- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Evet ekmek yerine canım. Diyetisyenin tarifi makarnayı yaptımMakarna ekmek yerine mi?
Diyetisyen bilgilerimi aldı, bana göre bir liste hazırlayıp yolladı. Kendi tarifleri var alternatif olsun diye onları yolladı. Her an soruyorum. Mesela kaçamak yaparsam o günkü diğer öğünleri ona göre planlıyor vb.Nasıl yapıyorsunuz watsapptan
Burada yazdığım gibi günü bitirdim şükürler olsunMerhaba arkadaşlar ❤☺
Bugün bomba gibi başlayacaktım ki 11.00’de uyandımYani kahvaltıyı atlamak büyük hata ama oldu işte ☺
öğlen brokoli, ayran, 3yk kepekli makarna
Akşam ton balıklı, sebzeli 6yk kepekli makarna olacak.
Whatsapp tan diyet yapmak çok güzel. Her istediğimi soruyorum. Başlamayı düşünen barsa tavsiye ederim.
Böyle anlayişli israr etmeyen arkadaşlari bende çok severim...sende iyi yapmişin canim
evet girip yazayım dedim vakit bulamadım izinler iptal önlemlere çok dikkat edin evlerde kalmak gerek beslenmenize dikkat edin panik olmayın ama dikkat edin bu kadar söyleyebiliyorum ..
Okullara bağlı 15 gün kesindene kadar kalacaksın canım
nuevet girip yazayım dedim vakit bulamadım izinler iptal önlemlere çok dikkat edin evlerde kalmak gerek beslenmenize dikkat edin panik olmayın ama dikkat edin bu kadar söyleyebiliyorum ..
Evet çok haklısınız endislerinizzle. Bende kesinlikle bu sürenin uzayacagini düşünüyorum. Ciddi bir durum... Allahım. Yardim etsin milletimizeBurada yazdığım gibi günü bitirdim şükürler olsun☺❤
İki hafta tatil verildi ama daha çok uzar bence. Herkes sanıyor ki öğretmenler tatilde, çok rahatlar. Oysa yüreğimiz ağzımızda haberleri bekliyoruz. Tatil olduğu için hep bir huzursuzluk. Öğrencilerin merkezi sınavları ne olacak? Daha birinci yazılıları bile yapmadık. Hep konuları unutacaklarDöndüğümüzde hangi kötü haberleri alacağız. Allah yardımcımız olsun
Amin inşallahOyyy kuzu tatlılık ları olmasa zaten bu cimcilerin
Allah acılarını göstermesin inşallah
Benim arkadaşım anestezi uzmanı annesi memleketten geldi taşındilat. Yardım etti annesi. Bu özel. Kreş ler kapanınca yazık kadın burda kaldı mecbur. Dedim arkadaşıma ben bakarım nolcak falan.. Kabul etmedi düşünmen yeter dedi..Fizyolojimiz ne olur bilmem ama ruhsal ekonomik olarak çok etkileneceğiz herşey de aşırı bi dengesizlik var.
Bugün baktım sağlıkçılar çocuklarını yanlarına akmış işe gitmiş. Rabbim kimseyi kimsesiz koymasın. Kimsesizlik gurbet zor.
evet girip yazayım dedim vakit bulamadım izinler iptal önlemlere çok dikkat edin evlerde kalmak gerek beslenmenize dikkat edin panik olmayın ama dikkat edin bu kadar söyleyebiliyorum ..
Kızını yirim bak, nice yaşlara❤İyi geceler güzel takımım .
kızımın doğum gününüde kutladık çok şükür
Yedim istediğim herşeyden ama bir daha asla şuan öyle midem bulanıyor ki anlatamam
Artık 3 hafta hiç zerre kaçamak yapmicam . @perihan00 abla haberin olsun eğer olursa uyar beni lütfen .
meğer insan kendine eziyet ediyormuş yiyince gerçekten .
aç gözlüklükten başka Birşey degil . Yarın hiç Birşey olmamış gibi devam . Saglıklı beslenip sağlıklı kilo verme yolunda son gaz
Yarın görüşmek üzere .
Cok sagol canim Allah razı olsun . Herkesin 1 kızı olmalı gerçektenKızını yirim bak, nice yaşlara❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?