Eki Görüntüle 1709416 Bu çayı deneyen oldu mu arkadaşlar metabolizma yi hizlandiriyormus
iyi pazarlar herkese kahvaltım: 5 zeytin
bir dilim menemen
ve az yağlı pişmiş yumurta
2 dilim çavdar ekmeği kahvaltıyı 10 gibi yaptım
henüz bir şey yemedim
yesem bile az yiyeceğim
zayıflamaya devam bu hafta iyi kilo vermek amacım
sizlerin desteğiyle
Canım ben bu çayın içine birde zencefil atıyoru öksürük kesici balgam söktürücü diye yapıyorum işede yarıyor eşimin astımı var rahatlatıyor ama metabolizma içim hiç denemedim.Eki Görüntüle 1709416 Bu çayı deneyen oldu mu arkadaşlar metabolizma yi hizlandiriyormus
canım gayet güzel ama spor ayakkabı istiyorsan giy takılma boya benim eşim uzun biz çıkarken de ben giyiyordum spor ayakkabası gelinliğin altına bile giydim.yasaşın spor ayakkabısı:)Kızlarr hadi dedikodu yapalım biraz :) benim dedikodum :)) ben bugün bi arkadaşla buluşcaktım , görünür olarak efendi , sempatik, kibar birine benziyor. Basketbol maçına gidicez fenerbahçenin (kendisi basketbolu çok sevdiği için son anda maç izlermisin diye sorunca bende hayır diyemedim). Tabi maça gitme olunca ben telaşa kapıldım ne giycem diye. İlk buluşmada fener formamı giyemem azcık kadınsı sempatik spor olayım dedim yüksek bel kotla kısa bi badi tşört tarzı bişi geçirdim üstüne. Ama ayakkabılara karar veremedim. Spor giysem çocuk çok uzun komplekse girerim ben dolgu topuklu botlar sizce dar paça kotun altına abartı kaçmaz dimi . Sonuçta maça gidecek olsakta ilk buluşmamız yani azcık kadınsı olayım dimi kafamdaa deli sorularrr :)
Canım ben bu çayın içine birde zencefil atıyoru öksürük kesici balgam söktürücü diye yapıyorum işede yarıyor eşimin astımı var rahatlatıyor ama metabolizma içim hiç denemedim.
canım gayet güzel ama spor ayakkabı istiyorsan giy takılma boya benim eşim uzun biz çıkarken de ben giyiyordum spor ayakkabası gelinliğin altına bile giydim.yasaşın spor ayakkabısı:)
Senin gönlün güzel olduktan sonra ne giydiğinin önemi yok bence, olduğun gibi beğensin seni. Hadi bakalım canım bekliyoruz güzel haberlerleHaha :)) ben işten ötürü alıştım topuklu ayakkabıya canım dolgu topukta spor duruyor diye düşündüm evden çıkarkenki ruh halime göre bakarım artık canım :))
İlk buluşma basketbol maçı , Allahım daha neler görcemm acaba ben :)) Allahtan sinema falan demedi yoksa kafaya yerdi çantayı
Geçmiş olsun canım dişine ne yapılacak, problem ne? Ben de diş hekimiyim, ücretsiz izinde olduğum için " çalışmıyorum" demiştim. Ne yalan söyliyim ev hanımı olmak çok hoşuma gidiyor, sırf bunun için 3 yılda bir çocuk doğurma niyetindeyim:)))))Sukur geçmiş bitti dun evdeyim Annemler geldi bugünde eltiye cuf cuf yine bugünde gidiyim daha gitmem herhalde kendi evinin düzeni saati iyice dün dünyanın çamaşırını yikadim kurumadi bile
Kuzeyi uyuttum uyanmazsa bi kahvaltı jesti yapiyim kendine
Dün ki menü çok iç açıcı değil sabah kahvaltısını abarttim sucuklu yumurta yedim ama saat 13:00de ancak fırsat bulup kuzeye yedirmek zaten çok zaman alıyor
Neyse bu ara yoğun mu yoğun bir kaptanının var sayıda dişçi randevum var ohh bu haftada bitsin inşallah eskisi gibi daha çok ilgileneceğini grupla
Senin gönlün güzel olduktan sonra ne giydiğinin önemi yok bence, olduğun gibi beğensin seni. Hadi bakalım canım bekliyoruz güzel haberlerle
Bence rahat ol beybi si çek esofmanlari git :) maç sonuçta :*Haha :)) ben işten ötürü alıştım topuklu ayakkabıya canım dolgu topukta spor duruyor diye düşündüm evden çıkarkenki ruh halime göre bakarım artık canım :))
İlk buluşma basketbol maçı , Allahım daha neler görcemm acaba ben :)) Allahtan sinema falan demedi yoksa kafaya yerdi çantayı
Bence rahat ol beybi si çek esofmanlari git :) maç sonuçta :*
Hedeflerimiz ayni@erigim o zaman 80 e diyelim şimdilik
Ben dinlenmeye çalışıyorum ilaçlar boş mideyle hiç iyi etki yapmıyor.Eve mi geldin canım?Huhu ben geldim nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?