Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar bombastik bir tarifim var. az önce atom hazırladım fındıklı tahin yapmıştım ya. bazısı cevizli yapmıştı hani.
provasını akşam yemeğinden sonra yaptım. fındıklı tahinden 1 yk falan kalmıştı. tahini boldu. ben de üzerine badem, ceviz ekledim karıştırıp yedim 1 tk. muhteşem oldu
az önce gidip mutfağa cam kabın içine çiğ badem, fındık, ceviz, az da kaju ekledim ve üzerine sos gibi bozkır tahini gezdirdim. belki sabah doğal kakao da koyarım off offfff

Selam kizlar...bugün uğrayamadim mutvakta işim bitmiyor..çocuklar pasta istedi onu yaptim..onlara ayri bana ayri yemek .spor namaz ev işleri vs derken akşam oluyor..zaman nasil geçiyor anlamiyorum bile...can sıkıntisina bile firsat yok

Kızlar nasilsiniz
Ben bugün bildirimi unuttum gene ya şu pazartesiler e alışamadım. Ama tartildim. Zaten hergun fix tarliyorum. Malum kontrol altında tutmak gerek.
Cuma 79.8
Pazartesi 79.5

ben de bir an önce 7 li rakamları görmek istiyorum

Allah kolaylık versin.

Gel canım iftarlık koyayım sana
Oy haticem, bugün hiç zaman geçmedi.
Sabahtan beri hafif başım ağrıyordu, saat 4 e doğru şiddetlenmeye başladı.
Yattım, kalktım vakit geçmek bilmedi.
Iftar saati zorla gözümü açıp birkaç lokma yedim, ilaç içtim, yattım.
Daha yeni gözümü açtım.
Biraz su içmem lazım.
Yarın tutarmıyım bilmiyorum.

Aman dikkatli ye, harika lezzet

Bugün aşırı ödemim vardı, biraz geç tartılırım dedim, malesef kafayı kaldırıp tartılamadım.
Migreni olan hanımlar, Allah yardımcınız olsun, belim ağrısa, dizlerim ağrısa başım ağrımasa.
Ne kötü yahu.

Geçmiş olsun canım
Bende bugün baş ağrısı ile uyandım hala ağrıyor. Çocuklar yattı kendime zaman ayırayım dedim baktım kafam almıyor hiçbirşeyi. Yatıyorum

Geçmiş olsumn

Ya var ya adamın evde olup konuşmamasından çok hiçbir.şeyin ucundan tutmaması insanı deli ediyor
Bu ay 6 ay oluyor evde
Ne bir şeyin ucundan tutar ne bir şey
Normalde benim evim düzgündür hep, öyle titiz falan değilim ama genelde bir odaya gireriz oğlumla orda oynarız, yatınca da düzeltirin zaten bulaşıkları dakikasına kaldırırım
..
Ama bugün ne bulaşığı ne bardakları
Ne dağılan oyuncakları topladım
Kuşun evinden kuş yemini almak istedi çok uzun zamandır izin vermiyordum o da sormuyordu
Annecim biyazcık kuş yemi alabilimiyim dedi
Al oğlum dedim döktü dağıttı, sonra oyuncak oynuyorduk ikisi falan yere düştü
Düşsün kuzum toplarız dedim normalde kalkar hemen toplardım dokunmadım
...
Neyse az önce çorbasını içirip yatırdım kuzuyu, bütün vular olurken beyefendi içerde pop mıdır ne sa ondan oynuyor. Oğlumu yatırdım bi baktım yatmış.
Eee bir şeyi de kaldır yani ne var
Benim sınavım var bir hafta sonra sen kaldır da ben de oğlan uyumuşken derse girişeyim daha.
Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…