Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ayrıca kızlar bir diyetisyene başladım ama akşam iş çıkısında gitmek zorunda kalıyorum sabah aç karınla gitmek mi lazım dogru ölçü için

dilerim canım ben de senın gibi zayıflarım harika bir gidişat yakalamışsın eeee azim ederse neden olmasın her şey istemekle başlar
Aynen oyle.. 2 yildir esofmanla geziyordum, bu hafta alisveris yapmam lazim,yoksa ise de boyle gidicm
Dogum sonrasi kocaman bir gobek ve belimde enfes bir simit var
Kizim buyuyor teyzesi, annesini fit gorsun
Sagligim ve bedenim iyi olsun ki, onun enerjisine yetisebileyim

ayrıca kızlar bir diyetisyene başladım ama akşam iş çıkısında gitmek zorunda kalıyorum sabah aç karınla gitmek mi lazım dogru ölçü için
Hiiim, bilemedim ki. Burda diyetisyene giden arkadaslar var, onlar yardimci olurlar. Ama bence farketmez. Cunku olcumlerin hep is cikisi yapilacak, farklilik gostermez herhalde..

evet tatlım eger istediğin vucuda sahip olursan en önemlisi kendini iyi hissedeceksin ve daha iyi bir enerjı salgılayacaksın tatlı kızına ben oyleyım kilo aldıkça enerjım kendime guvenim düşüyor

Canım biraz iyi olmana çok sevindim, eşin de çok düşünceli maşallah sana da yardımcı oluyo ne güzel:)
Gelelim kerevize; ilk denemem portakallı kereviz olmuştu ama tatlı bi meyveyi yemekte kullanmak çok hoş gelmedi yiyemedik.
Artık şöyle yapıyorum: soğanları halka doğurayıp tencereye çok az yağ koyuyorum, onlar ısınırken bi tane havucu doğurayıp atıyorum, sonra buzluktan bi avuç bezelyeyi çözdürmeden yıkayıp atıyorum, en son da önceden küp küp doğrayıp limonlu suya koyduğum iki tane kerevizi atıyorum. Bütün malzemeler kendi suyuyla sotelenince bi çay bardağı kadar su koyup altını kısıyorum, yumuşayana kadar pişiriyorum, kapatmaya yakın incecik doğradığım kereviz yapraklarını da ekleyip bir dakika sonra altını kapatıyorum en son da limon sıkıyorum, ılıyınca servise hazır. Kerevizlerin yaprağı iyi değilse onun yerine maydanoz da çok güzel oluyo.
Bi tarif daha vereyim bunu kızımın bakıcısı pişirirdi, çok güzel oluyor. Kıymayla soğanı yemeklik sotele, üzerine kerevizleri ekle, bi bardak suyla yumuşayana kadar pişir. Kapatmaya yakın yaprakları veya maydonozu ekle ve kapatınca da bir yumurta sarısını bir limonla çırpıp yemeğe ekle, yumurta çiğ kalmıyor sıcağıyla pişiyor. Çok lezzetli, denemeni tavsiye ederim.

Bu saatte ben napıyosam burda, bebiş emmeye kalktı, onu uyuttum sonra bi mesajlara bakayım dedim, telefonu elimden bırakamıyorum. Aman Allahım bu grup bende bağımlılık yapmaya başladı, acil yardım

Canım uzun vadede 58 ama 1- 2 aya hamilelik düşünüyorum olursa değişir
Sen kısa vadeyi şöyle bura zaten bebek topigi gibi bak hamilelerde onlarda bu amaçla geldi
Suan ben 61 kiloyum şimdi tartildim hedefim kot pantolonlarimin içine girmek o yüzden 6 7 kilo vermek istiyorum
55diyorum o halde
Gerçekten güzelmiş
Kızlar ben duş almıştım mayışmış uyumuşum yeni uyandım. Annem oruçluydu bugün akşam yemeğini onunla yicem. Sonra da süslenip arkadaşımın nişanına gidicem
Hayat sana güzel bekar sultan
Eki Görüntüle 1708777 Bugün ki menüm kızlar yediklerimi biraz eritiyim 20 dk kondisyon bisikletine binecem
Sosis yok sosis diğer herşey çok güzel
Iyi aksamlar kizlaaarrr nasilsiniz ben dondum iznim bitti ins yine beraberz malasef yaklsk 2 kg alms olrk aranzdaym olsn onlrida destegnzle vercm ins yazlnlari okmya calscm ins hepiniz tum melekler ve anneleride iyidr
Hizli alınan çabuk gider bu hafta telafi et
Anam pitircigin hareketlerinin girdunuz aklından çıkmaz şimdi
Ptesi beyaz ekmek gormeyecegim
Yardimmmm sos yardimmmmmm

kizlar carsamba gunu esimin dogum gunu bana menu icon yardm edin susleme konusundada yardm edin suprz yapmk istyrm napsam napsam yardiiiiimmmmm!!!!!

