- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Bizde de aynı P perih demek herkes öyle, ama benimki birkaç aydır evde bir de beni düşünün, sezon bitince yarım maaşla devam ediyor, ne gğzel bu ay başlayacaktı, bir de benimki ne güzel söz söyler ne sarılır,ne ilgi bilmemne malum ben yaşlandım deyip çıkıyor işin içinden ,ben böyleyim diyor çıkıyor her sene kış sezonunda böyleyiz bezdum ya ama olsun alıştımfransadayız biz canım
ayy aynı ben sinirler tavan yapıyor ara sıra
ay hepsi mi aynı bu kocaların Birşey söylüyorsun hemen bir sinirnasıl geçecek bu 15-20 gün yaa
Ayy abla Allah iyiliğini versinBenimki koca değil resmen kaynana . .kayinvalidem çok sesiz sakin kendi halinde biri onun yerini benim erkek versyonu kaynanam dolduruyor..
Valla insan ne yaparsa kendine yapıyor insan kendini düşünmezse başka hiç kimse düşünmüyor maalesef.Bizde de aynı P perih demek herkes öyle, ama benimki birkaç aydır evde bir de beni düşünün, sezon bitince yarım maaşla devam ediyor, ne gğzel bu ay başlayacaktı, bir de benimki ne güzel söz söyler ne sarılır,ne ilgi bilmemne malum ben yaşlandım deyip çıkıyor işin içinden ,ben böyleyim diyor çıkıyor her sene kış sezonunda böyleyiz bezdum ya ama olsun alıştım
Normalde ben ı kadar güler yüzlüyümdür ki uyurken bile gülümserdim :) hatta var ya iş görüşmelerinde anlaşamadığımızda ama çok güzel gülümsüyorsun anlaşsak mı ne diyen işverenler oldu abkın yeminle abartmıyorum
Ama şu son iki üç senedir aynanın karşısından geçerken hep dikkat ediyorum suratım asık, gülümsüyorum o kadar yapmacık ki kendime bile yabancılaştım ya sahte gülümseme içimden gelmiyor ,çok üzücü beni bu hale getirenler utansın ne diyim
Benim durumda ayni..neyapilm beyaz atli prensi beklerken kara atli kaynana kilikli kocalarimiz oldu...Bizde de aynı P perih demek herkes öyle, ama benimki birkaç aydır evde bir de beni düşünün, sezon bitince yarım maaşla devam ediyor, ne gğzel bu ay başlayacaktı, bir de benimki ne güzel söz söyler ne sarılır,ne ilgi bilmemne malum ben yaşlandım deyip çıkıyor işin içinden ,ben böyleyim diyor çıkıyor her sene kış sezonunda böyleyiz bezdum ya ama olsun alıştım
Normalde ben ı kadar güler yüzlüyümdür ki uyurken bile gülümserdim :) hatta var ya iş görüşmelerinde anlaşamadığımızda ama çok güzel gülümsüyorsun anlaşsak mı ne diyen işverenler oldu abkın yeminle abartmıyorum
Ama şu son iki üç senedir aynanın karşısından geçerken hep dikkat ediyorum suratım asık, gülümsüyorum o kadar yapmacık ki kendime bile yabancılaştım ya sahte gülümseme içimden gelmiyor ,çok üzücü beni bu hale getirenler utansın ne diyim
Ayyy sormaBenim durumda ayni..neyapilm beyaz atli prensi beklerken kara atli kaynana kilikli kocalarimiz oldu...
Napalim idare edcez artik
Aynen sağlık olsun Rabbim evlatlarımıza esenlik versin boşverin kocayı. Yazdım her şeyi sildim☺ yazınca içim rahatladı kızlar deşarj oldum :) var olun varlığınız bile yettiValla insan ne yaparsa kendine yapıyor insan kendini düşünmezse başka hiç kimse düşünmüyor maalesef.
en iyisi kafaya takmamak diyecem ama nerdeeeeee!!
valla istesende istemesende takıyorsun .neyse sağlık olusunda. Herşey gelip geçici İnan
Ay çok şükür benim tam tersi. 10 günde 3,1 vermişim
Pariste sokaga çıkma yasağı getirilmiş dogrumufransadayız biz canım
ayy aynı ben sinirler tavan yapıyor ara sıra
ay hepsi mi aynı bu kocaların Birşey söylüyorsun hemen bir sinirnasıl geçecek bu 15-20 gün yaa
AcliktanmiBugün midemde bi kara delik var sanki
Bugün akşam olsaydı
Aç değilim ama yemek istiyorum. Sakız da yasak.Acliktanmi
Su iç canım kahvede keser belki yemek isteğiniAç değilim ama yemek istiyorum. Sakız da yasak.
Sakız bence daha çok aciktiriyor ya.. Bende salatalik yiyiyorumAç değilim ama yemek istiyorum. Sakız da yasak.
Fransa’nın her bölgesinde canı. Sadece Paris degil .. yakında karantinaya almazlarsa ülkeyi iyidir valla . Şimdi en azından bir kaç kişi işe gidip gelebilir ama sonrası için durum vahim .Pariste sokaga çıkma yasağı getirilmiş dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?