Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Senin teşhis nasıl konuldu bana apranax yollayıp geçtiler. Şikayetlerini anlattım sende migren vardir dediler ağrı kesici verip yolladılar. O bana yetersiz geliyor
12 sene oldu bana teşhis konulalı
Aynen şikayetler üzerine migren tanısı kondu
O zamanlar bi ilaç yanında hafif etkili antidepresan verdi ama bunun bir tedavisi yok şimdilik hafifletmeye yönelik tedavi bu dendi
Senelerdir çekiyorum

Geçmiş olsun kızlar bende yıllar önce migren dediler 3 gün sürüyordu ses ışık hiç kaldıramıyor dum. Avamigren diye Bi ilaç vermişlerdi öyle kriz gibi tuttugunda iyi geliyordu ama sonra yetmemeye başladı megerse ben tansiyon hastasıymışım yıllardır tansiyon ilacına başlayalı baş agrısı nedir bilmiyorum size tavsiyem tansiyonunu zu takibe alın oda yapıyor

Günaydın arkadaşlar
Bugun artıdayım ama dün su içmedim birazda abarttım farkındayım
Cuma 63
Bugün 64
İyi bir ders oldu bu artı bana

61 olsamda tek dairensem

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun

Olur inşallah ben inanıyorum
keşke görsem diye hevesle beklediğim kiloların biryerde takılıyor olması sinir bozucu oluyor yine de
Takılı yorum canım haklının. Ocağa su koyup başını beklersin ve o su bi türlü kaynamaz ya. Aslında kaynayacağını bilirsin ama o süre hiç geçmez. Öyle birşey işte. Elbet 61 inde bi gün suyu kaynar

Aaaa okdar ilacı boşa içtin. Benim ne hamileligimde ne normalde asla olmaz canm ölçüp bakmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…