Oyle yapcm zaten disari cikmak istemyrmdisarda giyinemem oyle
Menu olarak ne yapsam
pasta yapcam
pandispanyasinida kendm yapcam kalp seklinde
yemek olarakda
Guzel bi salata
kofte pilav soslu patates dusunuyorm olurmuki
Ben çalışırken disardan söylüyorsun yemeği eve gelip ancak suslenebiliyordum ama dedigin gibi o yemekleri seviyorsa ohh miss ruzgarida ikindi vakti uyutma akşam erken yatır
Menum
Sabah
1 nescafe
1 adet kucuk ikramlk cikolata
Ikindi
2 lahmacun
4 5 cigkofte
Aralar
1 armut
1 elma
Yesilcay
Su
1.5 lt yi gecmstr
Spor yok malasef
Hoppss girmeyelim bu ara küçük kacamaklar geçmişi telafi et elifim
Vay be eski menuleriniz gorse ağlar bu menüyü gorunce
çok teşekkür ederim aydınlatmısını heyecanla bekleyeceğim

ben 30 yaşındayım evliyim hatta yeni gelinim daha yazın evlendim Türkçe Öğretmeniyim ve zayıflamak istiyorum bunun için destege ihtiyacım var sanırım cevaplarını almışsındır tatlısı
Hosgeldin ortmenimmmmm ne çok öğretmenimiz oldu canım ilk sayfada kurallar var aklına takılan olursa yardımcı oluruz
şu an 72 kiloyum hedefim 57 olmak
Not edildi
En az 3saat aç demişti diyetisyen ben kahvaltıdan önce gidiyordum su bile icmeden
Bu saatte ben napıyosam burda, bebiş emmeye kalktı, onu uyuttum sonra bi mesajlara bakayım dedim, telefonu elimden bırakamıyorum. Aman Allahım bu grup bende bağımlılık yapmaya başladı, acil yardım
deli

Sukur geçmiş bitti dun evdeyim Annemler geldi bugünde eltiye cuf cuf yine bugünde gidiyim daha gitmem herhalde kendi evinin düzeni saati iyice dün dünyanın çamaşırını yikadim kurumadi bile
Kuzeyi uyuttum uyanmazsa bi kahvaltı jesti yapiyim kendine
Dün ki menü çok iç açıcı değil sabah kahvaltısını abarttim sucuklu yumurta yedim ama saat 13:00de ancak fırsat bulup kuzeye yedirmek zaten çok zaman alıyor
Neyse bu ara yoğun mu yoğun bir kaptanının var sayıda dişçi randevum var ohh bu haftada bitsin inşallah eskisi gibi daha çok ilgileneceğini grupla

Oyle yapcm zaten disari cikmak istemyrmdisarda giyinemem oyle
Menu olarak ne yapsam
pasta yapcam
pandispanyasinida kendm yapcam kalp seklinde
yemek olarakda
Guzel bi salata
kofte pilav soslu patates dusunuyorm olurmuki
Mis gibi olur canım. Ben pasta olarak pudingli pasta yapmıştım bayılır cenk ona hem de çok kolay şu petibör bisküviden yapılandan.
Cikabilirsem alicam canim ruzgarla disari cikmak zor oluyo. Canak kofte yapcam pilav soslu patates patlcn salatasi bide pastaaa :))) iimmm masayida hazirlcm romantik bi gece gecirelm kocisle :) yasadigmz sikintilarn ustne iyi gelir
Ben saat ve kol düğmesi almıştım canım.
He he tamam, tabi tabi oyledir
Kahkaha attım okuyunca :)
Hiç şişko deme Kanguru_ en şişman benim :=)ama siz hedefleri aşağı çekin ben size yetişecem bu hafta süper veriyorum :),
öyle mi harikaa
Hoşgeldin canım bende duygucan 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim biyoloji öğretmeniyim bende şubatta atanacam inş eylülde önümde 112 kişi kalmıştı.
Bende diyetisyene gidiyorum canım geçen haftaya kadar bende iş çıkışı gidiyordum sorun olmuyordu.
Eşim yapar canım hatta şimdi kahvaltı hazırlamış beni uyandırdı. Sağol cnm tatifler için deneyecem ikisinide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…