Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar 4 çocuģu idare ediyorumda benim koca çocuk var oda evde olunca hiç çekilmiyo...dün yine tartiştik....oda evde artik tam oldu...
Anammm tatil oldu herkez ben gibi oldu koca cocuk başlarda şimdi herkez beni anlar hepimize kolay gelsin canım ben ben 5 yıldır böyleyim hep evde. Bazen diyorum Allahım neydi günahım benim şarkım oldu bu

Öylesine üzgün ve endişeliyim ki
ne olur anlasınlar artık bana bişey olmaz diyen zihniyetler herkes otursun evinde ya sıksınlar dişlerini bir ay
Rabbim yardım etsin sıkıntılı bir süreç. cümlemizden uzak dursun da evde otururuz napalım
Bugün midemde bi kara delik var sanki
Bugün akşam olsaydı
iki öğünde de protein, sebze, salata ve çiğ kuruyemiş miktarını orantılı ayarlarsan ve akşam bulgur pilavını fazla kaçırmazsan, ayrıca aralarda yavaş yavaş su, sıcak içecek içersen açlık hissedilmiyor.
çok üzücü bir durum bol bol dua edelim....
Akşam için keşkek yapıyorum ilkkez
keşkeği ben de çok severim

fransadayız biz canım
ayy aynı ben sinirler tavan yapıyor ara sıra
ay hepsi mi aynı bu kocaların Birşey söylüyorsun hemen bir sinir nasıl geçecek bu 15-20 gün yaa
Pata küte geçecek, geçtiği zaman kolumuz kanadımız kırılmazda, kalbimiz cok kırılacak gibi

İyi akşamlar menümü bugün erkenden yazayım
Sabah
Domates
Beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Akşam
1 kase musakka+ yoğurt
Salata

Ara
Şekersiz sütlü kahve
Piko nun diyet için çikolatası gelmiş bime ondan almıştım yedim bitane

Spor yapabilirsem yazarım istitorum yapmak ama evdeki hesaplar carsıya uymuyor kaç gündür

Apa lesliyi kabul etmiyor, ıllede yürüyün diyor

Apa lesliyi kabul etmiyor, ıllede yürüyün diyor

...

Yok canim bende tam en son mesajini dinliyorum şu sn ..leslie yapin diyor..hiç hareketsizlikten iyidir diyor
ben de yürüyüşü çok severim. ama şu an imkanlar belli. bu hafta evdeyim. dışarı temas çok istemiyorum. hareketsizlikten iyidir. ayrıca leslie hem ağır değil hem de çok keyifli. onun her dediğine çok takılmıyorum ben. bana göre ideal bir spor. yürüyüş imkanım olduğu zaman zaten yapıyorum.

Kızlar bana kızmayın yadırgamayın lütfen benim bi hatam oldu, dün gece tam moral sıfır değil eksileri gördü
Dedim battı balık yan gidiyor kalkacaktım yaramazlık yapacaktım ki Ahmet Bey in konuşmalarına denk geldim o an canlı yayına ,ne niyetle kalkmıltım ki vazgeçtim 10 dk egzersiz yaptım o açlığım daha doğrusu açlık zannettiğim şey duygusal boşluk geçti
Biri bir soru sordu yanlışlıkla tel şehriye varmış pilavda diye
Devam et daha yolun başındayız ama bir daha olmadın dedi
Üzerime alındım
Aynen devam inşallah ne olursa olsun devam

Kaç dakika spor yaptin onuda hesaplayip kayit edeyim
15dk
Ben bir ara aynı senin anlattığın gibiydim. Aynalara bakmadan dolaşırım evde.
Birgun canıma tak etti. Sakin sakin bu yasantidan memnun olmadığımı söyledim.
Beni seviyor ki o konuşma işe yaradı yada 6, 5 yıl geçti herkes birbirini kabul edip normallestik. Artık kendi özel alanlarımız oldu. Bazı lafları takmaz olduk. He he der geçer olduk. Ama asık surat kalmadı çok şükür

Ne güzel darısı başımıza, ben konuşmaktan Yoruldum konuşunca aha bak yine başladı oluyor, konuşmjyorum da , çpcukla ilgili şeyler olunca konuşuyoruz, o kadar, şöyle bir cilve yapsam adım aklın hep oralarda oluyor, yapacak bir şey yok ☺☺ zamanla düzelir inşallah bizimki de , iki arkadaş olarak acayip iyiyiz ama eş olarak sıfırız

İyi akşamlar kızlar bugün daha dikkat ettim malum daha 10 gün evdeyim bu iş böyle gitmez.

Menüm
Sabah
Badem, peynirli omlet, 6 tane zeytin, peynir, domates

Ara
Sade Türk kahvesi
Avuç içi kadar badem ve yer fıstığı

Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurdun içine haşlama brokoli ve karnabahar

Spor yok, 1 lt su devamı gelecek

Mide açlığı değil sıkıntıdan yersin ya öyle bişey
Canım yarma ve kuşbaşı eti düdüklüye koydum su çektim üstüne çıkacak kadar 1 saat haşladım. Açınca tuz attım karıştırdım blender dan çektim. Servis tabağına alıp üstüne zevkine göre yağ. İstediğin baharatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…