- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok niyet edilmediKizlar niyet edildimi ben yine dinleyemedim..zaten apar topar oldu ben bu orucu tutamicam.. belki haftaya..zaten evin stresside yoğun şu an
Ben aslında tavuk jambonu çok severim ama hiç muhafaza edilmiyor. Aç bitir pakette hindi füme alıyorum artıkO
Afiyet olsun kizlar bende hindi -tavuk füme çok severim arasinada krem peynir sürerek yerdim..çoktandir yemiyorum biradahaki alişverişe gittiğimde özendim size şimdi..
Salam türlerinin hiçbirinin tadını bilmiyorum, hiçte merak etmiyorumBen aslında tavuk jambonu çok severim ama hiç muhafaza edilmiyor. Aç bitir pakette hindi füme alıyorum artık
Ayy ben bu mesajı şimdi gördüm. Nasılsın canım? Çocuklar ne yapıyor? Ben bir çocuğu giydirip arabaya bindirene kadar ter su içinde kalıyorum. Nasıl götürdün üç çocuğu valla helal olsunEvet sonunda patlama yaşandı . Evden çıkıp annemin evine geldim .
Ne güzel. Günde 50 gramdan fazla tüketilirse kolon kanserine sebep olduğu kanıtlandı zaten. Ben de kırk yılda bir alırım ama her gün olsa yerim seviyorumSalam türlerinin hiçbirinin tadını bilmiyorum, hiçte merak etmiyorum
Salam bi yerde denk gelirse yerim ama eve almıyorum. Aç bitir de dukan diyetinden sonra almadım. Tek aşkım sucuk. Ona da apa engel koyduNe güzel. Günde 50 gramdan fazla tüketilirse kolon kanserine sebep olduğu kanıtlandı zaten. Ben de kırk yılda bir alırım ama her gün olsa yerim seviyorum
Ahh sucukSalam bi yerde denk gelirse yerim ama eve almıyorum. Aç bitir de dukan diyetinden sonra almadım. Tek aşkım sucuk. Ona da apa engel koydu
Fümedede katki maddeleri varsa bize yasak ama..unutum onuSalam türlerinin hiçbirinin tadını bilmiyorum, hiçte merak etmiyorum
Sucuktanda tiksindim, sosis severdim, ondanda hoşlanmıyorum artık, kıyma yiyemiyorum.Salam bi yerde denk gelirse yerim ama eve almıyorum. Aç bitir de dukan diyetinden sonra almadım. Tek aşkım sucuk. Ona da apa engel koydu
3 gün arka arkaya tutmak tavsiye edilen ve makbul olan diye biliyorum.Kızlar oruç tuttuğumuz da 3 gün ardı ardına tutmamız gerekiyormuş dogrumu
O
Afiyet olsun kizlar bende hindi -tavuk füme çok severim arasinada krem peynir sürerek yerdim..çoktandir yemiyorum biradahaki alişverişe gittiğimde özendim size şimdi..
Tamam bende öyle yapayım madem3 gün arka arkaya tutmak tavsiye edilen ve makbul olan diye biliyorum.
Ben galiba 3 gün tutacağım
Allah kabul etsinTamam bende öyle yapayım mademsahura kalktım. SIMDI
Benim varHanımlar migreni olan varmi birsey sorucam da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?