Ay ben sabahlari 30 tane falan yiyordum da, burdaki kizlar " yavaaaaas " deyince azalttimW
zeytin sayısına bayıldım çok severim zeytin ama evde sevdiğim zeytin den yok alaçam kısa zamanda bolca yicem bende :)
tşk ederim ben de hoşbuldummmmmmmmmmmSelam canım hoşgeldin :)
Aynen oyle.. 2 yildir esofmanla geziyordum, bu hafta alisveris yapmam lazim,yoksa ise de boyle gidicmdilerim canım ben de senın gibi zayıflarım harika bir gidişat yakalamışsın eeee azim ederse neden olmasın her şey istemekle başlar
Hiiim, bilemedim ki. Burda diyetisyene giden arkadaslar var, onlar yardimci olurlar. Ama bence farketmez. Cunku olcumlerin hep is cikisi yapilacak, farklilik gostermez herhalde..ayrıca kızlar bir diyetisyene başladım ama akşam iş çıkısında gitmek zorunda kalıyorum sabah aç karınla gitmek mi lazım dogru ölçü için
evet tatlım eger istediğin vucuda sahip olursan en önemlisi kendini iyi hissedeceksin ve daha iyi bir enerjı salgılayacaksın tatlı kızına ben oyleyım kilo aldıkça enerjım kendime guvenim düşüyorAynen oyle.. 2 yildir esofmanla geziyordum, bu hafta alisveris yapmam lazim,yoksa ise de boyle gidicm
Dogum sonrasi kocaman bir gobek ve belimde enfes bir simit var
Kizim buyuyor teyzesi, annesini fit gorsun
Sagligim ve bedenim iyi olsun ki, onun enerjisine yetisebileyim
Bende bayılırım 30 biraz fazla geldi bana da 15 iyi :))Ay ben sabahlari 30 tane falan yiyordum da, burdaki kizlar " yavaaaaas " deyince azalttim
Canım biraz iyi olmana çok sevindim, eşin de çok düşünceli maşallah sana da yardımcı oluyo ne güzel:)Sen gel canım beraber hal ederiz.Ben 10dan fazla almış ş döndüm
Ay bebiş iyi olsun yeter. Sende yorma canım kendini bulantıların falan hafifledi galiba hemen koşuşturmaya başlamışsın.
Ne güzel yapmış canım sende az dinlenmişsindir bende ilaçları alınca uyumuşum eşim yemek yapmış üstümü örtmüş güzelce uyumuşum.
Canım ben uyumuşum inş gece uyuyabilirim.
Canım kerevizi nasıl pişiriyorsun ben sadece salatasını yapıyorum.
Diyet alışverişi öldürüyor benide her hafta gidiyorum az az alıyorum ama bıktım artık markete gitmekten.
Canım eşin gelene kadar evde güzel yemekler hazırla sende güzelce giyin en güzel süpriz oluyor onlar için. Ben geçen doğum gününde pizza ve pasta yapıp sofra hazırlamıştım hala anlatıyor.
Sen kısa vadeyi şöyle bura zaten bebek topigi gibi bak hamilelerde onlarda bu amaçla geldiCanım uzun vadede 58 ama 1- 2 aya hamilelik düşünüyorum olursa değişir
55diyorum o haldeSuan ben 61 kiloyum şimdi tartildim hedefim kot pantolonlarimin içine girmeko yüzden 6 7 kilo vermek istiyorum
Gerçekten güzelmişKızlar bana ilham geldi şarkı yazdım, hepimize gelsin...
Pişman çok pişmanım esasen
Ama korkuyorum ya kilo veremezsem
Üşengeçlikten mi nedendir artık
Diyet yapmaya bir niyetlensem.
Kekimi kısırımı sıcacık poğaçamı bıraktım
Sebzeler dünyasına, protein deryasına
Batacağım kadar battım....
