Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim aynen ordan bakıp yaptım bende :) eskiden hep hamurişlerini yapardım şimdi sebze yemeklerini :))

Soğanla havucu yarım kaşık yağla kavurdum 3-4 dakika, sonra brokolileri ekledim 2 dakikada brokoliyle kavurup sıcak su ekledim. Havuçlar yumuşayınca blendardan geçirip az tuz ekleyip kaynattım. Bakalım nasıl tadı hatunlar içince söylerim :)

iyi pazarlar herkese kahvaltım: 5 zeytin
bir dilim menemen
ve az yağlı pişmiş yumurta
2 dilim çavdar ekmeği kahvaltıyı 10 gibi yaptım
henüz bir şey yemedim
yesem bile az yiyeceğim
zayıflamaya devam bu hafta iyi kilo vermek amacım
sizlerin desteğiyle

Kızlarr hadi dedikodu yapalım biraz :) benim dedikodum :)) ben bugün bi arkadaşla buluşcaktım , görünür olarak efendi , sempatik, kibar birine benziyor. Basketbol maçına gidicez fenerbahçenin (kendisi basketbolu çok sevdiği için son anda maç izlermisin diye sorunca bende hayır diyemedim). Tabi maça gitme olunca ben telaşa kapıldım ne giycem diye. İlk buluşmada fener formamı giyemem azcık kadınsı sempatik spor olayım dedim yüksek bel kotla kısa bi badi tşört tarzı bişi geçirdim üstüne. Ama ayakkabılara karar veremedim. Spor giysem çocuk çok uzun komplekse girerim ben dolgu topuklu botlar sizce dar paça kotun altına abartı kaçmaz dimi . Sonuçta maça gidecek olsakta ilk buluşmamız yani azcık kadınsı olayım dimi kafamdaa deli sorularrr :)

Canım çok açta bırakma kendini, dengele sadece. Sebze yemeği, et yemeği, doyana kadar salata tercih edebilirsin :) uzun süre tok kalırsın hemde

Eki Görüntüle 1709416 Bu çayı deneyen oldu mu arkadaşlar metabolizma yi hizlandiriyormus
Canım ben bu çayın içine birde zencefil atıyoru öksürük kesici balgam söktürücü diye yapıyorum işede yarıyor eşimin astımı var rahatlatıyor ama metabolizma içim hiç denemedim.
canım gayet güzel ama spor ayakkabı istiyorsan giy takılma boya benim eşim uzun biz çıkarken de ben giyiyordum spor ayakkabası gelinliğin altına bile giydim.yasaşın spor ayakkabısı:)

Haha :)) ben işten ötürü alıştım topuklu ayakkabıya canım dolgu topukta spor duruyor diye düşündüm evden çıkarkenki ruh halime göre bakarım artık canım :))

İlk buluşma basketbol maçı , Allahım daha neler görcemm acaba ben :)) Allahtan sinema falan demedi yoksa kafaya yerdi çantayı

Senin gönlün güzel olduktan sonra ne giydiğinin önemi yok bence, olduğun gibi beğensin seni. Hadi bakalım canım bekliyoruz güzel haberlerle

Geçmiş olsun canım dişine ne yapılacak, problem ne? Ben de diş hekimiyim, ücretsiz izinde olduğum için " çalışmıyorum" demiştim. Ne yalan söyliyim ev hanımı olmak çok hoşuma gidiyor, sırf bunun için 3 yılda bir çocuk doğurma niyetindeyim:)))))

Bence rahat ol beybi si çek esofmanlari git :) maç sonuçta :*

Ben de bu çayı arkadaş ondan duydum araştırdım metabolizma yi hizlandiriyormus alışveriş yapayım denicem inş :))

@erigim o zaman 80 e diyelim şimdilik
Hedeflerimiz ayni

selam canlar
Sabah 11 de bi ciktk evden yeni eve girdim. Via porta gittik avm. Gezdik bayaga alisveris yaptik ben yapmadm 75 olmadan bse almam dedm esime aslinda bitanr mont begendm ama esim al dedi yooook dedim burda kalsn 5 kilo dha verm alirim esmdr sasirdi tabi hosunada gitti parasi cebinde kaldi
bnmde aklim montta kaldi ayakabi bile almadm 75 kilo olunca kendme bi kombin yapcam ayakkabidan coraba kadar

bu arada esime adidasdan ayakabi aldim dogum gunu hediyesi bide yemek yapafm tmm

Menum
saba
klasik kahvalti

ogle
turk kahvesi

aksam 16.30 gibi
iskender pidesini yemedim
ayran

1 lt su
sporda 11 den beri geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…