Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kendinden bahsetsene,
Kac yasindasi, evli misin, ne is yspiyorsun,ksc kilosun, hedef ne ?
Amaaaan ne sordum beaaa
Anlatiste sen canim
ben 30 yaşındayım evliyim hatta yeni gelinim daha yazın evlendim Türkçe Öğretmeniyim ve zayıflamak istiyorum bunun için destege ihtiyacım var sanırım cevaplarını almışsındır tatlısı

ben 30 yaşındayım evliyim hatta yeni gelinim daha yazın evlendim Türkçe Öğretmeniyim ve zayıflamak istiyorum bunun için destege ihtiyacım var sanırım cevaplarını almışsındır tatlısı
Anam bi ogretmen daha burasi okul gibi oldu valla .kac kgsun ortmenim :) hedefin kac kg olmak

Ouuuv taze gelin gelmiiis
Ben de 37 yasindayim, grubun en yaslisiyim
22 aylik bir kizim var, 2 yildir ucretsiz izindeydim 10 gun sonra ise donuyorum. Mutsuzum ...
Kac kilosun canim, hedef kilon kac

Ouuuv taze gelin gelmiiis
Ben de 37 yasindayim, grubun en yaslisiyim
22 aylik bir kizim var, 2 yildir ucretsiz izindeydim 10 gun sonra ise donuyorum. Mutsuzum ...
Kac kilosun canim, hedef kilon kac
bence canım sana ait bir canın olması bütün yaşları yıkar geçer ve sen bir annesin en önemlisi ben 72 kiloyum çok şişmanım değil mi hedefim 57 olmak tatlım örtmenimm örtmenimm duymalara hazır ol

Ayy namaz kilabilmek için mi grub bende adını ogrenebilirmiyim bende kılmayı çok istiyorum

Yaşlarımız ve Branşlarımız ayniymis canım

W
zeytin sayısına bayıldım çok severim zeytin ama evde sevdiğim zeytin den yok alaçam kısa zamanda bolca yicem bende :)

Grubagirdigimde, yani bir ay once 75 kiloydum. Su anda 68,5 oldum oncelikli hedefim 65 olmak, sonrasina bakacagiz artik yani cok sisman degilsin ayol zaten zayif olsak burdane isimiz var
Bak mesela Kanguru_ coook sisko amabundan hiiic sikayetci degil
Bir de benden once zayiflayabilecegini iddia ediyor

dilerim canım ben de senın gibi zayıflarım harika bir gidişat yakalamışsın eeee azim ederse neden olmasın her şey istemekle başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…