Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sadece sabır ve istikrarı bozmadan rehavete kapılmadan devam edildiği sürece göreceğinizden hiç şüphem yok
İnşallah Keşke yaza kadar zayıflayabilsem ama altmışlara düşemem sanmıyorum. Bir de regl olacağım zaman psikolojim çok bozuluyor, diyet de gidiyor

İnşallah Keşke yaza kadar zayıflayabilsem ama altmışlara düşemem sanmıyorum. Bir de regl olacağım zaman psikolojim çok bozuluyor, diyet de gidiyor
Neden 60 lara düşemeyeceğinizi düşünüyorsunuz? Aslında bu yanlış, düşünce gücüyle bile engellersiniz. Bende eskiden hiç 50 li kiloları görmemiştim hep 64-65 en zayıf hallerimdi imkansız geliyordu bana birgün neden olmasın deyip 5 sene önce 71 ile başlayıp 57 kiloya düşmüştüm sizde yapabilirsiniz asla imkansız değil

Regl dönemi bende aynı psikolojide oluyorum ama bu düşünceme asla yenilmiyorum zor olmuyor mu oluyor tabiki de ama o an dişimi sıkınca atlatıyorum bi şekilde
Emeğimize yazık olmasın hız kesmeden devam

Benim adetin 2 günü
Bugün çay içtim su içtim 1 fincan kahve içtim. Bide sade maden suyu içersem tamam
Acıkmadım

Yaza çok az kaldı. Altmışları görmem için 26 kilo vermem lazım

Menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Peynir zeytin yesillik

Ara
Gunkurusu 3 tane
Cay

Aksam
Sebzeli bulgur pilavi 3 kasik
3 kasik kuru fasulye
Ayran
Su 2 litre
Spor 30 dk yuruyus

sucuklu yumurtaya ekmek batırıp yemek istiyorum bu seviyelere başlayalı ekmek yok ben de afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…