Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | + | +184 | +192 | +90 | +90 | ||
| m | m | m | m | m | ||
| +75 | +300 | + | +240 | +300 | ||
| + | +90 | +180 | + | + | + | |
@yst38 | +120 | +60 | +60 | + | + | + | |
| +40 | +64 | + | +160 | - | +.60 | |
R reklam | + | + | + | + | + | ||
N nairobi | +40 | + | +52 | + | + | + | |
@Canevim | +120 | + | - | m | m | m | |
| m | +180 | + | - | - | ||
| + | + | - | + | - | ||
| +208 | +466 | +34 | +272 | + | ||
@Baby Cat | + | - | + | - | - | ||
F Fitimfitsinfit | +80 | + | + | +100 | +56 | + | |
G Gonulbagi | + | + | + | +90 | +180 | ||
| +51 | + | + | + | + | + | |
| + | +180 | + | +120 | + | +190 | |
| +180 | +120 | |||||
C cnncnsu | + | - | |||||
@nisadeniz | +270 | + | +180 | ||||
@MorVampirella | +120 |
Allah huzur versin canım.Ne güzel darısı başımıza, ben konuşmaktan Yoruldum konuşunca aha bak yine başladı oluyor, konuşmjyorum da , çpcukla ilgili şeyler olunca konuşuyoruz, o kadar, şöyle bir cilve yapsam adım aklın hep oralarda oluyor, yapacak bir şey yok ☺☺ zamanla düzelir inşallah bizimki de , iki arkadaş olarak acayip iyiyiz ama eş olarak sıfırız
Canım ben dünku menüyü paylaşmıştım. Bugünkü menüyü birazdan paylaşacağım.
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl + +184 +192 +90 +90 sara_28 m m m m m gezegenfeza +75 +300 + +240 +300 Antepia27 + +90 +180 + + + @yst38 +120 +60 +60 + + + lydznp +40 +64 + +160 - +.60 R reklam + + + + + N nairobi +40 + +52 + + + @Canevim +120 + - m m m nilsub m +180 + - - Eddaak + + - + - jtaime020626 +208 +466 +34 +272 + @Baby Cat + - + - - F Fitimfitsinfit +80 + + +100 +56 + G Gonulbagi + + + +90 +180 YaKaMoZz-z +51 + + + + + 60kiloyum + +180 + +120 + +190 Pembe Lotus +180 +120 C cnncnsu + - @nisadeniz +270 + +180 @MorVampirella +120
Canim ne olursa olsun iyi düşünmeye çalişalim yoksa toplum olarak piskolojimiz çok etkilenecek...almanyadada durum farksiz...insanlar nasil panik içinde anlatsmam..sokaklar bomboş...Allah sonumuzu hayir etsin..İyi akşamlar kızlar .
Menü
Sabah
Soğanlı omlet 2 yumurtadan
Domates
Peynir
Akşam
Tavuk sote
Salata
su 2 litre
Yine maalesef spor yok .
spor yapmazsam oturduğum yerde az yesem bile kilo alacağımdan eminim .
ne olacak böyle kızlar .
moralimde sıfır oldu birden . Avusturalya’da 1 genç çocuk ölmüş 28 yaşında .
yani artık gençleride öldürüyor bu illet virüs .
ve en çok korktuğun şeyde cenazeleri yakıyorlar Türkiye’ye gitme ihtimali hiç yok
Teşekkür ederim, galiba tavuklu olandan yemiştimMide açlığı değil sıkıntıdan yersin ya öyle bişey
Canım yarma ve kuşbaşı eti düdüklüye koydum su çektim üstüne çıkacak kadar 1 saat haşladım. Açınca tuz attım karıştırdım blender dan çektim. Servis tabağına alıp üstüne zevkine göre yağ. İstediğin baharatlar
Ben cenazeler refakatçısız gidiyor diye duydumİyi akşamlar kızlar .
Menü
Sabah
Domates
Peynir
Akşam
Tavuk sote
Salata
su 2 litre
Yine maalesef spor yok .
ne olacak böyle kızlar .
ve en çok korktuğun şeyde cenazeleri yakıyorlar Türkiye’ye gitme ihtimali hiç yok
valla iyi düşünmeye çalışıyorum gerçekten . Eşim inşaat ta çalıştıgı için yarın gidecek işe .Canim ne olursa olsun iyi düşünmeye çalişalim yoksa toplum olarak piskolojimiz çok etkilenecek...almanyadada durum farksiz...insanlar nasil panik içinde anlatsmam..sokaklar bomboş...Allah sonumuzu hayir etsin..
Sabah yürüyüşe gittim, 2 dükkan kapanmış, çarşı zaten kapalı, sokağa çıkma yasağı geldi gelecekCanim ne olursa olsun iyi düşünmeye çalişalim yoksa toplum olarak piskolojimiz çok etkilenecek...almanyadada durum farksiz...insanlar nasil panik içinde anlatsmam..sokaklar bomboş...Allah sonumuzu hayir etsin..
Yok canım yok . Burdada bir Türk öldü cenazesi burda oldu . Virüslü diye gödermedilerBen cenazeler refakatçısız gidiyor diye duydum
Gömdülermi? Yaktılarmı?Yok canım yok . Burdada bir Türk öldü cenazesi burda oldu . Virüslü diye gödermediler
Bende aynı haldeyim ya evde olmuyor zor oluyor elin sürekli bsii arıyor hareket sifirİyi akşamlar kızlar .
Menü
Sabah
Domates
Peynir
Akşam
Tavuk sote
Salata
su 2 litre
Yine maalesef spor yok .
ne olacak böyle kızlar .
Mide açlığı değil sıkıntıdan yersin ya öyle bişey
Canım yarma ve kuşbaşı eti düdüklüye koydum su çektim üstüne çıkacak kadar 1 saat haşladım. Açınca tuz attım karıştırdım blender dan çektim. Servis tabağına alıp üstüne zevkine göre yağ. İstediğin baharatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?