20 zeytin
Ara
1 mandalina
Aksam
1 tavuk gogus fileto
9-10 mantar (yagsiz tavada)
1 kasik zeytinyagli taze fasulye
4 kasik kereviz salatasi
3 adet kornison tursu
Ara
1 bardak tarcinli sut
Aksam yemegini 5 gibi yedim, hala da acim
Grubagirdigimde, yani bir ay once 75 kiloydum. Su anda 68,5 oldumbence canım sana ait bir canın olması bütün yaşları yıkar geçer ve sen bir annesin en önemlisi ben 72 kiloyum çok şişmanım değil mi hedefim 57 olmak tatlım örtmenimm örtmenimm duymalara hazır ol
dilerim canım ben de senın gibi zayıflarım harika bir gidişat yakalamışsın eeee azim ederse neden olmasın her şey istemekle başlarGrubagirdigimde, yani bir ay once 75 kiloydum. Su anda 68,5 oldumoncelikli hedefim 65 olmak, sonrasina bakacagiz artik yani cok sisman degilsin ayol zaten zayif olsak burdane isimiz var
Bak meselaKanguru_ coook sisko amabundan hiiic sikayetci degil
Bir de benden once zayiflayabilecegini iddia ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?