Senin teşhis nasıl konuldu bana apranax yollayıp geçtiler. Şikayetlerini anlattım sende migren vardir dediler ağrı kesici verip yolladılar. O bana yetersiz geliyorBenim var
Bende öyle yapıyorum normal de ama inanılmaz aç hissettim kendimi 2 yumurta kırdım yedimAllah kabul etsin
Ben sadece su içtim
12 sene oldu bana teşhis konulalıSenin teşhis nasıl konuldu bana apranax yollayıp geçtiler. Şikayetlerini anlattım sende migren vardir dediler ağrı kesici verip yolladılar. O bana yetersiz geliyor
Geçmiş olsun kızlar bende yıllar önce migren dediler 3 gün sürüyordu ses ışık hiç kaldıramıyor dum. Avamigren diye Bi ilaç vermişlerdi öyle kriz gibi tuttugunda iyi geliyordu ama sonra yetmemeye başladı megerse ben tansiyon hastasıymışım yıllardır tansiyon ilacına başlayalı baş agrısı nedir bilmiyorum size tavsiyem tansiyonunu zu takibe alın oda yapıyor12 sene oldu bana teşhis konulalı
Aynen şikayetler üzerine migren tanısı kondu
O zamanlar bi ilaç yanında hafif etkili antidepresan verdi ama bunun bir tedavisi yok şimdilik hafifletmeye yönelik tedavi bu dendi
Senelerdir çekiyorum
Olur inşallah ben inanıyorum61 olsamda tek dairensem
Teşekkür ederim size de geçmiş olsunGeçmiş olsun kızlar bende yıllar önce migren dediler 3 gün sürüyordu ses ışık hiç kaldıramıyor dum. Avamigren diye Bi ilaç vermişlerdi öyle kriz gibi tuttugunda iyi geliyordu ama sonra yetmemeye başladı megerse ben tansiyon hastasıymışım yıllardır tansiyon ilacına başlayalı baş agrısı nedir bilmiyorum size tavsiyem tansiyonunu zu takibe alın oda yapıyor
Ahh hele benn
Uzmana gidince onlar söylüyor biliyor musun. Şu kiloda takılabiliriz diye. Dört yıl okumuş, biliyor vallaOlur inşallah ben inanıyorum
keşke görsem diye hevesle beklediğim kiloların biryerde takılıyor olması sinir bozucu oluyor yine de
Takılı yorum canım haklının. Ocağa su koyup başını beklersin ve o su bi türlü kaynamaz ya. Aslında kaynayacağını bilirsin ama o süre hiç geçmez. Öyle birşey işte. Elbet 61 inde bi gün suyu kaynarOlur inşallah ben inanıyorum
keşke görsem diye hevesle beklediğim kiloların biryerde takılıyor olması sinir bozucu oluyor yine de
Aaaa okdar ilacı boşa içtin. Benim ne hamileligimde ne normalde asla olmaz canm ölçüp bakmıştıGeçmiş olsun kızlar bende yıllar önce migren dediler 3 gün sürüyordu ses ışık hiç kaldıramıyor dum. Avamigren diye Bi ilaç vermişlerdi öyle kriz gibi tuttugunda iyi geliyordu ama sonra yetmemeye başladı megerse ben tansiyon hastasıymışım yıllardır tansiyon ilacına başlayalı baş agrısı nedir bilmiyorum size tavsiyem tansiyonunu zu takibe alın oda yapıyor
Aynen canım boşa ilaç içtim Allah herkese şifa versin cok zor benim içtigim zamanlar dediğim avamigren ilaç cok etkiliydiAaaa okdar ilacı boşa içtin. Benim ne hamileligimde ne normalde asla olmaz canm ölçüp bakmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?