Makbule arkadaşımız yazmış kaptan.buna dedim süper olmuş diye
Hayat sana güzel bekar sultanKızlar ben duş almıştım mayışmış uyumuşumyeni uyandım. Annem oruçluydu bugün akşam yemeğini onunla yicem. Sonra da süslenip arkadaşımın nişanına gidicem
Sosis yok sosisEki Görüntüle 1708777 Bugün ki menüm kızlar yediklerimi biraz eritiyim 20 dk kondisyon bisikletine binecem
Hizli alınan çabuk gider bu hafta telafi etIyi aksamlar kizlaaarrr nasilsiniz ben dondum iznim bitti ins yine beraberz malasef yaklsk 2 kg alms olrk aranzdaym olsn onlrida destegnzle vercm ins yazlnlari okmya calscm ins hepiniz tum melekler ve anneleride iyidr
Anam pitircigin hareketlerinin girdunuz aklından çıkmaz şimdiSelam Kizlar ne kadar çok yazmissiniz oku oku bitmedi. Bugün yogundum ara ara girip okudum ama yazamadim. Sabah erken kalktim. Duş aldim. Esimle kahvalti yaptik. Oradan doktora gittik. Oradan ise gittim. Eve geldim gorumcemin mevludu vardi ev misafir doluydu. Onlar gitti eve ciktim 1 saat uyumusum basim agriyordu. Sonra uyandim KV ye indik bazi misafirler hala burada. Yemek falan yedik. Simdi eve ciktim makinayacamasir aticam asagiya inicem yeniden.
Bu arada bebis iyi çok şükür bugün hareketlerini gördük elhamdülillah. 2'li test verdim.
Ptesi beyaz ekmek gormeyecegimIyi aksamlar,guzeller
Menu
Sabah
2 bardak siyah cay
4-5 zeytin
2 kk beyaz peynir
2 dilim beyaz ekmek
10 gram tereyagi
4-5 tatli kasigi recel
Ara
1 bardak yesil cay
Oglen
1 porsiyon etli patates yemegi
Karisik lahana tursusu
1 dilim beyaz ekmek
Aksam
1 yesil elma
1 kase yogurt
Esim sabah gitmis beyaz ekmek almis kaptanim
Yetmemis aksam isten gelince 1 tane daha almis
Muhtemelen yarin da beyaz ekmek yiyecegiz
En kisa zamanda tb ekmegine gececegim
Yarin pazar carrefoura gidip evi sebze meyva ile donatacagim )))
Haftasonu disinda gidemiyorum maalesef
Yardimmmm sos yardimmmmmm
kizlar carsamba gunu esimin dogum gunu bana menu icon yardm edin susleme konusundada yardm edin suprz yapmk istyrm napsam napsam yardiiiiimmmmm!!!!!
Ben çalışırken disardan söylüyorsun yemeğiOyle yapcm zaten disari cikmak istemyrmdisarda giyinemem oyle
Menu olarak ne yapsam
pasta yapcam
pandispanyasinida kendm yapcam kalp seklinde
yemek olarakda
Guzel bi salata
kofte pilav soslu patates dusunuyorm olurmuki
Hoppss girmeyelim bu ara küçük kacamaklar geçmişi telafi et elifimMenum
Sabah
1 nescafe
1 adet kucuk ikramlk cikolata
Ikindi
2 lahmacun
4 5 cigkofte
Aralar
1 armut
1 elma
Yesilcay
Su
1.5 lt yi gecmstr
Spor yok malasef
Vay be eski menuleriniz gorse ağlar bu menüyü gorunceMutfak dolaplarini silmeyi ancak bitirdim ve nihayet oturdum
Ben mezarda dinlenicem herhalde
Bu tempoya nasil yag bagladim, popo, gobek buyuttum anlamiyorum ki..
