Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Alışmış canım, birde işine gelmiyor.
Benim oğlanlar yemek yedikleri tabağı ya tezgaha yada lavabo içine koyar, eşim masada bırakıp kalkar. Bikac kez söyledim yaptı, yaş gelmiş 50 ye, bu yaşa kadar düşünmemiş, belki aklına gelmemiş, söyleye söyleye alıştıracam gibi.

Kolay gelsin perihan, bugün nasılsın
Iyiyim canim..yorucu geçiyor günler ama bunada şükür..sağliğimiz yerinde olsunda..sanada geçmiş olsun uzun zsman oruç tutmayinca ilk günler zor oluyor..ramazanda yaklaşiyor Allah hrpimize kolaylik versin..ben sporu nasil yapcam onu düşünüyorum ramazanda

Cok gecmis olsun o Nalet şeyi bende bilirim. Hemde imsak tan 5 dakka sonra Allahım bir ağrı başladı ne yapıcam ben dedim ölürüm bu ağrı ilerlerse diye. Benim Bi yastigim var enseyi bastırıyor. Biliomusun onu. Visko yastık ense kısmı yüksek çok güzel. Ona bastırarak kafamı uyuya kalmışım. Ödüm koptu siddetlencek diye ilaçta icemicem malum

Aynen öle canm başin o an felç ge ciriyor resmen hele. İlacını içmessen hayattan kopuyosun migren böle bisi evet. Okdar ağriyor ki o an kafamı duvara vurayimda beynim yerinden çıksın istiyorum

Aynen canım boşa ilaç içtim Allah herkese şifa versin cok zor benim içtigim zamanlar dediğim avamigren ilaç cok etkiliydi
Ben saçma bir doktora denk geldim 23 martta başka bir nöroloji ye aldım sıra. Malum korona dan iptal. Edildi. O hastaneyi komple. Karantina hastanesine çevirdiler. Anlicagin yaza kaldı canm. Rabbım sanada şifa versin tansiyon tehlikeli birsey

Allah büyüktür, ben uzun yürüyüşler yapardım, fazla işim olmuyor. Bakalım bu sene nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…