Anammm tatil oldu herkez ben gibi oldu koca cocuk başlarda şimdi herkez beni anlarKizlar 4 çocuģu idare ediyorumda benim koca çocuk var oda evde olunca hiç çekilmiyo...dün yine tartiştik....oda evde artik tam oldu...
Rabbim yardım etsinÖylesine üzgün ve endişeliyim ki
ne olur anlasınlar artık bana bişey olmaz diyen zihniyetler herkes otursun evinde ya sıksınlar dişlerini bir ay
iki öğünde de protein, sebze, salata ve çiğ kuruyemiş miktarını orantılı ayarlarsan ve akşam bulgur pilavını fazla kaçırmazsan, ayrıca aralarda yavaş yavaş su, sıcak içecek içersen açlık hissedilmiyor.Bugün midemde bi kara delik var sanki
Bugün akşam olsaydı
çok üzücü bir durumFransa’nın her bölgesinde canı. Sadece Paris degil .. yakında karantinaya almazlarsa ülkeyi iyidir valla . Şimdi en azından bir kaç kişi işe gidip gelebilir ama sonrası için durum vahim .
bir belge var dışarıya çıkmak için o üzerinde olmadan çöp bile atamasın
keşkeği ben de çok severimAkşam için keşkek yapıyorum ilkkez
Allah bu dönemde hepimize sabır versinKizlar 4 çocuģu idare ediyorumda benim koca çocuk var oda evde olunca hiç çekilmiyo...dün yine tartiştik....oda evde artik tam oldu...
Pata küte geçecek, geçtiği zaman kolumuz kanadımız kırılmazda, kalbimiz cok kırılacak gibifransadayız biz canım
ayy aynı ben sinirler tavan yapıyor ara sıra
ay hepsi mi aynı bu kocaların Birşey söylüyorsun hemen bir sinirnasıl geçecek bu 15-20 gün yaa
Apa lesliyi kabul etmiyor, ıllede yürüyün diyorselam kızlarrrbugün sabahtan biraz dışarı çıktım. birkaç alınacak vardı. bahaneyle azcık yürümüş oldum. gelince de yemeğimi yedim. duşmuş falan derken de vakit geçti. şimdi yeşilçay içiyorum. üşenmezsem azcık da leslie yaparım
Tarif atarmisinAkşam için keşkek yapıyorum ilkkez
Yok canim bende tam en son mesajini dinliyorum şu sn ..leslie yapin diyor..hiç hareketsizlikten iyidir diyorApa lesliyi kabul etmiyor, ıllede yürüyün diyor
Apa lesliyi kabul etmiyor, ıllede yürüyün diyor
ben de yürüyüşü çok severim. ama şu an imkanlar belli. bu hafta evdeyim. dışarı temas çok istemiyorum. hareketsizlikten iyidir. ayrıca leslie hem ağır değil hem de çok keyifli. onun her dediğine çok takılmıyorum ben. bana göre ideal bir spor. yürüyüş imkanım olduğu zaman zaten yapıyorum....
Yok canim bende tam en son mesajini dinliyorum şu sn ..leslie yapin diyor..hiç hareketsizlikten iyidir diyor
15dkKaç dakika spor yaptin onuda hesaplayip kayit edeyim
Ben bir ara aynı senin anlattığın gibiydim. Aynalara bakmadan dolaşırım evde.Bizde de aynı @perih demek herkes öyle, ama benimki birkaç aydır evde bir de beni düşünün, sezon bitince yarım maaşla devam ediyor, ne gğzel bu ay başlayacaktı, bir de benimki ne güzel söz söyler ne sarılır,ne ilgi bilmemne malum ben yaşlandım deyip çıkıyor işin içinden ,ben böyleyim diyor çıkıyor her sene kış sezonunda böyleyiz bezdum ya ama olsun alıştım
Normalde ben ı kadar güler yüzlüyümdür ki uyurken bile gülümserdim :) hatta var ya iş görüşmelerinde anlaşamadığımızda ama çok güzel gülümsüyorsun anlaşsak mı ne diyen işverenler oldu abkın yeminle abartmıyorum
Ama şu son iki üç senedir aynanın karşısından geçerken hep dikkat ediyorum suratım asık, gülümsüyorum o kadar yapmacık ki kendime bile yabancılaştım ya sahte gülümseme içimden gelmiyor ,çok üzücü beni bu hale getirenler utansın ne diyim
Ne güzel darısı başımıza, ben konuşmaktan Yoruldum konuşunca aha bak yine başladı oluyor, konuşmjyorum da , çpcukla ilgili şeyler olunca konuşuyoruz, o kadar, şöyle bir cilve yapsam adım aklın hep oralarda oluyor, yapacak bir şey yok ☺☺ zamanla düzelir inşallah bizimki de , iki arkadaş olarak acayip iyiyiz ama eş olarak sıfırız15dk
Ben bir ara aynı senin anlattığın gibiydim. Aynalara bakmadan dolaşırım evde.
Birgun canıma tak etti. Sakin sakin bu yasantidan memnun olmadığımı söyledim.
Beni seviyor ki o konuşma işe yaradı yada 6, 5 yıl geçti herkes birbirini kabul edip normallestik. Artık kendi özel alanlarımız oldu. Bazı lafları takmaz olduk. He he der geçer olduk. Ama asık surat kalmadı çok şükür
Hee, iyi bari...
Yok canim bende tam en son mesajini dinliyorum şu sn ..leslie yapin diyor..hiç hareketsizlikten iyidir diyor
Mide açlığı değil sıkıntıdan yersin ya öyle bişeyRabbim yardım etsinsıkıntılı bir süreç. cümlemizden uzak dursun da evde otururuz napalım
iki öğünde de protein, sebze, salata ve çiğ kuruyemiş miktarını orantılı ayarlarsan ve akşam bulgur pilavını fazla kaçırmazsan, ayrıca aralarda yavaş yavaş su, sıcak içecek içersen açlık hissedilmiyor.
çok üzücü bir durumbol bol dua edelim....
keşkeği ben de çok severim
Canım yarma ve kuşbaşı eti düdüklüye koydum su çektim üstüne çıkacak kadar 1 saat haşladım. Açınca tuz attım karıştırdım blender dan çektim. Servis tabağına alıp üstüne zevkine göre yağ. İstediğin baharatlarTarif atarmisin
Dişarda yürüyüşü daha çok tavsiye ediyo temiz hava ve doğa yeşillik bakimindan..ama evde lesliede yapilabilir imkanlar kisitliysa diyorHee, iyi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?