Menum
Sabah
1 haslanmis yumurts
Domates,salatalik
15-20 zeytin
Ara
1 mandalina
Aksam
1 tavuk gogus fileto
9-10 mantar (yagsiz tavada)
1 kasik zeytinyagli taze fasulye
4 kasik kereviz salatasi
3 adet kornison tursu
Ara
1 bardak tarcinli sut
Aksam yemegini 5 gibi yedim, hala da acim
çok teşekkür ederim aydınlatmısını heyecanla bekleyeceğim
Hosgeldin ortmenimmmmmben 30 yaşındayım evliyim hatta yeni gelinim daha yazın evlendim Türkçe Öğretmeniyim ve zayıflamak istiyorum bunun için destege ihtiyacım var sanırım cevaplarını almışsındır tatlısı
Not edildişu an 72 kiloyum hedefim 57 olmak
En az 3saat aç demişti diyetisyen ben kahvaltıdan önce gidiyordum su bile icmedenayrıca kızlar bir diyetisyene başladım ama akşam iş çıkısında gitmek zorunda kalıyorum sabah aç karınla gitmek mi lazım dogru ölçü için
deliBu saatte ben napıyosam burda, bebiş emmeye kalktı, onu uyuttum sonra bi mesajlara bakayım dedim, telefonu elimden bırakamıyorum. Aman Allahım bu grup bende bağımlılık yapmaya başladı, acil yardım
Mis gibi olur canım. Ben pasta olarak pudingli pasta yapmıştım bayılır cenk ona hem de çok kolay şu petibör bisküviden yapılandan.Oyle yapcm zaten disari cikmak istemyrmdisarda giyinemem oyle
Menu olarak ne yapsam
pasta yapcam
pandispanyasinida kendm yapcam kalp seklinde
yemek olarakda
Guzel bi salata
kofte pilav soslu patates dusunuyorm olurmuki
Ben saat ve kol düğmesi almıştım canım.Cikabilirsem alicam canim ruzgarla disari cikmak zor oluyo. Canak kofte yapcam pilav soslu patates patlcn salatasi bide pastaaa :))) iimmm masayida hazirlcm romantik bi gece gecirelm kocisle :) yasadigmz sikintilarn ustne iyi gelir
Kahkaha attım okuyunca :)He he tamam, tabi tabi oyledir
Hiç şişko demeGrubagirdigimde, yani bir ay once 75 kiloydum. Su anda 68,5 oldumoncelikli hedefim 65 olmak, sonrasina bakacagiz artik yani cok sisman degilsin ayol zaten zayif olsak burdane isimiz var
Bak meselaKanguru_ coook sisko amabundan hiiic sikayetci degil
Bir de benden once zayiflayabilecegini iddia ediyor
Hoşgeldin canım bende duygucan 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim biyoloji öğretmeniyim bende şubatta atanacam inş eylülde önümde 112 kişi kalmıştı.öyle mi harikaa
Bende diyetisyene gidiyorum canım geçen haftaya kadar bende iş çıkışı gidiyordum sorun olmuyordu.ayrıca kızlar bir diyetisyene başladım ama akşam iş çıkısında gitmek zorunda kalıyorum sabah aç karınla gitmek mi lazım dogru ölçü için
Eşim yapar canım hatta şimdi kahvaltı hazırlamış beni uyandırdı. Sağol cnm tatifler için deneyecem ikisinide.Canım biraz iyi olmana çok sevindim, eşin de çok düşünceli maşallah sana da yardımcı oluyo ne güzel:)
Gelelim kerevize; ilk denemem portakallı kereviz olmuştu ama tatlı bi meyveyi yemekte kullanmak çok hoş gelmedi yiyemedik.
Artık şöyle yapıyorum: soğanları halka doğurayıp tencereye çok az yağ koyuyorum, onlar ısınırken bi tane havucu doğurayıp atıyorum, sonra buzluktan bi avuç bezelyeyi çözdürmeden yıkayıp atıyorum, en son da önceden küp küp doğrayıp limonlu suya koyduğum iki tane kerevizi atıyorum. Bütün malzemeler kendi suyuyla sotelenince bi çay bardağı kadar su koyup altını kısıyorum, yumuşayana kadar pişiriyorum, kapatmaya yakın incecik doğradığım kereviz yapraklarını da ekleyip bir dakika sonra altını kapatıyorum en son da limon sıkıyorum, ılıyınca servise hazır. Kerevizlerin yaprağı iyi değilse onun yerine maydanoz da çok güzel oluyo.
Bi tarif daha vereyim bunu kızımın bakıcısı pişirirdi, çok güzel oluyor. Kıymayla soğanı yemeklik sotele, üzerine kerevizleri ekle, bi bardak suyla yumuşayana kadar pişir. Kapatmaya yakın yaprakları veya maydonozu ekle ve kapatınca da bir yumurta sarısını bir limonla çırpıp yemeğe ekle, yumurta çiğ kalmıyor sıcağıyla pişiyor. Çok lezzetli, denemeni tavsiye ederim.
Kremasiz sütle yap al sana diyetGüzell anneler bana diyet brokoli çorbasının tarifini verebilirmisiniz acill :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?