Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

fransadayız biz canım
ayy aynı ben sinirler tavan yapıyor ara sıra
ay hepsi mi aynı bu kocaların Birşey söylüyorsun hemen bir sinir nasıl geçecek bu 15-20 gün yaa
Bizde de aynı P perih demek herkes öyle, ama benimki birkaç aydır evde bir de beni düşünün, sezon bitince yarım maaşla devam ediyor, ne gğzel bu ay başlayacaktı, bir de benimki ne güzel söz söyler ne sarılır,ne ilgi bilmemne malum ben yaşlandım deyip çıkıyor işin içinden ,ben böyleyim diyor çıkıyor her sene kış sezonunda böyleyiz bezdum ya ama olsun alıştım
Normalde ben ı kadar güler yüzlüyümdür ki uyurken bile gülümserdim :) hatta var ya iş görüşmelerinde anlaşamadığımızda ama çok güzel gülümsüyorsun anlaşsak mı ne diyen işverenler oldu abkın yeminle abartmıyorum
Ama şu son iki üç senedir aynanın karşısından geçerken hep dikkat ediyorum suratım asık, gülümsüyorum o kadar yapmacık ki kendime bile yabancılaştım ya sahte gülümseme içimden gelmiyor ,çok üzücü beni bu hale getirenler utansın ne diyim​

Benimki koca değil resmen kaynana . .kayinvalidem çok sesiz sakin kendi halinde biri onun yerini benim erkek versyonu kaynanam dolduruyor..
Ayy abla Allah iyiliğini versin en azından dikkat ede bilsek bu süreçte güzel olacak .
valla verdiğim kiloları tekrar almak istemiyorum .
bu virüs olmasaydı eliptik bisiklet alacaktım .
çünkü koşu bandının haftalık hakkı 4 saati geçmeyecek.
bende her gün yapıyordum 7 saat yapıyordu
Makine arza vermeye başladı teknik servisi aramam lazım

Valla insan ne yaparsa kendine yapıyor insan kendini düşünmezse başka hiç kimse düşünmüyor maalesef.
en iyisi kafaya takmamak diyecem ama nerdeeeeee!!
valla istesende istemesende takıyorsun .neyse sağlık olusunda. Herşey gelip geçici İnan

Benim durumda ayni..neyapilm beyaz atli prensi beklerken kara atli kaynana kilikli kocalarimiz oldu...
Napalim idare edcez artik

Benim durumda ayni..neyapilm beyaz atli prensi beklerken kara atli kaynana kilikli kocalarimiz oldu...
Napalim idare edcez artik
Ayyy sormahaftaya başlar bizimki hep elinde telefon ergenler gibi der
Onu yemem bunu yememler havada uçuşur her öğün farklı yemek ıster evde curcuna başlar sonra

Aynen sağlık olsun Rabbim evlatlarımıza esenlik versin boşverin kocayı. Yazdım her şeyi sildim☺ yazınca içim rahatladı kızlar deşarj oldum :) var olun varlığınız bile yetti

Son düzenleme:
fransadayız biz canım
ayy aynı ben sinirler tavan yapıyor ara sıra
ay hepsi mi aynı bu kocaların Birşey söylüyorsun hemen bir sinir nasıl geçecek bu 15-20 gün yaa
Pariste sokaga çıkma yasağı getirilmiş dogrumu

Pariste sokaga çıkma yasağı getirilmiş dogrumu
Fransa’nın her bölgesinde canı. Sadece Paris degil .. yakında karantinaya almazlarsa ülkeyi iyidir valla . Şimdi en azından bir kaç kişi işe gidip gelebilir ama sonrası için durum vahim .
bir belge var dışarıya çıkmak için o üzerinde olmadan çöp bile atamasın

selam kızlarrr bugün sabahtan biraz dışarı çıktım. birkaç alınacak vardı. bahaneyle azcık yürümüş oldum. gelince de yemeğimi yedim. duşmuş falan derken de vakit geçti. şimdi yeşilçay içiyorum. üşenmezsem azcık da leslie yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…