Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar niyet edildimi ben yine dinleyemedim..zaten apar topar oldu ben bu orucu tutamicam.. belki haftaya..zaten evin stresside yoğun şu an
Yok niyet edilmedi
Yarın kandil orucu tutmak isteyen tutacak
Salı günü ahmet bey açlık orucuyla kandil orucunu birleştirecek diye anladım
Yani yarın normal oruç, akşam iftar yemeği, salı açlık orucu, çarşamba oruç 4. Seviyedeki gibi fakat limon suyuyla bitirilecek, öğlen salata, akşam tuzsuz sebze yemeği, perşembe 1. Seviye devam

Bende bu şekil yapacağım

O

Afiyet olsun kizlar bende hindi -tavuk füme çok severim arasinada krem peynir sürerek yerdim..çoktandir yemiyorum biradahaki alişverişe gittiğimde özendim size şimdi..
Ben aslında tavuk jambonu çok severim ama hiç muhafaza edilmiyor. Aç bitir pakette hindi füme alıyorum artık

Şimdi facebook taki düzenlemeyazısını okudum.
Kandil çarşambaya geldiği için bu hafta açlık orucu yapılmıyor, haftaya pazartesi başlanacak, 1. Seviyede 2 defa açlık orucu yapılmış olacak.
Dileyen kandil dolayısıyla 3 gün peşpeşe normal oruç tutabilir dedi.
Ben ne yapacağıma henüz karar vermedim

Evet sonunda patlama yaşandı . Evden çıkıp annemin evine geldim .
Ayy ben bu mesajı şimdi gördüm. Nasılsın canım? Çocuklar ne yapıyor? Ben bir çocuğu giydirip arabaya bindirene kadar ter su içinde kalıyorum. Nasıl götürdün üç çocuğu valla helal olsun

Ne güzel. Günde 50 gramdan fazla tüketilirse kolon kanserine sebep olduğu kanıtlandı zaten. Ben de kırk yılda bir alırım ama her gün olsa yerim seviyorum
Salam bi yerde denk gelirse yerim ama eve almıyorum. Aç bitir de dukan diyetinden sonra almadım. Tek aşkım sucuk. Ona da apa engel koydu

Hayırlı sabahlar kızlar sağlıklı huzurlu mutlu bir gün diliyorum hepimize
Kilo bildirimi moni Gulhan1
Cuma 61.6
Pazartesi 61.4
Fark -200 g
Bir dönem 63 te direnmişti kilom bu kez de 61 de direnişe geçti kısa zamanda kırılacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…