Sağol canimAllah kolaylık versin.
Alışmış canım, birde işine gelmiyor.Ya var ya adamın evde olup konuşmamasından çok hiçbir.şeyin ucundan tutmaması insanı deli ediyor
Bu ay 6 ay oluyor evde
Ne bir şeyin ucundan tutar ne bir şey
Normalde benim evim düzgündür hep, öyle titiz falan değilim ama genelde bir odaya gireriz oğlumla orda oynarız, yatınca da düzeltirin zaten bulaşıkları dakikasına kaldırırım
..
Ama bugün ne bulaşığı ne bardakları
Ne dağılan oyuncakları topladım
Kuşun evinden kuş yemini almak istedi çok uzun zamandır izin vermiyordum o da sormuyordu
Annecim biyazcık kuş yemi alabilimiyim dedi
Al oğlum dedim döktü dağıttı, sonra oyuncak oynuyorduk ikisi falan yere düştü
Düşsün kuzum toplarız dedim normalde kalkar hemen toplardım dokunmadım
...
Neyse az önce çorbasını içirip yatırdım kuzuyu, bütün vular olurken beyefendi içerde pop mıdır nesa ondan oynuyor. Oğlumu yatırdım bi baktım yatmış.
Eee bir şeyi de kaldır yani ne var
Benim sınavım var bir hafta sonra sen kaldır da ben de oğlan uyumuşken derse girişeyim daha.
Yok
Kolay gelsin perihan, bugün nasılsınSağol canim
Geçmiş olsun canım
Bende bugün baş ağrısı ile uyandım hala ağrıyor. Çocuklar yattı kendime zaman ayırayım dedim baktım kafam almıyor hiçbirşeyi. Yatıyorum
geçmiş olsun kızlarrrAllah şifa versin, valla ne telefon ne televizyon hiçbirşeye bakamadım
Geçti canım çok şükürgeçmiş olsun kızlarrr
Iyiyim canim..yorucu geçiyor günler ama bunada şükür..sağliğimiz yerinde olsunda..sanada geçmiş olsun uzun zsman oruç tutmayinca ilk günler zor oluyor..ramazanda yaklaşiyor Allah hrpimize kolaylik versin..ben sporu nasil yapcam onu düşünüyorum ramazandaKolay gelsin perihan, bugün nasılsın
moni , bugün seni rüyamda gördüm, bir düğündü galiba, takımdan birkaç kızla bir masada oturuyordunuz.
Ben yanınıza geliyorum, beni kızlara tanışıyorsun ama sen benim sevindiğim kadar sevinmiyordun
Sen kaç kilosun canm 9lardamisinben de bir an önce 7 li rakamları görmek istiyorum
Adiyet olsun olsada yesekKızlar ben üç tane lahana sarma yedimsadece yeni pişince sarma yiyebiliyorum ve şimdi pişti
Cok gecmis olsun o Nalet şeyi bende bilirim. Hemde imsak tan 5 dakka sonra Allahım bir ağrı başladı ne yapıcam ben dedim ölürüm bu ağrı ilerlerse diye. Benim Bi yastigim var enseyi bastırıyor. Biliomusun onu. Visko yastık ense kısmı yüksek çok güzel. Ona bastırarak kafamı uyuya kalmışım. Ödüm koptu siddetlencek diye ilaçta icemicem malumOy haticem, bugün hiç zaman geçmedi.
Sabahtan beri hafif başım ağrıyordu, saat 4 e doğru şiddetlenmeye başladı.
Yattım, kalktım vakit geçmek bilmedi.
Iftar saati zorla gözümü açıp birkaç lokma yedim, ilaç içtim, yattım.
Daha yeni gözümü açtım.
Biraz su içmem lazım.
Yarın tutarmıyım bilmiyorum.
Geçmiş olsun canim yaGeçmiş olsun canım
Bende bugün baş ağrısı ile uyandım hala ağrıyor. Çocuklar yattı kendime zaman ayırayım dedim baktım kafam almıyor hiçbirşeyi. Yatıyorum
Aynen öle canm başin o an felç ge ciriyor resmen hele. İlacını içmessen hayattan kopuyosun migren böle bisi evet. Okdar ağriyor ki o an kafamı duvara vurayimda beynim yerinden çıksın istiyorumBugün aşırı ödemim vardı, biraz geç tartılırım dedim, malesef kafayı kaldırıp tartılamadım.
Migreni olan hanımlar, Allah yardımcınız olsun, belim ağrısa, dizlerim ağrısa başım ağrımasa.
Ne kötü yahu.
Güncel kilonu şimdi gördüm yukarıda sende güzel vermişsin Bi ara 80de takıldım bende ayyy ne sinir bozucu. Ama 7leri görünce inanılmaz motive olucanben de bir an önce 7 li rakamları görmek istiyorum
Ben saçma bir doktora denk geldim 23 martta başka bir nöroloji ye aldım sıra. Malum korona dan iptal. Edildi. O hastaneyi komple. Karantina hastanesine çevirdiler. Anlicagin yaza kaldı canm. Rabbım sanada şifa versin tansiyon tehlikeli birseyAynen canım boşa ilaç içtim Allah herkese şifa versin cok zor benim içtigim zamanlar dediğim avamigren ilaç cok etkiliydi
Ya benimde çok hoşuma gitti oruç. Güzel gidiyor. bende devam ederim diye düşünüyorum. Sen ne karar versinEvet
36 saatlik deyil, normal oruç, 3 gün tutacağım, belki uzatırım, aşırı ödemim var
Allah büyüktür, ben uzun yürüyüşler yapardım, fazla işim olmuyor. Bakalım bu sene nasıl olacakIyiyim canim..yorucu geçiyor günler ama bunada şükür..sağliğimiz yerinde olsunda..sanada geçmiş olsun uzun zsman oruç tutmayinca ilk günler zor oluyor..ramazanda yaklaşiyor Allah hrpimize kolaylik versin..ben sporu nasil yapcam onu düşünüyorum ramazanda
Pek açmam aslında ama gece uyur uyanır rüya görürüm. Rahmetli kaynanamı çok görüyorum hayrolsunuyurken üstün açık mı kalmıştı
Biraz geç olmuş ya neyseKızlar ben üç tane lahana sarma yedimsadece yeni pişince sarma yiyebiliyorum ve şimdi pişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?