- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
bu konuda bilgim yok canımGömdülermi? Yaktılarmı?
Valla ne yapacağımı şaştım .. bu gidişle karantinaya alacaklar sanırsam . Hani Allah’ın bir kulu bile dışaraya cıkamicakBende aynı haldeyim ya evde olmuyor zor oluyor elin sürekli bsii arıyor hareket sifir
Karantina geçici, sabreder üstesinden geliriz. Ya cenazelerimiz vatan toprağına gidemezse? Ya yakılırsa? Böyle durumda uçağın bagajında gitmek bile büyük nimetbu konuda bilgim yok canım
Valla ne yapacağımı şaştım .. bu gidişle karantinaya alacaklar sanırsam . Hani Allah’ın bir kulu bile dışaraya cıkamicak
Amin inşallahvalla iyi düşünmeye çalışıyorum gerçekten . Eşim inşaat ta çalıştıgı için yarın gidecek işe .
şimdi bide bunun endişesi başladıgerçekten pozitif düşünmeye çalışıyorum . Ama haberler ölümler . Artık iyice korku sardı içimi .
Diyet flan düşünecek halim kalmadı . Balkona bile çıkmaya korkuyorum. Bu virüs gerçekten çok tehlikeli haberlerde gösterilenlerden daha tehlikeli . Allah sonumuzu hayır etsin bu gavur ellerde bu illet yüzünden canımızı almadın İnşAllah.
Kelime hatası olmuş götürmüyorsun diyorGünaydın arkadaşlar moralimizi yüksek tutmaktan başka caremiz yok ama Bi yerde o da tıkanıyor
Dün torun bana kızıp duruyor azcık da olsa beni parka neden götürüyorsun markete neden götürüyorsun 5 yaşındaki cocuk anlatsamda ne kadar anlayabiliyor. Neyse dün hadi market dedi sakız dedi resmen koşturarak gittik zaten sokak market bomboş raflar bomboş cok ürkütücü bir durum Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
AminGünaydın arkadaşlar moralimizi yüksek tutmaktan başka caremiz yok ama Bi yerde o da tıkanıyor
Dün torun bana kızıp duruyor azcık da olsa beni parka neden götürüyorsun markete neden götürüyorsun 5 yaşındaki cocuk anlatsamda ne kadar anlayabiliyor. Neyse dün hadi market dedi sakız dedi resmen koşturarak gittik zaten sokak market bomboş raflar bomboş cok ürkütücü bir durum Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Günaydın arkadaşlar moralimizi yüksek tutmaktan başka caremiz yok ama Bi yerde o da tıkanıyor
Günaydın. Bizde de durum faklı değil. Kızım 5 yaşında. Anlatıyorum ama acayip bir hayal güçleri var. Diğer taraftan kronik geniz akıntısı var. Burnu tıkanıyor. Psikopata bağladı dün öğleden sonra. Abim abim diye ağladı. Abi evden uzak olup da dışarıda bir mikrobun dolaştığını düşündükçe üzüntüden kahroldu yavrum. Gece halâ abi diye ağlıyordu.Günaydın arkadaşlar moralimizi yüksek tutmaktan başka caremiz yok ama Bi yerde o da tıkanıyor
Kızım 2,5 yaşında. Dediğin gibi koltukların tepelerine, kapılara tırmanıyor artık. Her gün arabayla geziyorum ama binadan çıkana kadar insan bir sürü yere dokunuyor, havasız asansöre biniyor. Her şeyden korkmaya başladıkAynen oğlum 6 yaşında castliyir evde düz duvara çıkacak yakında diğeri 1 yaşında napacagimizi şaşırdık.haftasonu arabayla gezdirip getirilen
Dünkü menüm
Yok canim mecbur değil...Kızlar az önce kazenden bildirim gelmiş, korona hakkında post açılmış, yorum yapmam isteniyor, mecburmuyum, siz yorum yaptınızmı?
Ümidini kaybetmiyor, moralini bozmuyorsun.Yarın programa başlayalı 1 hafta bitmiş olacak. 2 gündür hiç hareketlilik yok kiloda. Hedefime ulaşamıycam kızlar. Ödem demiştim ya o gitti sanırım. Programdan şaşmadım aşırı yemedim tuz kullanmadım. Oysa bana bile sürpriz olur 78 i görürüm demiştim
Başladın ya bırakma, elbet yolun sonu görünür.Ayy yarın tartı günü. 7 martta 99.9 idi bugün 97.4ama daha çoook yolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?